Защо понякога правим огромни грешки и непоправими ,защо се питам?
Ето защо мисля Аз така(е едва лли само аз де )
преди 2 години се запознах със страхотно момче 3 години по-голямо от мен ,тогава бях на 16-17 години ,първите 4 месеца само по тел се слушахме и то по 3-4 часа на ден ,но не се бяхме виждали-аз от Бургас,а той от Сандански и нямаше как -Км ни деляха ,накрая и писма си писахме и снимки -е той бе луд по мен-а аз се кефех на вниманието му и на всестранното му мислене -нямаше секунда на тишина-все имаше какво да си кажем -знаеше мн неща и бе боец .. абе мн странннна личност -знаех го
и ето накрая мига-той реши и дойде на гости за 1 седмица при мен-бе през пролетта (1.04)-макар че не бе лъгал си помислих,че ми се ебава,че пътува за към морето,за да ме види -но ето в 02.00ч посред нощ ме чакаше на гарата -носеше ми едно цвете-макар и леко вече увехнало ,беше мил -тази 1 седмица с него бе невероятна ,но нз и защо след като си отиде (може би заради нашите-те се запознаха с него и не го одобриха ,-"винаги се движеше с оръжие" каратист и също така мн добре умееше ножовете ) и след като си отиде той започна още по често да ми звъни ,плануваше идната седмица отново да дойде ,за да се видим -н оаз все е сега немога"е това-онова" накрая той (не бе глупав-дори напротив) ме попита направо -искаш ли ме или не,има ли някакъв проблем"и аз направо казах"не искам повече да се виждаме (а само как го исках ,да зърна усмивката му ,очите ,дългите му коси ) той затвори и след малко смс с мн тъжен текст-е той и поет бе ,писа ми мн готини стихчета и смс ,които и днес си ги паза...след това се обади и каза "до 1 месец щом ти не ме пожела и разби всяка частица от мен на милиони ще съм с друга ,ще си имам семейство "казах "Успех " и едва не се разплаках и затворих.. иии оттогава ни дума ни нищо за него близо 2-3 седмици ,но аз имах РД и той ми се обади ,за да ми го честити с пожелание да си намеря момче за мен и дано ме направи щастлива ,както сега него прави щастлив друга -стана ми мн гадно ,и добави -вече съм оженен ,пратих ти вчера снимки от сватбата "и след някои ден ги получих -това бе истина -той успя да ме нарани (е аз си бях виновна ,но не напълно )платих на мн висока цена ,опитах се да си го върна-но вече бе късно-жена му бе все с него ,но веднъж бе сам и по тел гооворехме дълго и каза,че това момиче ена 19 и от доста време била луда по него ,боляло я е когато видяла ,че той бил влюбен в друга (мен ) ,и била готова на всичко -е накрая за да ми отмусти той -се възползвал-каза ,че ме Обича все още и че няма ме забрави-че любовта към мене била мн силна ,макар и за толкоз кратко да се е появила -изживял страхотни мигове с мен ,и да бъда мн щастлива ..заболя ме ,заплаках -нямаше пповече го видя ,имах песен от него ...и оттогава мина доста време,но все още си я въртя и сещам за него ,вървях с др момчета-но не е същотоо ..а "моят"вече чака и бебче (е нека им е живо и здравичко-то е невинно ) ,но мен ме боли ,макар че се слушаме по празници-винаги на имен ден и Рд ми се обажда .. понякога получавам и писма писани от него и жена му -ах,колко ме боли .. на нашите никога не ще го простя,и на мен ,че нямах нужната смелост-а вече е късно
ето това бе моята ГЛУПАВА постъпка,за която няма си простя ..
ще се нарека Страхливата
Бъдете по-смели и не се отказвайте от любимият/ата,щото мн боли ..