.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Фен
    Град
    In your nightmares

Да ида ли на лагер???

Някой да е ходил на някъф такъф лагер с деца, които не познава? Да ми даде съветче как е, защото много се колебая дали да ида. На моренце е и ако не ида на лагера няма да видя море тая година Аз ще съм със сестра ми де и пак няма да съм самичка, обаче много много се колебая... Дайте ми някво съветче плссс...
    Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...

Голям фен
    е щом ще си със сестра си що да не отидеш?!?по хубаво отиди-кво пък толкова може и да е яко!
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

Фен
    Град
    In your nightmares
    Цитирай Първоначално написано от 6emet4e
    е щом ще си със сестра си що да не отидеш?!?по хубаво отиди-кво пък толкова може и да е яко!
    А може и да не е нали... и ако не е само ще си изгубя времето и ще си преебъ настроението... кои знае кфи надути пачи и "супер пичове" ще има, дето ще ми скапът лятото... Абе де да знам...
    Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...

Guest
    Каде ще ходите

Фен
    Град
    In your nightmares
    Сарафово.. нещо такоа??

Guest
    аз отивам на такъв лагер ще познавам само 1-2 момчета

от кой град си случайно да отиваш на лагер на китен от 5-ти

Фен
    Град
    In your nightmares
    Еми нем.. чак на 20ти е.. аз съм от Плевен, обаче той лагера е от всички градове Какт да е.. реших да ходя... па ако някоя марда чак толкова ме ядоса ще и е*ъ майката и готовооо...

Фен
    Град
    Lost In The Arms of Destiny
    одиии

Фен
    Град
    blagoevgrad
    lelel kefi se 4e nqma da si s va6te i 6te si pravi6 kupona )) HODIIiiiiii
    Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6

Фен
    Град
    In your nightmares
    Ей сладури, мерси за съветчетата! Отивам и ще си искарам супер обещавам!

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Разбира се,че трябва да отидеш-100% ще си прекараш яко и ще се запознаеш с много хора.

Супер фен
    Ми по принцип повечето хора като ходят на лагер гледат да навият някой фр и той да се запише Пък ако не....какво толкова-ще се запознаеш с нови хорица от др градове

elelelel 4ak pita...HODIIII wee.tctc i az 6te hodq na podoben lager(S izklu4enito 4e sam s priqteli).No znam hora koito ne poznavat nikoi i otivat na takiva lageri...tctc HODI !

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    otivash tukmo shte se zapoznaesh s novi hora a i shte si prekarash qchko

Guest
    ami az otidoh minalata godina suvsem sama! ne poznavah absolutno nikoi, ne znaeh kude otivam( v smisul znaeh samo imeto na grada) i be6e... neveroqtno! nai hybavite 10 dni v jivota mi! tam se zapoznah s naistina prekrasni hora. spe4elih mnogo dobri priqteli. s 2te mi nai dobri priqtelki se zapoznah imenno tam!

Град
    In The Middle Of Nowhere
    mi otidi..ni6to ne gubi6
    Ходя без да спирам, никъде не стигам,нищо не намирам,никого не искам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си