- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Идеалът ви за момиче/момче.
vapreki 4e sam momi4e imam ideal za jena,a ne za maj tova e top modela jizel bundhen reklamno lice na victoria's sicret
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
почти всички ми харесват![]()
Идеалното за мен момче:
Висок и със стегнато тяло
![]()
С добро чувство за хумор
![]()
Умен колкото мен (т.е. голям умник
)
![]()
Да е сериозен, интересите му да не се въртят само около купони :P
Най-много с 2-3 години по-голям, най-малко-на моята възраст
![]()
Да не пуши, да пие понякога
![]()
Винаги да ме поставя на първо място
![]()
Да не е МНОГО ревнив
![]()
Да не се прави на голямата работа пред приятелите си
![]()
Е,това май е перфектното момче, ако някой познава такова да ми пише едно ЛС![]()
![]()
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ludo_mace
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
OFFTOPIC:
сетих се за един виц![]()
![]()
дето една девойка си търси мъж и пуска обява... нещо подобно на тая горе и отдолу пише
"Знам, че не си, но ако познаваш такъв, който отговаря на описанието, ми дай телефона му"
Тва е мойто идеалчеПървоначално написано от ludo_mace
http://niki7o.aha.bg/ тва съм аз :P![]()
![]()
![]()
2 т. системно.
Както и да е, да не се отклонявам:
1. Харесвам високи момичета (може малко по-високи от мен), които се грижат за себе си (разбирайте - спортуват, за различните козметични процедури не споменавам, те са си по подразбиране), с меки черти и задължително с прави крака (това е донякъде производно на грижите за себе си) и нужните извивки (именно те определят жената като жена и отново са производни от спорта). Да не е руса. Да не е със много светли очи и кожа. Толкова за визията;
2. Тъй като не си търся нова мебел или украшение, добре е да има нещо повече от елементарна обща култура в главата, а не да е куха като гайда, адски се дразня от простовати момиченца (които за съжаление се навъдиха в неприятно големи количества);
3. Момиче, с което мога да с иговоря свободно и за всичко (това е дериват от втората точка), а не само да се гледаме влюбено и да се разминаваме като призраци у нас, примерно;
4. Да знае какво иска, макар че намирането на жена с точно такава черта е трудничко, без да се обиждате;
5. Да е с освободено мислене и да приема нещата такива, каквито са, не обичам закостенелите хора;
6. Да е с мен заради мен ("To love for me" както пее Диди);
Като се замисля.. това е.
П.С. Темата се повтаря![]()
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
обожавам високите момчета, макарче сегашното гадже не е такова
![]()
да е с ОГРОМНО чувство за хумор
![]()
да е некъв симпатичен все пак
да ме уважава и обичка
да се интересува от мен, да ме ревнува, но да не прекалява
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Да те поставя дори пред майка си !?!? Замисли се малко,дали ти ще поставиш някакво келеме "със стегнато тяло" пред родителите си...Първоначално написано от ludo_mace
П.П. "Голям умник" със "стегнато тяло"(ако имаш предвид мускулесто говедо) аз не съм срещял.
По-спокойно деНе се изразих достатъчно точно за това с първото място, няма нужда да почваш да мяташ камъни по мен
![]()
П.С.А аз съм срещала стегнат умник,ама не бих го нарекла говедо![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
ммммм значи....около 180 висок, хубава коса(ако е дълга задължително да я поддържа), може раста...
плътни(но не някфи женски) устни, татусите и пиърсингите(особено) са ГОЛЯМО предимство,
без косми по пишката и подмишниците, космите по ръцете обаче са яки...брадичка може, но не и мустаци
готино тяло(да не е някф разпуснат и дебел, нито да е някф тапициран скелет, но да не е и с
гадни огромни мускули...просто да си личи, че се грижи за себе си, но не прекалено)
да слуша хубава музика и да се облича добре...
да няма пъпки, да не е расист и да не е левскар...и да не е против наркотиците![]()
толкова за външния вид...
за вътрешния...да не ми изневерява, да не ревнува прекалено много, да не ме приема като даденост...да се държи добре с приятелите ми(и с мен естествено, то тфа е ясно), да има сходни с моите интереси..пфф, ще добавям
ето защо толкова време съм без мъж...
Emi predpo4itam murgavi mom4eta,no vsi4ko si zavisi ot mom4eto.Ima i nqkoi svetli mom4eta koito sa mn mn sladki i huabvki![]()
Какво ще кажете за този?![]()
^ прекалено обезкосмен, педерастична прическа...идеалът на днешните 14 годишни момиченца
Баси, само аз ли съм забелязала, че в един момент забравяш всякакви идеали и въпреки че някой не съвпада с тях е почти идеален?
оплетох се.
Saatana vittu perkele hate crew!
Явно само ти, даПървоначално написано от Boot
![]()
^ т.е. срещаш човек, той няма нищо общо с представите ти за перфектния мъж, и въпреки това ти се струва перфектен?
естествено...добре, че я имаме тая функция, представяш ли си цял живот да търсиш идеалния и да не обръщаш внимание на никой друг![]()
Първоначално написано от exploitedteen
И аз, не знам защо![]()
![]()
![]()
О НЕБЕСА!!!Първоначално написано от Eclipse_bb
те се намерихаааааааааааааа![]()
забравих да кажа
мноо мразя "автокурвите"
да ходят с някои само заради колата му (BMW, mercedes и т.н.)
ако неще да се вози у ладата прав й път.. да хои пеш
Дами и господа ставаме свидетели на нещо уникално в този форум!Първоначално написано от fake
![]()
david beckham
Джо Коул
/rossa./
Е мойто либе не влиза изцяло в идеала...а идеал не съществува ...или няма да се запозная с него хаха
Начи идеалния мъж е с черна коса,много тъмни очи,светла кожа,евентуално катинарче,обици на двете уши,остър нос,ясно изразени скули,тънки устни,черовна усмивка,но малко зъл вид.В тялото ..не прекалено мускулест,евентуално с коремна преса.В стила на обличане-широки дрехи мн ясно.С плътен дълбок глас,твърде мъжки...може би като единия вокал на Сайлън Сити
В интересите-хубава музика по моите разбирания,спортна натура...Има право на избор м/у брейкденс/баскетбол/фрийрън или от сичко по малко...Да обича да се разхожда из природата,да пътува.
Нежен в докосванията,малко инат-'ръбато камъче'евентуално Овен или Лъв.Човек,който знае как да постъпи когато имам нужда от него,а не да ме изнервя допълнително.Особено важно-да ме разсмива и да се смее на глупостите ми.Да мога да си направя с него среща в 6:12 сутринта до Мечо без да ме изгледа на криво...:/
тъй,май прекалих...е късно е