- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Мнението ви за Еминем и всички Джи-лайна?
Какво ви е мнението за Еминем и всички Джи-лайна?
Аз ще изчакам "Генгста_зона"-та да се произнесе та да отговоря след нея.
Gangsta_zone е момчеПървоначално написано от niGGa
![]()
2 т. системно.
ама той не е казал че е момиче![]()
бтв-по темата
СЪКС
немога да ги търпя,ама те горките сеимат с чалгарите,което прави ...хм...
около 70% от народа са или чалгари,или вери генгстаа р`н`б-та
КУУУР!!!
Тъпи сааа![]()
tctctct tuka use6tam nekfa zloba kum komersialniq rap..... e 6to taka we ..?!??!?!?![]()
spored mene teq taka nare4eni ot nqkoi G-laina sa po qki ot proklamite deto mi peqt poilugoli po TV-planeta
![]()
![]()
![]()
\
/ \
/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FULL RESPECT za sk8 i za mene xaxaxaxxa http://moonrage.org/steal.php?ID=4368
Джитата не ги трая ама за мен Еминем не е такъв.Едно време и аз съм го слушала и съм се кефила и общо взето повечето му текстове са добри,но нещо гласът му не ми се връзва...ако беше негро може би...Ама тия лигавите песни не ме радват...The Eminem Show- =D>
NWA->Eazy-E->BTNH->![]()
Bravo sme6ka s tebe sym.. Tva ne znachi che kato vie ne haresvate nqkoi i drugite ne go haresvai i stiga veche s tiq voini mejdu stilovete music skuchni i tupi sa... Prosto sa bezmisleni... A i ima li znachenie kakyv stil muzika shte slushash... az mislq che ne... tva che nqkoi slushat protivnite za mene momicheta ot TV Planeta... az ne se oplakvam na nikogo nali... za tva che molq sprete s teq bezmisleni i typi napadki i obidi kym izpylitelite na sqkakvite stilove muzika (zashtoto pyrvo vie se opitaite da peete taka i posle govorete.. az sym se probvala da peq kato teq razgoleni momicheta ot TV Planeta trudno mi beshe...) I molq temata da byde zakliuchena shtoto e typa...Първоначално написано от sme6ka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еминем е пич. Много комерсиален, много МТВ, но е пич.
еминем е як!
като бивша фенка винаги ще го уважавам.
повечето от останалите верно са некви тъпи.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
взе ми устата от думите...само дето аз не съм бивша фенка ми бивш фенПървоначално написано от пор
Бе то и ти не си много, да го кажем, напред с нещата..Следовалтено да те заключиме и тебе?Първоначално написано от KpuCuTo0o
А за забележката че Гегнста_зона-та не е момиче...Членува се в женски род зона...Една зона...Капиш?
Но явно нея я няма, така че ще напиша и аз.Джи-тата не ги слушам.Смешни са.Много смешни.Страшно смешни.
Еминем - има силни лирики...Въпреки че си вре носа където не му е работа го уважавам.
хах да ти имам логиката... по-същата логика и тея дето пеят полуголи кво им е, нали има и такива дето са просто полуголи на Околовръстното...Първоначално написано от sme6ka
![]()
50cent по принцип го признавам, че е спечелил много пари, но иначе супер много ме дразни, много тъпи песни прави след In the club включително. Еминем също го признавам, защото и той от нищо е станал нещо...абе и двамата правят шоу и т.н. и си имат и добри песни, но просто се комерсиализират, което за мен значи да почнеш да пееш по-тъпи песни, за да се харесат на масата хора.
ти ше изчакаш генгстъъъ зоната да се произнесе щото май не знаеш кво да кажеш освен да повтаряш 'да, да, праилно браточка, много добре го каза...'Първоначално написано от niGGa
джитата са смешковци в чували. точка по въпроса.
алелуя.
Цитирай ми едно мое мнение където съм написал "да, да, праилно браточка, много добре го каза"Първоначално написано от i'm so excited!
looser...
e tfa namekfam 4eeeee ne mi se gledat i slu6at nekfi deto zimat primer za obli4aneto si ot okolovrusnoto puk i kfo se peee f 4alga pesnite nekoi zamislql li se e ?! pee se edno i su6to za izgubena lubof za nekfi sms za seks .... i t.n. ... ve4e stafat banalni pone spored mene....![]()
![]()
![]()
=D> [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FULL RESPECT za sk8 i za mene xaxaxaxxa http://moonrage.org/steal.php?ID=4368
Джита юнит са тъпаци. Но виж Еминем е друга работа. Той е един от най-добрите рапъри и може би е единственият известен рапър(със Сайпръс Хил и Ву-Танг разбрира се), който си е заслужил продажбите и известността.
11 tochka deaktiven profil.
Еминем има няколко добри песни (не съм му луда фенка, но не го и отричам като певец)...Другите...оставам без коментар![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Mi nz za "ji-laina"-ta no eminem si me kefi.
Ami moeto mnenie e che prosto NE STAVAT ZA NISHTO !![]()
![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
мноо добре ги виждам ся кви станаха сичките така наречени "G-лайна", но преди да станат такъв ужасен комерс както в момента нали и те са почнали от нищо (почти нищо)...някои де...за тфа тези, които преди да станат комерс са били никои а сега имат супер мноо кинти заслужават уважение
Ем е готин и аз го слушах някога..Другите да вървят подяволите![]()
Не знам, но си вре носа в нещата заради които Тупак умря, но това е една друга тема и не мога да разбера какво му е комерсиалното на Еминем освен, че псува по уникален начин, както знаете феновете има страшни рими и реал песни, но важното е че когато иска да направи нещо го прави както трябва не някакъв неуспешен опит и каквото стане, да не говорим за страшните му ремикси на 2пак за филма му Прераждане.Първоначално написано от niGGa
Принципно не обръщам внимание на хора които не слушат тоя стил, защото това, което са чули са 85 стинки, Ъшър и тия извратените дето даже не звучат както трябва и точно много ме яд заради това, че точно такива взимат хляба на хора които струват по рими 900 пъти повече ама живот нали все на някоя музика трябва да се клати задника в дискотеката.
Listen Hip - Hop and Keep it REAL
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "