- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Да ида ли на лагер???
Някой да е ходил на някъф такъф лагер с деца, които не познава? Да ми даде съветче как е, защото много се колебая дали да ида. На моренце е и ако не ида на лагера няма да видя море тая годинаАз ще съм със сестра ми де и пак няма да съм самичка, обаче много много се колебая... Дайте ми някво съветче плссс...
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...
е щом ще си със сестра си що да не отидеш?!?по хубаво отиди-кво пък толкова може и да е яко!
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
А може и да не е нали... и ако не е само ще си изгубя времето и ще си преебъ настроението... кои знае кфи надути пачи и "супер пичове" ще има, дето ще ми скапът лятото... Абе де да знам...Първоначално написано от 6emet4e
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...
Каде ще ходите
Сарафово.. нещо такоа??
аз отивам на такъв лагер ще познавам само 1-2 момчета
от кой град си случайно да отиваш на лагер на китен от 5-ти![]()
Еми нем.. чак на 20ти е.. аз съм от Плевен, обаче той лагера е от всички градовеКакт да е.. реших да ходя... па ако някоя марда чак толкова ме ядоса ще и е*ъ майката и готовооо...
![]()
одиии
lelel kefi se 4e nqma da si s va6te i 6te si pravi6 kupona)) HODIIiiiiii
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Ей сладури, мерси за съветчетата! Отивам и ще си искарам супер обещавам!![]()
Разбира се,че трябва да отидеш-100% ще си прекараш яко и ще се запознаеш с много хора.![]()
Ми по принцип повечето хора като ходят на лагер гледат да навият някой фр и той да се запишеПък ако не....какво толкова-ще се запознаеш с нови хорица от др градове
elelelel 4ak pita...HODIIII wee.tctc i az 6te hodq na podoben lager(S izklu4enito 4e sam s priqteli).No znam hora koito ne poznavat nikoi i otivat na takiva lageri...tctc HODI !
otivash tukmo shte se zapoznaesh s novi hora a i shte si prekarash qchko
ami az otidoh minalata godina suvsem sama! ne poznavah absolutno nikoi, ne znaeh kude otivam( v smisul znaeh samo imeto na grada) i be6e... neveroqtno! nai hybavite 10 dni v jivota mi! tam se zapoznah s naistina prekrasni hora. spe4elih mnogo dobri priqteli. s 2te mi nai dobri priqtelki se zapoznah imenno tam!
mi otidi..ni6to ne gubi6![]()
Ходя без да спирам, никъде не стигам,нищо не намирам,никого не искам..