- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kakvo mislite za metroseksualnite muje
Нещо не ме привлича тоя тип визия и поведение...Аз лично не бих търпяла такъв "мъж" до себе си.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Сетих се за един въпрос - ако една жена се облича с мъжки дрехи, не се гримира, не си прави косата и т.н., няма ли да бъде заклеймена? Еклипс, например ти, какво ще кажеш за жена, която се е измъкнала от стереотипите за жената и е разкрепостена? Само не казвай, че е различно. Абсолютно същото е.![]()
И отбелязвам, че тази хипотетична жена е чистоплътна и реше косата си.
Права си, не е различно...Първоначално написано от `Death`Whore`
Лично не бих приел такава жена (няма да изляза с довода "Ако аз си правя косата, и тя трябва да си я прави" или нещо от сорта, спокс)
Метросексуалните мъже поначало са си продукт на маркетинга, това няма как да го отрека.
Жената трябва да бъде жена, твърдо съм против феминистките и производните им.
Някой ще каже, че и мъжът трябва да бъде мъж, но естетическите представи за "нормално" и "красиво" търпят развитие постоянно, особено в последните 2-3 декади, не казвам, че винаги е към добро...
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
Пълен ужаст.Първоначално написано от `Death`Whore`
Пък относно метъл стила целя да се поправяНаистина, имах предвид рок. Пък и 30 години да са, не мисля, че са малко.. Има хора, които ги харесват - лично и аз харесвам някои метълски песни щото са много яки (даже в подписа ми съм написал част от текста на една). Но един стил на слушане понякога предполага и някакъв стил на обличане. Пък обикновено обществото е една голяма съвкупност и всички извън него са аутсайдърите, които не спазват неписаните правила на етиката. Никой не би те осъдил, че си скъсан, надърпан, дали жена ще се облича в мъжки дрехи.. по-точно би те осъдило обществото, на заклеймяване....
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!
Аз лично нямам нищо против метросексуалните..
Окей, ходят на козметик, маникюр, педикюр, солариум.., но какво от това? Ако имат време, пари и има харесва, не прекаляват, правят го добре и умерено какво лошо? Аз лично предпочитам мъж с оформени вежди, отколкото мъж с една вежда ...
Предпочитам обезкосмен мъж(ако щете навсякъде), отколкото мъж с косми по гърБа![]()
Предпочитам да са му оформени ноктите, отколкото нагризани, начупени и пожълтели ..
Е, вярно е, че на мъжете им е по-лесно да не полагат чаааак толкова грижи за себе си и не смятат да стигат по-далеч от това да се бръснат и да си слагат евентуално малко гел на косата и за това са "против" хората, които не ги мързи да се грижат за себе си ....
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
miloto_girl-4e, принципно в понятието "метросексуал" са заложени доходи доста над средните, така че това дали имат пари отпада. Освен това, стига да има желание, човек винаги намира време за себе си![]()
"Извинете може ли да пробвам онази розова блузка с пайетите?О, съжелявам, тя била мъжка......" - сами си вадете изводите.Не не са мои думи, по принцип не си падам по такива блузки, друга тема.
Блаа педераси отсякъде.Ся обезкосмяват се, добре, наистина е мн по хубаво с гладка хубава кожа.Скубят си веждите - ммм абе може и без тва да мине, ма като искат ся....Маникюр, педикюр - приближават се към понятието педераси, фризьор(изрусяват се с ена линия през косата и там прическа "Петел" ли там кФото е..." - ОМГ, е сори ама тва не мога да го приема за МЪЖ.
МЪЖ => МЪЖественост
ЖЕНА => ЖЕНственост
Е те определено не са МЪЖествени, ами обратното....
Но ся секи си праи квот иска, аз не мога да ги съдя, просто си изказвам мнението, отвратително е!!!
А относно метъла, ми харесвам я тая музика, слушам си я, но тва не значи че хода с кубинки през лятото, а обожавам морето и водата изобщо.И не, под понятието метъл не разбирам ЛП, те са бози.Слушам си траш, дет и алтернатив.И си реша косата и се грижа за външния ми вид.Сичко си зависи от човека, и то до мн по-голяма степен от това каква музика слуша![]()
Като за начало си неграмотен/а, освен това бъркаш "метросексуалните" с разните позьорчета...
Добре, аре опиши ми как изглежда един метеросексуален мъж(хм) и там сичките неща дето ги прави за външния си вид.
abe nqma losho edin myj da e sueten,primerno da poddyrja higiena,da se obli4a normalno(v myjki drehi,razbira se),da hodi na frizior i t.n.,ama tva s manikiurite i pedikiurite ve4e e malko prekaleno.sashto i tva s rozovite bluzki hahha,az moq priqtel vse go byzikam da si vzeme takava![]()
![]()
![]()
Офффффф... ами имах едно мнение в началото на темата, но все пак...
НЕ Е важно как изглежда, няма някакви рамки. Метро културата, ако може да се твърди, че има такава, по-скоро съвкупност от различни възгледи и резултат от разкрепостяването на хората (и мъжете в частност) и маркетинговите действия на компаниите.
Като цяло метросексуалите са снобите на новия век. Основното при "тях" е, че се подчиняват единствено и само на това, което искат, без значение какво ще помислят за него околните, без значение дали се отнася до външен вид или постъпки.
За да си метросексуален, трябва да имаш натрупен определен критичен обем знания, не може някой малоумник или недорасляк на 16 да казва "аз съм метросексуален", не върви просто. Метро мъжете са рожби на големия град - там има много повече възможности, могат да се правят и съответно харчат повече пари, там са най-добрите заведения, магазини и т.н. Метросексуалните мъже обикновено са с доходи доста над средните.
Не обичам да се повтарям, но повечето от нещата тук съм ги казал в първата страничка.
П.С. Не мога да разбера що за малоумен човек би съдил за някого по цвета на ризата му?!![]()
А ако видиш мен - през лятото с черни дрехи и бял грим на очите и устните, няма ли да ме съдиш по вида ми?
`Death`Whore`, аз не съм човек, който съди за другите по вида им.
Изхиждам от това, че правя каквото ми харесва и очаквам от другите да правят същото. Не плащам данък "Обществено мнение" и очаквам от другите същото.
С три думи - странен човек съм.
Ами стига да не е прекалено не ме дразни.....в крайна сметка всеки си има право н избор, а и тва просто е модерно в момента....а всяка мода отшумява(дано само да не стане по зле)
И кФо, като стане модерно да ходим голи по улиците вие ше го правите ли?"Ма то така е модерно, кво ся ни се чудиш??"
Нз не ми пречат,но не бих искала приятелят ми да е такъв![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Първоначално написано от Resident_Evil
Ъъъъъъъ... нящо имаш проблем със задклавиатурното устройство, тоест ТИ имаш проблем, вероятно разстройство на функциите на мозъка или липсата на такъв...
НАПИСАХ, ЧЕ МЕТРОСЕКСУАЛНИТЕ СА СНОБИ, А "СНОБ" ЗНАЧИ ЧОВЕК, КОЙТО БЯГА ОТ МАСОВОТО, ОТ "МОДЕРНОТО".
Е*ати, ти от детскат градина ли пишеш????
Замисли се малко преди следващия шитав пост, за да не се излагаш.
П.С. Това го приеми като приятелски съвет - инвестирай в тълковен речни, гарантирам ти, че вложените пари ще се изплатят![]()
По дяволите ти ТЪП ЛИ СИ ИЛИ ДА!!!!Това мое мнение се отнасяше до -
И точка по въпроса, мненията ни се разминават нямам намерение да споря.Плямпай си кФото щеш, толква и ми дреме.Не съм аз човека, с който да се заяждаш.Първоначално написано от BroKeN^DreAmZ`f
В спора се ражда истината и няма с кого другиго да се заяждамПървоначално написано от Resident_Evil
![]()
![]()
![]()
![]()
Интересно тълкуване на понятието "сноб". Още повече, че в тълковния речник, който пламенно препоръчваш, определението е следното: "Човек с бедни духовни интереси и неблагороден произход, който се стреми да изглежда като аристократ или интелектуалец." Сноб = sans nobilite, което, преведено от френски, означава "без благородна кръв". Да напишеш такава очевидна грешка толкова уверено, при това с ГЛАВНИ БУКВИ, за мен не подлежи на коментар. Като не си уверен в нещо, защо не направиш справка? Грешка - ти СИ уверен, което е по-лошо..."Този, който пита, е глупак за пет минути, този, който никога не пита, винаги си остава глупак".Първоначално написано от Eclipse_bb
Но, хайде, няма да се заяждам. Не виждам смисъл. Който иска, нека си пише подобни глупости с главни букви, който иска - да си му вярва...
По темата..."Един мъж, за да е мъж на място, трябва да е висок", "Момиче с широки дрехи?! Какво момиче е това", "Мъж с дълга коса? Това е отблъскващо, твърде женствено, за какъв се мисли, мръсен-не-къпещ се-мазен-алкохолизиран-метъл (например) ?", "Една жена трябва да е жена, иначе не е жена"...за какво са всичките тези рамки и ограничения? Ако някой иска да е метросексуален - нека е метросексуален; ако една жена не се увлича по слагането на грим и не носи типично женски дрехи, ако е избрала да е такава - какво значение има кой ще я заклейми като отрицание на женствеността? Какво е по-важно - човек да се чувства добре в кожата си, или да отговаря на някакви норми за външен вид и поведение от страх да не би да излезе "ненормален" в очите на другите? Стандарти за облекло, за тегло, за височина, за маниери, за разбирания и философия дори - за какво са? За да се чувства човек част от група? За да може да си позволи да оплюва тези, които не са като него? Според мен е по-добре да се гледа човекът, а не опаковката му. С форумен пример - смятам, че е по-добре да не се захваща човек с някоя пропусната запетая в дадено мнение или с една-две сгрешени откъм правописа думи, когато не може да намери аргументи.
Някои са готини, но други прекаляват с метросексуалността си, ако мога така да се изразя![]()
tochno...s moq selski mantalitet moga dakaja che prekalqvat sus pedalskite izpalnieniq...shtot vsichko si ima granica ama na tfa granicata e predi da pochne..pochne li veche nqma spirane...izpederastqva muja v...tozi koito predi e bil takuvПървоначално написано от luschka
Е аз няма да го напрая.....ама съм убедена че много хора ще го направят. То по тая твойта логика дай ся да тръгнем голи и боси щото не е модерно, само да не сме като другите. Верно тъпо е сички да с еднакви, ама щом на един човек му харесва да е като останалите нека бъде.....колкото и да го оплюваме и т.н. нищо няма да се промени, всеки прай тва дет на него му е кеф и останалите хич не го е**ват. Щом тва да е модерен го кара да се чувства добре, кво по-хубаво....нали се пак секи иска да му е добреПървоначално написано от Resident_Evil
![]()
![]()
![]()