- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ЛЯТО Е - КЪДЕ ЩЕ ХОДИТЕ НА ПОЧИВКА? :)
Аз ще ходя в Несебър в началото на септември с доста приятели.Надявам се времето да е хубаво![]()
get off.
Еми ще ходя в неделята заминавам на моренце в Сарафово... На лагерче за 10 дена.. надявам се да си изкарам хубаво![]()
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...
На седми тръгнахме с наще на море ( Ахтопол ) за 7 дена. Хотела ни се казваше "Ескада" и много ми хареса. Беше точно до плажа, но до гадния плаж. Имаше един друг, но дотам с колата... Както и да е... След това на 14 направо от морето тръгнахме за планина. Бяхме в Огняново( на 8 км от Гоце Делчев). Тамм бяхме в една много готина вила. Казваше се "Рай" ( точно до хотел "Петрелийски" ). Много ми хареса и там. И там стояхме 7 дена, като неделя се върнахме в Русе. Просто се ПРЕБИХМЕ от път. Общо сме изминали 1600 кмОт морето за планината пътувахме 6 часа, а от там до Русе 7ч.
Иначе на мене лично повече ми харесва да ходя на планина, тъй като самото море не ми харесва - водата в повечето случаи е мръсна, пълна с лигави водорасли, дори и при нас имаше раци... Попринцип това не изглежда СТРАШНо, но аз изпитвам някакъв ужас от таквизи работи
ХиХиХ
А както някой по-горе писа - карти на плажа, заведения и така...
![]()
Еми аз от началото на август си почивам,докато пиша домашни по испанскиВаканция-хората си гледат кефа,излизат,забавляват се,а аз си седя мирно и тихо и УЧА!
Не че няма да си компенсирам изгубеното време през годината,деТо всичко си има цена.
И няма да ходя на почивка никъде...даже и при бабето ми![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Първоначално написано от Lorein
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
Кажете къде ще ходите на почивка - море/планина или и на двете.
първо бях на море за 10 дена в Варна после бях малко на планина за 5 дена.
Кажете курорта и хотел/станция/бунгало, където ще нощувате.
Ходили ли сте преди там? Харесва ли ви?
на хотел
Какво др правите освен да киснете в басейн или морето?ходих на диско,на разходки абе мн яко беше
![]()
вече ходих с нашите на планина за 3 дена. и веднъж с приятели на море.
днес отново заминавам на море с приятеля ми и още трима близки авери. ще бъдем в шкорпиловци за няколко дена на хотел. за жалост последното ми море за това лято![]()
Кажете къде ще ходите на почивка - море/планина или и на двете.ходих вече на море
Кажете курорта и хотел/станция/бунгало, където ще нощувате.в Обзор бях на квартира със самост. санитарен възел
Ходили ли сте преди там? Харесва ли ви?дааааааа ходила съм и мноо ми харесва
![]()
Колко ще стоите?за 6 дена
Какво др правите освен да киснете в басейн или морето?дискотеки заведения плажен болейбол
![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?