- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво видях и накъде отива светът!?
Първо...Много хора осъждате автора,ама искам аз да задам въпроса,въпреки,че съм минал двайсетте,ако бяхте присъстващи,щяхте ли само от морал да откажете...не искам отговор,питам само ей така...барем някой се замисли...
Второ....момичето било такова и онакова....кои сте вие,които и да сте,че да я осъждате..не я защитавам,тъй като най-малкото не я познавам,а и не би ми харесало особено сестра ми примерно да прави подобни неща...но ВСЕ ПАК е въпрос на личен избор,така.че колкото и да се коментира,едва ли ще промени нещо в този човек...пък и за всяко нещо си има причина,особено като почнеш да гледаш на секса като на нещо малко=по различно от пубер-нагон...Ще задам въпрос на малко по-големите каки и батковци...които най-остро обсъждат,защото малките виждам,че са изкефени от постъпката,та....Не ви ли се е случвало,или не бихте ли,легнали с приятел/ка само ей така...щото и двамата се гледате с апетит от месеци,ако сте сигурни,че това,освен да утоли жаждата няма да има други последствия....на мене лично да...но,не е ли това същата постъпка...защо една девойка когато прави секс с много мъже е курва,а ако (не казвам КОГАТО,щото такъв случай не ми е познат )един мъж се метне на жеднъй с 5-6 девойки в кревата е геройАде малко по-обективно да гледаме на нещата...жените се хора и те....
Акселерациа и еманципация братле, няма кво да се чудиш, сексуалната революция от 60-те нещо не мина повсеместно, затова сега сме свидетели на сексуална еволюция.
п.с. дай боже всекиму![]()
Каквото и да се говори, за мен дадения случай е...не знам и аз самата как да го нарека. Това сексуално разхищение скоро ще си даде своите резултати...За мен лично, това девойче има по-дълбока причина, за това което прави, от прост сексуален нагон. Не мога да повярвам, че найстина съществуват такива деца(да, деца!), които толкова бързат да встъпят в света на "възрастните". Та нали за всичко си има време. След 10 години, когато тази девойка трябва да е в най-контактната си в полово отношение възраст, тя ще бъде изхабена, самата тя няма да изпитва удоволствие от секса, нито нужда от него.
Да, съгласна съм, че всеки има право на избор. Най-малко аз имам правото да критикувам някои за неговите постъпки(не го и правя), но все пак...това е 14 годишно момиченце. Не случайно хората стават ПЪЛНОлетно на 18 години. Смята се, че тогава са достатъчно израснали, че сами да могат да преценяват кое е добре и кое е зле за тях самите. Под тази възраст, каквото и да си говорим, всички са деца. Моля, не го приемайте като упрек или нападка, а се замислете найстина ли знаете какво искате от живота?
Поздрави!
не можеш да кажеш,че си е избрала да е лека жена...тя е още момиче...и сега се формира характера..още нищо не е избрано...точно сега трябва да и се налее в главате...че това което прави не е редно...и е вредно за нея...Първоначално написано от MidnightScream
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Курвентийчета колкото искаш...абсолютно нормално. Спомням си едно време в шести клас, една моя съученичка ходеше с един 33 годишен и се ебаха като зайци...абсолютно извращение...и все още ходят. Въпреки това тя е минала бая народ. Тия женки съвест нямат ли бе?![]()
![]()
You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
I only care about today, tomorrow is too far away!
Sram me e 4e sum ot jenski pol.. i me e qd, che povecheto mom4eta purvo eb*t i posle mislqt i se vuzmushtavat.. kvo se vuzmushtavash be..nali si si napravil kefa ?![]()
![]()
оооо малко се учудих но като се замисля тва е напълно нормално ,въпреки че е нормално за хората от цигънски произход но може и от такъв произход да е .. и за пореден път ще кажа ..."какво прави чалгата с хората ?! "
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Първоначално написано от amarno
![]()
![]()
![]()
Чувал съм подобни истории, но не и с 14 годишни...
Не знам, братле.. трябва да съм МНОГО пиян, за да се навия да учавствам в подобна оргия... все пак, вярно, че случаи като тая са изолирани, но както е тръгнало... не ми се мисли след 10 години какво ще е.
Само една забележка - не трябваше да поместваш адреса и. Току- виж тръгнала клюка, разбрали родителите и, после.... да ти обяснявам ли какво значи педофилия и какви присъди дават?
вРяяяХаХаХаАхПървоначално написано от IdiOtKa
Ехоуу! Ко сТава тука бе? Добре ли си? Чалга - Оргия. Беше ли уместно да обвиниш ши**ната чалга тука. И аз слушам чалга.. И ко? Слушам и мн мдруги стилове. Е, и? Ае хора не сте добре ако си мислите, че Хаха .. единствено чалгата би превърнало едно момиче в курва. Това беше верно ... меко казано тъпо изказване. ОМГ!!!![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Не чак толкова тъпо, като се замислиш. Иди в Sin City и гледай за какво става дума...Първоначално написано от Crazy`Witch
Ivo prav si
No v nashi dni ne bih spal s nqkoi na koito mu se nosi slawata... osobeno na moma deto ne pro6tava... ne se znae ot kyde kakvo moga da lepna nali)
![]()
aхахаха.. бати леЩа..Първоначално написано от Дядо
ахахаххах..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Оф тфа е някоя тъпа ку*ва.На 14г. секс ще ми прави, ами я да погледне оня проблем за 14г. бремена.Ок най-възмутителното е, че е била с 6 човека и тфа я прави МЕГА ку*ва!Тая вече си е зарязала животеца (ако можем да наречем живот, Бог я дарил с живот тая се наебала у гъзо) и като завърши даскало (ако въобще успее) каква мислите, че ще стане?ПРОСТИТУ*КА щото никъде няма да искат да я земат без образование, ще се дрогира, ще пие и ще се ебе!Абе деца има време за всичко![]()
Туй бех азПървоначално написано от Ужасен свят
![]()
РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!
Първоначално написано от Svirka```
РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!
Idiotka , ne moje da obvinqvash chalgata ... osobeno v qvno lubimiq ti "rap" se pee nai-chesto za k*rvi deto she gi klatime s golemi zadnici i taka natatuk.
naistina izkazvaneto beshe glupavo...
vuv vseki rap track se spomenava dumata bitch pone 2-3 puti
taka che .. ne si prai takiva izvodi za chalgata
p.S. ot avatara mi se vijda kakvo slusham , taka che ne sum chalgar , prosto izrazqvam mnenie![]()
Yupeeee !
Бе аз ли съм идиот или тука има нещо гнилоhttp://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=48747