.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Фен
    Град
    out of the reality
    Mi Eminem ne go slusham. Otkakto gledah klipa, kydeto uj pogrebva maika si(daje nz kak se kazva pesenta) napylno se otvratih ot nego i daje v d-lo zakrivam tetradkitena fr mi deto e toi na koricata Mn mi e protiven...Samo edna edinstvena pesen mu imam i to samo,shtoto best fr mi me ubedi da q mi q prati.Neq samo moga da ponesa...Hailies song(pee za dyshterq si vse pak) Ta obshto vzeto izbqgvam teq stilove...ne me kefqt :P
    Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от TeditoOoo
    Mi Eminem ne go slusham. Otkakto gledah klipa, kydeto uj pogrebva maika si(daje nz kak se kazva pesenta) napylno se otvratih ot nego i daje v d-lo zakrivam tetradkitena fr mi deto e toi na koricata Mn mi e protiven...Samo edna edinstvena pesen mu imam i to samo,shtoto best fr mi me ubedi da q mi q prati.Neq samo moga da ponesa...Hailies song(pee za dyshterq si vse pak) Ta obshto vzeto izbqgvam teq stilove...ne me kefqt :P
    Helies Song направо гениално направена не го харесваш защото си гледал Cleaning my closet в която песен разправя как са го мълтретирали и всъщност след нея майка му е дала иск към него за 4 милиона долара ( знам защото бях върл фен )
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Toj eminem si e kazal - "If you don't like me - suck my dick",a sy6to e kazal "Sir,you can suck my dick if you don't like my SHIT" , taka 4e ako ste mu naviti trygvajte kym California

Цитирай Първоначално написано от KaMiKaDzE
    Toj eminem si e kazal - "If you don't like me - suck my dick",a sy6to e kazal "Sir,you can suck my dick if you don't like my SHIT" , taka 4e ako ste mu naviti trygvajte kym California
    =D> =D> =D> =D> Е ТУКА СЕ ИЗКАЗА СУПЕР!!!
    R.I.P. BIG PROOF vinagi 6te te pomnim !!!

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин

Re: :}

Цитирай Първоначално написано от sme6ka
    tctctct tuka use6tam nekfa zloba kum komersialniq rap..... e 6to taka we ..?!??!?!? spored mene teq taka nare4eni ot nqkoi G-laina sa po qki ot proklamite deto mi peqt poilugoli po TV-planeta \/ \/

БебЕтатаа мииии

Град
    нямам си на представа...
    Еминем ма кефи, другите G-unit са пълни лекета

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Всички до един са пеклиовци и се прават на такива каквито въобще не са! Но пък заради малките им фенове, те трупат пари така че....

Мега фен Аватара на koalka
    Еминем и аз съм го слушала и определено е много готин като изпълнител.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си