.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    dooree
    Guest

sled kato svar6ite kakto pravite

sled kato svar6ite kakvo pravite imam predvid nqkvi merki za da ne se polu4i nqkoe nepriqtno posledstvie.nqkoi kazvat 4e trqbva da pi6ka6 drugi 4e trqbva da posedi6 prav i da vzeme6 du6? vie kakvo pravite

dooree
    Guest
    P.P stava vapros za seks nqkoi da ne se za4udi

Guest
    Вдигам гащите и си заминавам

така е най-безопасно, иначе може да иска да ми се гушка нещо и ще трябва да и счупя носа

Голям фен
    Град
    Пловдив
    отиаш да се миеш...елементарно...или обща баня
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

така е най-безопасно, иначе може да иска да ми се гушка нещо и ще трябва да и счупя носа
    Или да й доплатиш.

dooree
    Guest
    bati tapite otg !! kato nemojete da pomognete ne pi6ete we! to se iziskava malko akal koito vi lipsva!!! idioti!
    pls ako nqma da dadete seriozen otg s koito da pomognete po dobre ne pi6ete

Голям фен Аватара на thirteen

Re: sled kato svar6ite kakto pravite

Цитирай Първоначално написано от dooree
    sled kato svar6ite kakvo pravite imam predvid nqkvi merki za da ne se polu4i nqkoe nepriqtno posledstvie.nqkoi kazvat 4e trqbva da pi6ka6 drugi 4e trqbva da posedi6 prav i da vzeme6 du6? vie kakvo pravite
    Ма ти момиче ли си момче ли си... ?Ако да седиш права за да не забременееш или да пишкаш тва са стари митове и легенди можеш както казаха душче да си хвърлиш ...

Супер фен Аватара на sometimes_
    Говорим си за гоблени и плетки.
    I`m trying to make your dreams come true...

Цитирай Първоначално написано от PleasureSeeker
    отиаш да се миеш...елементарно...или обща баня
    мхммм

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    bati tapite otg !! kato nemojete da pomognete ne pi6ete we! to se iziskava malko akal koito vi lipsva!!! idioti!
    pls ako nqma da dadete seriozen otg s koito da pomognete po dobre ne pi6ete
    Ne stiga 4e horata ti pomagat i ti davat saveti a ti 6te gi nari4a6 idioti. Kato iska6 po dobri otgovori se obarni kam profesionalist razbar li me decko takav!??? Basi i ne vazpitanite hlapeta....nqmam duni prosto

Аз например заставам на челна стойка и започвам да пея химна на Китайската Народна Република. Естествено, на китайски!. Мноо е яко!
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Guest

Цитирай Първоначално написано от Luciferian
    Аз например заставам на челна стойка и започвам да пея химна на Китайската Народна Република. Естествено, на китайски!. Мноо е яко!
    Хахахахахх

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    ami minavam prez wc da se izpi6kam,toi se mie i se gushkame sled tva!

a

emi mie6 si papalagata(ako si mom4ence) i 6undata(ako si momi4ence)

btw izvun temata nau4ete se da pi6ete za6toto stava mnoogo sme6no.predpolagam 4e vsi4ki ste nad 12-13 godi6ni! mnogo elementarni gre6ki dopuskate i kolkoto i da e kompetenten otgovora vi na 4ovek mu stava sme6no i tupo kato pro4etesetih,akal i t.n.

Ma40-MaN-22'
    Guest
    Добре де то не че точно тук му е мястото да питам, ама хубаво ли е да се къпеш след секс. Защото аз знам, че жените се възбуждат от миризмата на пот и сперма и приятелката ми много ми се радва след като сме правили секс и направо не ми дава да се изкъпя поне един ден след това. В тролея също са ме заглеждали когато мириша така на секс. Та в смисъл належащо ли е човек да си го мие след това.

Супер фен
    Заглеждали са те щот вониш братле.

Цитирай Първоначално написано от Ma40-MaN-22'
    Добре де то не че точно тук му е мястото да питам, ама хубаво ли е да се къпеш след секс. Защото аз знам, че жените се възбуждат от миризмата на пот и сперма и приятелката ми много ми се радва след като сме правили секс и направо не ми дава да се изкъпя поне един ден след това. В тролея също са ме заглеждали когато мириша така на секс. Та в смисъл належащо ли е човек да си го мие след това.
    emi huu hodi si po ulicite miri6e6t na laina,sperma i pot puk az ako te sre6tna 6e te naritam 6tot mrazq nehigieni4ni hora!a s tva izkazvane 4e priatelkata ti q kefelo da i miri6e na sirence ot huq ti napravo me matira s pe6kata! otvratitelni STE

Guest

Цитирай Първоначално написано от Luciferian
    Яааа,какво съвпадение!

Горният пост е мой.
    Цитирай Първоначално написано от Ma40-MaN-22'

Guest
    poneje vuprosut ti me zaintriguva 6te se vklu4a s moeto skromno mnenie:sled kato se naebem kato divi az i se praznq na liceto i ne i davam da se mie! ama i tq ne mi dava da se miq xaxaxax i dvamata hodim nemiti.i taka az miri6a na nemit uj a tq ima zasuhnala sperma po liceto.

poneje vuprosut ti me zaintriguva 6te se vklu4a s moeto skromno mnenie:sled kato se naebem kato divi az i se praznq na liceto i ne i davam da se mie! ama i tq ne mi dava da se miq xaxaxax i dvamata hodim nemiti.i taka az miri6a na nemit uj a tq ima zasuhnala sperma po liceto.
    Аха... по време на секс какви предпазни средства ползувате? Противогази ли?
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Голям фен

ти си ненормален бе. какво лошо има в това да се гушкаш.

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Еми човек трябва да се измие, да се освежи... Лична хигиена - това е! Пък то си е личен избор това кой колко често ще се мие... Ако искате не се къпете изобщо.... Миришете си на пот и сперма, то си е ваш избор... Който както му харесва. Само недейте да ги пишете тия работи по форумите...
    HardC0re and BDSM forever

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    ama tva e kofti da se mie6 vednaga sled tva...imam v predvid mom4eto si mie onaq raota i posle 5-10 min se gushkame i togava se kupem a ne vednaga kat svar6i 6tot e malko kofti vse edno tva 4aka6 i te e gnus ot gadjeto si i are pod du6a...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си