.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 112
    Ritsuka
    Guest

Мразя Българите!

Абе мойте хора, да ви кажа чесно мразя България и българите с нея. Голяма сме измет! Естествено не всички българи сме еднакви, но повечето българи сме жалки шибаняци. Голтаци, алчни копелета, с една дума педераси! Незнам защо се получава така. Може би зареди 500-те години робство, ей на тия турци, путка им лелина ебал съм! Но, тфа е истината, някакъв комент?

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    kvi sa tiq gluposti kak mojesh da mrazish naroda ot koito si...verno bulgarite ne si popliuvame ama ne vsichki sa tolkova ujasni...moje bi si popadnal na takiva...

Голям фен
    Град
    Психиатрична болница Св. Иван Рилски – Нови Искъp кв. Курило, България
    Цитирай Първоначално написано от BeBencEto
    kvi sa tiq gluposti kak mojesh da mrazish naroda ot koito si...verno bulgarite ne si popliuvame ama ne vsichki sa tolkova ujasni...moje bi si popadnal na takiva...
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    Clip for our country -> http://www.image.bg/show.php?id=22

Guest
    Ti pyk ne si popadala na drugi narodi, да видиш какво и що!
    Мен не ме ебе дали съм англичанин, американец, японец, германец, но ме бърка, даже много ме бърка че съм българин. Добре, уе! САЩ съществува от 300-400 години, направиха една от най-могъщите наций, хората си живеят живота, е, ние кат съществуваме от 1400 с кфо ще се похвалим? Мачкат ни наляво и надясно, щото сме зганщина варвари! Ако имам възможност изчезвам от тая скапана държава, и изобщо не ме ебе, родина ли е, каква е!

ами има хора дето вече са се отчаяли от България и изобщо от средата на живот в нея

Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Фен
    Град
    PoD NeBeTo :)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Мен не ме ебе дали съм англичанин, американец, японец, германец, но ме бърка, даже много ме бърка че съм българин. Добре, уе! САЩ съществува от 300-400 години, направиха една от най-могъщите наций, хората си живеят живота, е, ние кат съществуваме от 1400 с кфо ще се похвалим? Мачкат ни наляво и надясно, щото сме зганщина варвари! Ако имам възможност изчезвам от тая скапана държава, и изобщо не ме ебе, родина ли е, каква е!
    добре ама има 1 подробност, знаеш ли че заради такива като теб дето се ''цепят от колектива'' няма да се оправи България. И защо възхваляваш другите държави? Щял да се махне от БГ .... ОК дано си по-добре,ама според мен човек трябва да взима от там , докъдето м у стига ръката, не по-далеч!
    Отвори очите си виж красотата пред теб
    това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
    Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Някои хора явно нямат какво да правят и пускат тъпи теми...
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Guest
    Цитирай Първоначално написано от piska_
    А другите им се връзват и им отговарят с още по-тъпи мнения ... какво да ти кажа - форум

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Незнам ама много гости много нещо...

Po3uHka

Guest
    pishka_ моля не се обаждай. Темата не е тъпа. Толкова ли сте тъпи да прозрете истината бре? Няма извесни българи! Абсолютно всички извесни българи са напуснали шибаняшката си родина, преди да станат извесни. Джон Атанасов, Дан Колоф, а пък за футболистите няма и да споменавам. Факт е че България нестава. Само погледнете телевизия. И най-тъпата програма СКАТ. Немога да разбера как на оня гаден нацист му се дава да говори, мръсния гъз вече много започна да ми лази по нервите, ако не сте се сетили става въпрос за уважаемия гъз Сидеров. Няма да видите такова нещо в щатите нали, гаден фашист, в интерес на истината и в германия няма да ги видите такива. Разни педераст искат да стават депотати, оня другия дебелак иска да става президент, абе моля ти се бе, да ти сера на държавата.

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Нали имам право да си изкажа мнението...

Po3uHka

Фен
    Град
    East.Side.of.KarNoBaT
    Цитирай Първоначално написано от piska_
    А другите им се връзват и им отговарят с още по-тъпи мнения ... какво да ти кажа - форум
    Гостенино, тфа беше адското определение за форум...мн ме изкефи
    sorry за off-topic-a

Град
    Плевен
    Хах...темата е много хубава.До преди няколко месеца и аз бях настроен много анти България.Просто псувах наред и като се разпалвах: "Мразя я тази държава,всичко тук мразя - тоя пропаднал град,всичката измет,която ме мисли за прошляк и наркоман;политиците мразя;образователната система,здравоопазването и за каквото друго можех да се сетя на момента.Тогава казвах: "Добре,че скоро заминавам...само за приятелите ще ми е мъчно и т.н.".След по-малко от 2 седмици заминавам за 1 година в Германия и в последно време си направих една равносметка.Просто през тези последни мои дни тук обръщам внимание и на най-малките неща - например олющените блокове,мръсните улици и т.н.И някакси осъзнах,че не мога да си мразя родината просто.Принадлежа тук и съм грешал като съм си мислел,че на друго място ще ми бъде по-добре.Но такъв си е манталитетът на българина - по-отделно имаме голям потенциал,но всеки гледа себе си,или винаги гледаме как да минем по-леко.

А и малко пояснение...не знам кой по-горе беше писал за Дан Колов и Джон Атанасов.Искам да уточня нещо - бащата на Джон Атанасов е емигрирал в Америка и Джон си е роден там.Дан Колов също е емигрант,но когато кариерата му набира сила и става световно известен той никога не е забравял,че е българин и винаги е милеел за България.Освен това той се връща в България и умира в родното си село,като всичко което е спечелил е дал за благотворителност в родината си.
    В условията на социализъма,ти,младежо,ням

OMG къв си ти бе???? Като мразиш българите кво правиш в България?????
    2 т. системно.

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    na kriv h*i put*ata mu vinovna...

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    na kriv h*i put*ata mu vinovna...
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    2 т. системно.

Guest
    Държавата ни нищо не стува,но ние си я направихме такава.Вече за да си "някакъв",не се изисква да имаш образование.Само даваш дупе и препоръките ти вече са написани.Нашата държава я управляват мутрите и циганите.Навсякъде по света ни мразят.Това е истината.За да успееш ИСТИНСКИ трябва да заминеш да учиш/правиш бизнес,някъде на запад.

vqrno e tova sa gluposti i mahai se ot bg aide kakvo 4akash nali ne ti haresva az li4no ne moga da se mahna toku taka tuk sa priqtelite mi rodninite horata koito obi4am ti kato mojesh mahai se shto za bulgarin si ti beee

Друг Гост
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]vqrno e tova sa gluposti i mahai se ot bg aide kakvo 4akash nali ne ti haresva az li4no ne moga da se mahna toku taka tuk sa priqtelite mi rodninite horata koito obi4am ti kato mojesh mahai se shto za bulgarin si ti beee
    ако не беше българин, нямаше да му пука на човека и нямаше да мрази. Хората с образование и мисъл се трепят като луди, азщото некви мамини дечица и мутри държат парите. Просто човек, който иска да се реализира, няма да може да го направи в България. Аз също живот и здраве ще замина, но никога няма да забравя родината си и никоа няма да се чувствам американец/англичанин/немец. Ебахти тъпата мисъл, дето вадиш!!!!!

Повече от фен
    Еми така е, като всеки си мисли че е просто една статистическа единица от една голяяма съвкупност.
    Ако не си помогнем ние и Господ няма да ни помогне. Ама то как да стане, трябва да седнем малко да поучим като хората или ако не това, то поне да научим перфектно нещо, с което да се изхранваме. И като не гледаме в чинията на другите ще ни е по-добре. Те някои хора и през робството са успели да преживяват... "Преклонена главица сабя не я сече" (майче така беше)

И мога да ви кажа БГ си е много добре, защото колкото по-голяма и мощна става една страна, толкова беше другите ще влизат в конфронтации с нея. Вие к'во искате, да ни управляват някви продажни, които само чакат да се разрастне държавата, а после да я забъркат в някоя война ли?
    Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    българите сме кофти племе...
    Не точно. Просто сме по средата между много хубаво и много кофти. Нито има някаква война (да чукнем на дърво), нито пък толкова сме умрели от глад и не живеем в колиби.
    Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!

Голям фен
    Град
    София
    Еми като цяло не сме цветя за мирисане, но не сме и толкова лоши!
    Народопсихологията наистина играе голяма роля. Който го интересува да прочете малко Иван Хаджийски!
    Единствения начин да се пооправим от това е бъдещите деца да бъдат отглеждани от хора с различен мироглед и родителите да си ги получават вече като оформени личности. Е това няма никога да стане.
    Така че не се ядосвай! Всеки народ си има кусури! Хората са си хора, независимо къде са и каква им е кръвта
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Цитирай Първоначално написано от impress
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    българите сме кофти племе...
    Не точно. Просто сме по средата между много хубаво и много кофти. Нито има някаква война (да чукнем на дърво), нито пък толкова сме умрели от глад и не живеем в колиби.
    Според мен сме,защото политиците ни нанасят удар след удар,ние само хленчим и си ближем раните,вместо да се опитаме да оправим нещата.В развитите страни,на хората като не им изнася нещо,протестират и си постигат целите,а ние си мълчим.
    Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: Мразя Българите!

Цитирай Първоначално написано от Ritsuka
    Абе мойте хора, да ви кажа чесно мразя България и българите с нея. Голяма сме измет! Естествено не всички българи сме еднакви, но повечето българи сме жалки шибаняци. Голтаци, алчни копелета, с една дума педераси! Незнам защо се получава така. Може би зареди 500-те години робство, ей на тия турци, путка им лелина ебал съм! Но, тфа е истината, някакъв комент?
    Е*ахти тъпата тема.Не можах да разбера и за к'во я пускаш...пък и коментар искаш...боже какви хора има на тоя свят.Българите били педераси щото били 500 год под робство.И ако ти си такъв не си мисли че всички хора в България са "жалки шибаняци","голтаци"или "алчни копелета".Има много успели хора в Бг.Ама к'во ли ти обеснявам...поредния комплексиран пубер...

По всичко личи, че си чудовищно неграмотен простак. От теб би излязъл страхотен американец...
    Марш да миеш чинии!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си