.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Moderated:Момчета,с какви момичета обичате да правите секс?

Zdraveite!Imam edin vapros,momcheta kakvi momicheta obichata da 4ukate,imam predvid na kakva vazrast po-malki ili zreli jeni,6toto sam ostana s vpechatlenieto,4e vsi4ki mom4eta obi4at da 4ukat po-golemi jeni(po-opitni) .Momi4eta spred vas ne e li taka

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

Град
    4istota.ood
    vzemi si kaka/batko da te utraka \/

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен трябва да го правиш с човек,който обичаш.Другото е по-маловажно.Но и мисля,че е и нъпрос на избор.

Guest
    Русички каки с къси полички и големи устни :P

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Според мен трябва да го правиш с човек,който обичаш.Другото е по-маловажно.Но и мисля,че е и нъпрос на избор.
    napylno sam za
    Аз съм барби гърл имам ли акъл,аз сам кукла с дълга 4ерна букла:PPppPPppp Лофкай ти са!!!!

С приятелката ми
    2т. забрана за ползване на профил

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    Emi az sam 20 m i smqtam 4e momi4eto trqbva da e privlekatelno,sexy i da izva4va mn 4ar ,da ima sexy stegnato tqlo ...za men nqma zna4enie kosa ,o4i ... moje bi ima zna4enie viso4inata... t.e da sa nad 165 ... do 175 nqkade...za6toto az li4no mnou obi4am momi4eta koito sa takivi stroini i imat nqkva stoika koqto im otiva na viso4inata ..... a ne nqkvi 150/160 djudjeta.... i opredeleno predpo4ivam momi4eto da e ot 16/17 do 20 godishna vazrast.... hmm a za6to ne i nagore

Guest
    mi kvi da sa vajnoto e da imat dupka vs dr go opraq torbi4kata ili nqkoe spisanie!!

Голям фен
    Нямам претенции много за възрастта, но при положение, че съм на 20 предпочитам момичетата да са на 17-18 поне, във всеки случай на не по-малко от 16, за по-големи също нямам претенции стига да са готини

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си