.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    dimitar89
    Guest

Има ли ли сте желание..

... някога да опитате с човек от същия пол, не защото сте обратни или ви възбужда ами просто за да опитате.. и какво мислите за секска от един пол?

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника

Супер фен
    da az mn pati sam iskala da go napravq s jena dori smqtam skoro da probvam i mislq 4e nqma ni6to lo6o
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Мега фен
    Адски глупаво е. Сексът не е само забавление и интерес. Сексът трябва да бъде свързан с човек - да желаеш него, а не само да искаш да те лижа момиче, защото получаваш удоволствие без риск от бременност. Ако те привличат жени - окей, обаче детските истории са смешни.

И един въпрос - ако не се възбуждаш при мисълта да си с момиче, защо ще го правиш?

Повече от фен
    жена с жена е съвсем различно от мъж с мъж...
    поне тва е мойто мнение
    жена с жена си е яко но мъж с мъж

Мега фен
    И каква е разликата? Че на мъжете им харесва да гледат две жени?

Повече от фен
    на жените харесва ли им да гледат двама мъже

Фен
    Град
    където поискам
    Не съм се замисляла!Сега като се замислих...НЕ ИСКАМ!

Nz, Struva mi se gadno. Ne bih probvala s momiche

HeaL ThE WorLd...
    MakE it a BettEr PlacE..

Супер фен
    da ama ne mojete da otre4ete 4e edna jena jena nai dobre znae kade da pipne druga za da i napravi kefa prosto we razli4en vid emociq
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    In The Middle Of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от marina star
    da ama ne mojete da otre4ete 4e edna jena jena nai dobre znae kade da pipne druga za da i napravi kefa prosto we razli4en vid emociq
    naprotiv..moga,za6toto vsi4ki sme razli4ni...a za6to si misli6 4e edna jena moje da dostavi ydovolstvie na dryga(ne lezbiika) po dobre ot edin myj? 4e ako mujete ne znaexa kade da pipnat vsi4ki 6tqxme da spim samo s jeni...li4no az ne bix go napravila s jena,ne za6toto sum konservativna,a za6toto ne me vazbujdat jenite(za kakvo ti e da go pravi6,ako ne izpitva6 jelanie),puk i ne si padam mn mn po frenskata lubov...
    Ходя без да спирам, никъде не стигам,нищо не намирам,никого не искам..

MeH
    Guest
    da beeeee nikoga ne bih sa legnal s nqkoe mom4e 1-vo 6toto ne iskam si predstaam kak dvama potni kosmqsali manqci sa pra6tqt ai 2-ro 6toto se pak tfa sexa si e izkustfo...ne staa ei tka sa praaska6 s koit ti padni.A otnostno sexa mejdu 2 momi4eta....tfa si e krasota \/ \/ [/img]

Жена с жена- =D> \/
    Мъж с мъж-
    uber l337 pro g33k

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Цитирай Първоначално написано от `Silvester`
    жена с жена е съвсем различно от мъж с мъж...
    поне тва е мойто мнение
    жена с жена си е яко но мъж с мъж
    I az sam na tova mnenie!
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

ми замисляла съм се не според мен не бих го направила

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Хахахах нямала съм такива желания и няма и да имам!

На мен лично винаги ми е допадала идеята да пробвам с жена. Изглежда ми готино
    Усмихвайте се - утре ще бъде по-зле.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Abi
    На мен лично винаги ми е допадала идеята да пробвам с жена. Изглежда ми готино
    ми да щом и ти си жена тва е готино най-обичам лесбото

Dark_Queen
    Новак

Eiiiiiiiii razbiva6 me maina~!!!!!Poznavam te ot tolkova vreme i sq 6te laje6 horata 4e ne si izkala da spi6 s jena!!!!!Laje6
    Taka kaza Alize!!!!

a po temata nz struva mi se stranno .......edvali bih mogla da se otpusna .....Abe za nai dobre pravete sex s protivopolojniq pol!!!!
    Taka kaza Alize!!!!

Повече от фен
    Мислил съм какво ли ще бъде, но стигнах до извода че мъжкото тяло ме отвращава. Космите, мускулите, липсата на нежни черти, на гъди, на мека кожа, на ТАЛИЯ(голям фен съм :Р) без тези неща не мога да си помисля и за секс. Не мога да си го представя и не мисля да пробвам Иначе когото го влече - нищо против, стига да не ме въвлича. Колкото между жените - "Жената е твърде красиво създание, че да не и се насладиш само защото и ти си жена."™

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    Цитирай Първоначално написано от `Silvester`
    на жените харесва ли им да гледат двама мъже
    otvraaaaaaaaat
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

hih....vinagi sym go iskala.sigurna sym obache che neshto shte mi lipsva (kakvo li?!).Vse pak ne sym na mnenieto che sexa ima neshto obshto s liubovta.Toi se e prevyrnal v nachin na obshtuvane kato chatovete i smsite.Ako nqkoi sega mi kaje che kogato haresvash drugiq no sexa se gaden tova ne bi promenilo neshtata shte mu se izsmeq.Pravish si tva koeto ti haresva dori i da e ot chisto liubopitstvo.

Мега фен Аватара на koalka
    Това не ме влече и не смятам да го правя.

Град
    varna
    Ами ако е с две моми4ета е супер,но ако е с две мом4ета е ужасно!!!Два пениса на едно място ужас!!!!!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Аз бих . Не съм лезбийка(няма и да стана - изключено е) , но и не всички мъже са в състояние да ме възбудят .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си