- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kam sichki i nai veche momichetaa..
abe malko tap vpr. no prosto iskam da se uspokoq za momichetata se otnasq nai veche.okolo poloviq mi organ - dyata demek mi e potamnena takova..i nqkak sramno mi e..taka li e pri vsichki vaobshte nz i az blagodarq predvaritelno..
Mи така доколкот знам там кожата е по-тъмна попринцип..Се едно е по дебела,въпреки че не е така.. Но това зависи от цвета на кожата ти има някой момичета които цветат им там е същият както навсякаде..На други не е така..Зависи от човека , но няма нищо срамно![]()
нищо срамно![]()
Всичко е окПървоначално написано от koalka
![]()
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
normalno e
[/b]
По никакъв начин не може да се говори за занижена хигиена! Нормалное, особено когато момичето се бръсне по-често, по този начин кожата загрубява и се получават подобни неприятности.
normalno e...ama ako ne pravish sex mojesh da spresh malko da se brusnesh moje i da se opravi..prosto kojata e zagrubqla
да нормално е така е 2 дена преди да умреш !Първоначално написано от bichlivka
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
aj sq o6te 20 4oveka da napi6at mnenie "normalno e"...hah..6a vi priznaq si4ki ako go napraite tva![]()
нормално е, кожата е по тъмна там.
това си е абсолютно нормално![]()
DYATA?Първоначално написано от bichlivka
normalno e :P
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai