- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- na 12 sum-malka li sum o6te za da se vlubvam??
hi.xaresvam edno mom4e koeto e na 13.vsi4ki kazvat 4e i toi ispitva ne6to kum men,no tvurdqt 4e sum malka da se vluvbam.vie kak mislite-malka li sum??![]()
еми честно казано винаги си има първи път така че...ако изпитваш нещо защо не ???\
/
Абе да не е забранено на 12 да се влюбиш?Друг е въпроса,че на 12 или 13 години не може да се каже влюбване,а по-скоро харесване.Чувствата пак могат да бъдат много силни,но не е точно любов.Първоначално написано от BebeTooOoo
![]()
mi 4esno da vi kaja e ne6to mnoo pove4e ot xaresvane.nemoa da go opisha s dumi,no 6tom mislite taka..na4i...![]()
![]()
еми то попринцип е така .... друг е въпроса че те го приемат така....но може и да е "любов" за тях де нззз ... на 12 год. не съм бил влюбенПървоначално написано от Отговор
честно казано не мисля, че на 12 си намерила любовта. за да я откриеш е нужен опит - за да разграничаваш харесването и привличането от обичта.
споко. любовта тепърва ще те гушка в обятията си![]()
![]()
Напротив, и на 12, и на 2, пак може да е любов и то точно любов, не харесване... Добре на 2 неможе, ама на 12 може пък друг е вече въпроса, че незнаят кво е връзката и как трябва да се отнасят един с друг, за да не похабят любовта си..щот тогава секи си се лигави и кво излиза... .. май не се изказах мн добре но както и да е разбрахте меПървоначално написано от Отговор
![]()
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...
да да да ....точно така
Е като бях 6ти клас и аз харесвах 1 момиче цяла година супер много мислех,че е любов...ама сега като се замисля не е било.Първоначално написано от Сънчо
емо бате то при всеки е различно бе ... ама тя/той ... всеки си знае... ако не е след време ще го осъзнае..Първоначално написано от Отговор
ДаПървоначално написано от DaDdY_BoY
![]()
е надявам се да се обичате .... и да имате 1 щастлива и здраво укрепена връзка... GooD LuCk
Желая ти щастие,надявам се да не съм те разочаровал или обидил с нещоПървоначално написано от BebeTooOoo
![]()
няма проблем ... нали за това споделяме тукПървоначално написано от BebeTooOoo
)...
не когато не си била с някой неможе да е повече от харесване . Мислиш си че е нещо повече но след време ще видиш че не е такаПървоначално написано от BebeTooOoo
![]()
![]()
споко и аз много драматично приемах нещата ще се оправиш се пак успех ти пожелавам \
/ \
/ \
/
Ех,припомням си добрите стари времена...Бях на 12,когато се влюбих за първи път...Жалко,че не беше в правилния човек и ми бяха нужни цели три години,за да го превъзмогна.
Първоначално написано от Отговор
"не е точно любов"?!?Първоначално написано от Отговор
не че не е точно любов, ами направо числото 12 и тази дума са меко казано взаимно изключващи се![]()
на 12 още мама ти казва какво да облечеш, апък да не говорим за ЛЮБОВ...само лапешки истории за запълване на времето - колкото да не умреш от скука
понякога просто се изумявам![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
"не е точно любов"?!?
не че не е точно любов, ами направо числото 12 и тази дума са меко казано взаимно изключващи се![]()
на 12 още мама ти казва какво да облечеш, апък да не говорим за ЛЮБОВ...само лапешки истории за запълване на времето - колкото да не умреш от скука
понякога просто се изумявам[/quote]
purvo mama vuob6te ne mi kazva kfo da si obli4am![]()
![]()
ъъъ...ми да според мен може!!!кво значение има възрастта?!![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
БебеТооОоо,малка си...даже доста...!както каза valantain_love,числото 12 и думичката ЛЮБОВ са напълно несъвместими....м/у детско увличане и любов има огромна разлика...а според мен на 12 години,ти още не знаеш какво значи тази дума...хаха любов в 5-6 клас,детска работа....![]()
f@nt@zi@
беше образно казаноПървоначално написано от BebeTooOoo
purvo mama vuob6te ne mi kazva kfo da si obli4am![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.