- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Мнението ви за Еминем и всички Джи-лайна?
Mi Eminem ne go slusham. Otkakto gledah klipa, kydeto uj pogrebva maika si(daje nz kak se kazva pesenta) napylno se otvratih ot nego i daje v d-lo zakrivam tetradkitena fr mi deto e toi na koricataMn mi e protiven...Samo edna edinstvena pesen mu imam i to samo,shtoto best fr mi me ubedi da q mi q prati.Neq samo moga da ponesa...Hailies song(pee za dyshterq si vse pak) Ta obshto vzeto izbqgvam teq stilove...ne me kefqt :P
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
Helies SongПървоначално написано от TeditoOoo
направо гениално направена не го харесваш защото си гледал Cleaning my closet в която песен разправя как са го мълтретирали и всъщност след нея майка му е дала иск към него за 4 милиона долара ( знам защото бях върл фен )
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Toj eminem si e kazal - "If you don't like me - suck my dick",a sy6to e kazal "Sir,you can suck my dick if you don't like my SHIT" , taka 4e ako ste mu naviti trygvajte kym California![]()
=D> =D> =D> =D> Е ТУКА СЕ ИЗКАЗА СУПЕР!!!Първоначално написано от KaMiKaDzE
R.I.P. BIG PROOF vinagi 6te te pomnim !!!
Първоначално написано от sme6ka
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Еминем ма кефи, другите G-unit са пълни лекета![]()
Всички до един са пеклиовци и се прават на такива каквито въобще не са! Но пък заради малките им фенове, те трупат пари така че....
Еминем и аз съм го слушала и определено е много готин като изпълнител.