.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Тема: iznevqrata?

iznevqrata?

mi prosto mi e interesno izneverqvali li ste?I ako e taka kakva e bila pri4inata-lubopitstvo,otma6tenie,ne6to vi e pisnalo ili prosto ei taka bez da ima pri4ina?

Az li4no za jalost predi vreme napravih tazi "gre6ka"(neznam dali be6e naistina gre6ka za tva slojih kavi4ki)Ot taq moq postapka spe4elih i zagubih ednovremenno ma vapreki si4ko ne me e qd kvot stanalo,stanalo vra6tane nazad nqma!!! No mislq 4e ne bih izneverila vtori pat....!
    Най-доброто качество на парите е тяхното количество...

Ne sum izneverqvala do sega.. za sega mislq,che nqma da go napravq,zashtoto az ako xaresam nqkoi shte sum s nego na 100%, a ako xaresam dr ..razdelqm se s mladeja i minavam na next
    Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
    Zigmund Froid

Да и то не веднъж! Просто ей така...

Izneverqvala sam samo 1 pyt . Za otmy6tenie - bqh mn raztroena, za6toto mi kazaha 4e gadjeto mi mi e izneverilo, a az mnogo mu vqrvah ( citiram "toi q pliu6te6e vsqka ve4er, dokato ti be6e bolna") ... i prosto re6ih da igraq po negovite pravila. Moje da se kaje 4e malko syjelqvah posle. Sled tova govorihme s gadjeto mi .. razbrahme se vse nqkak ii posle hodihme o6te 2 meseca.

Фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Браво!Велика си!Няма втора!Я сега се сложи на приятелят ти на мястото как ще ти е?Просто ей така?
    По темата:

изневярата когато си в друг град не се брои за изневяра... и разни такива... практикувам когато знам че сичко ще е за момента просто се случва и на следващия ден и двамата не се познават вече....
    ко са веселба да става...
    Gott wei

Цитирай Първоначално написано от Просто Гост
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Браво!Велика си!Няма втора!Я сега се сложи на приятелят ти на мястото как ще ти е?Просто ей така?
    По темата:
    О, повярвай ми, той далеч не беше за съжаление...

изневерявала съм ,но последните 2 връзки Не и НИКОГА няма да го направя най-долното нещо е да изневериш на някой като искаш да си с друг/а просто му/й казваш и се разделяте...........

Мега фен
    Ходихме 2 седмици и осъзнах, че тръпката не е достатъчно голяма. Скъсах с него и след това бях с друг. Не го приемам като изневяра.

Град
    Местожителство:
    Никога не съм изневерявал, няма и да изневеря
    Направих си хвърчило, но се изцапа!

Guest
    mi imam si priqtelka s koqto xodim mnogo odavna
    i edna ve4er bqx piinal i edno momi4e me xaresva6e i nali taka me provokira6e seksualno.... i az q lizax za6toto nqmaxme prezervativi... i sled kato svar6i se pribra az ostanax i na drugiq den sajelqvax acki mnogo i i se sardex za6toto donqkade i tq ima vina(tq znae 4e si imam priqtelka dori se poznavat) i sega nesam nameril smelost da kaja na priqtelkata si za tova...
    mnogo 6ibano se polu4i

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Не съм и не бих,поне не на този човек.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Изневерявала съм... защо - ами поради факта, че пича беше адски зле в леглото. Не скъсах с него, все пак има и по-важни неща от секса Та ходихме си ние година и половина, а той реши, че вече почва да става велик, почна много да ми се дърви и имайки предвид сексуалните му възможности, му изневерих...
    Не се гордея със стореното, но и не съжалявам... всичко си има и добрите и лошите страни!
    На сегашния си приятел, обаче, не бих изневерила, просто не мога да си го представя дори!
    The art of love is not to let your heart get broken !

Често ми се случва. Защо... не знам... такава ми е природата...
    Обаче по-миналата пролет имах гадже, с което бяхме няколко месеца и през това време не съм си и помислял дори да бъда с друга. Може би ако човек получава всичко, от което има нужда , няма да изневерява. Но това пак си е до характер , навици и поведение. Или ако трябва да перефразирам Щастливеца - Разни хора - разни идиоти.
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Nikoga ne sum izneverqvala. Ne bih i izneverila v tazi vruzka. Tova e chovekut, koito obicham poveche ot vsichko na sveta i ne bih si pomislila da izneverq.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    Цитирай Първоначално написано от az_i_ko_we
    изневярата когато си в друг град не се брои за изневяра... и разни такива... практикувам когато знам че сичко ще е за момента просто се случва и на следващия ден и двамата не се познават вече....
    ко са веселба да става...
    kak pak da ne se broi....?! spored men ne e tolkova vajno dali gadjeto ti shte razbere,vyprosa e,che ti shte znaesh...a nedai boje ti haresa da go pravish,obrichash vryzkata si na proval....izneverqvala sam,ne sjelqvam za postypkata si,no posle nqkak trqbvashe da si priznaq,vypreki che priqtelq mi beshe mn revniv mi prosti i zabravi,no az proso ne mojeh da si predstavq da go pazq v taina...
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

mi da na men predi mi se slu4va6e dosta 4esto....i to ne za6toto sum iskal da otma6tavam za ne6to...ami prosto taka,i az nz za6to ama sega sum veren

Guest
    Аххаха ми ,че аз снощи изневерих ма незнам точно на колко изневерих и си го правя почти всяка вечер мухахахах.

Guest
    за мен това е най-долното нещо на света

Nikoga ne sym izneverqvala na 4oveka s koito sam!

Аз не съм ама я хванах нея 1 път.......и дано е само 1 път....темата не е за тука а за Любов

Мега фен Аватара на koalka

Re: iznevqrata?

Цитирай Първоначално написано от sladka_slivka
    mi prosto mi e interesno izneverqvali li ste?I ako e taka kakva e bila pri4inata-lubopitstvo,otma6tenie,ne6to vi e pisnalo ili prosto ei taka bez da ima pri4ina?

Az li4no za jalost predi vreme napravih tazi "gre6ka"(neznam dali be6e naistina gre6ka za tva slojih kavi4ki)Ot taq moq postapka spe4elih i zagubih ednovremenno ma vapreki si4ko ne me e qd kvot stanalo,stanalo vra6tane nazad nqma!!! No mislq 4e ne bih izneverila vtori pat....!
    Обичам безумно много приятеля си и не мога да направя такова нещо,а и не искам.Нямам нужда да го направя.Не,не искам да опитвам нещо ново.Знам,че по-добър от него няма да намеря.И не съм любопитна.Ти не си обичала приятеля си щом дори това не го смяташ за грешка.А помисли ли колко ще го нараниш(е,не знам какви са ви били отношенията и дали те е обичал),ако постъпиш по този подъл начин.

Фен
    Град
    София
    Мда тва че не си помислила какво същност ще му сториш по тоя начин е много тъпо.. Ами ако ти беше на негово място?

Guest
    Попринцип до сега не съм изневерявала, на мен са ми изневерявали 1 и се чувствах ужасно...след което разбира се скъсах с момчето,но ако сегашното ми гадже (което определено мн обичам) ме нарани много или ми изневери за отмъщение ще ми изневеря и аз!
    Но до колкото знам по-голяма изневяра е психическата от колкото физическата!

Голям фен
    Град
    Memphis
    nem nesam i tam kaza edno momi4e ne bilo iznevqra ako tam ot drug grad bilo :0 tupa rabota iznevqrata si e iznevqra ako shtesh ina lunata
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си