- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Мнението ви за Еминем и всички Джи-лайна?
Aми ти си го каза -лайна...мразя ги!!!
Then every time I turn around
And you're nowhere to be found
I know I got a long, long way to go
Before I can say goodbye to you
Oh, I got a long, long way I know
Before I can say goodbye to all I ever knew
Мен лично мн си ме кефи Еминем защото има мн готин текст на песните,особено When I'm gone и Mockinbird...За другите не мога да кажа нищо![]()
eminem strashno mnogo me kefi i mislq che nqkoi koito ne e prochel dostatuchno za nego moje da go smqta tup...no po-dobre tiq na koito ne im haresva da mu gkedat filma i da vzemat da prochetat knijkata "eminem otkroveniq" da vidim dali shte im e sushtoto mnenie...az mnogo mu se kefq zashtoto pesnite sa melodichni i imat dosta vlojen smisul....predi mnogo go slushah ama sa ne shtoto prosto slusham drug tip muzika...no eminem si e eminem=> tHe BesT
mi ako tva sa "джи-лайна" nz kvo trqbva da kaja za gadnite i typi naduti 4algarkiaz sum ZA eminem !!!
Чесно да ви кажа автора е направил следното разделение
Еминем и другите ( тоест не еминем ) Джи - лайна тоест ( 85 стинки и тн )
Браво пич/ке аз не виждам еминем да се прави на Гангстер ама няма нищо![]()
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Абе я си е*и майката бе тапакПървоначално написано от Анонимко
ти същоПървоначално написано от RedChil
а да щях да забравя и тебе ти също си я .....Първоначално написано от *Sumerian_Haze*
о спокойно и ти не изоставаш от групичката на тъпацитеПървоначално написано от yomadedi
JEW Unit.Мега жалките типове, яко ги тресе гангстерлъка.
Феминем, и той не им отстъпва.
e sega koito kaje ,4e Eminem ne mu haresv,stiga we hora toi e super pi4!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
явно и ти искаш да се докажеш като пълен тъпак ама твой проблемПървоначално написано от Psycho Realm
Мистър Джи, бегай в Lowrider-а, застреляй някой докато слушаш CANDY SHOP, с всяко свое мнение показваш колко си ограничен. Pathetic Fool.
OMG поредната тъпа тема, която се превръща в спор мирише ми на БАН
2 т. системно.
Gangsta_zone,че си прост,прост си,ма чак толкова...И ти като всичките псевдо-фенчета не некви измислени гангстери си адски заблуден,батка...Ти знаеш ли,че тоя 50 стинки мое да го арестуват само за неправилно паркиране или щото си разхожда кучето без каишка.Ебати гангстера е тоя,чак да те 'фане страх като извади некъв пластмасов пистолет...
Най-добре стреля с воден пистолет.Първоначално написано от RedChil
![]()
11 tochka deaktiven profil.
ГГГГГГГГГГооооооошетооооо ооооооо юнииииииииииииииииттттттт тт !
супер тъпи парчета ....а за феновете им и думи нямам !![]()
![]()
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
НЕ СЛУШАМ ТАКИВА БОЗИ........Eминем е най-големия лайняр
SUX
Gangsta_zone & Co пак се насраха подобаващо, нямам какво да кажа, освен да се счупя от смях...
ХАХАХАХАХАХА
G-Unotttttt - commercial bitchz![]()
Хаха, къде съм писал че е ъндърграунд ?Първоначално написано от RedChil
И все пак обсъждаме G-Un0t, а не Тупак![]()
Щото пък Г-ън0тПървоначално написано от niGGa
са много ъндер или гангста
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "