- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Новите имена на България :shock:
XaXaxa tiq roditeli im hlopa daskata ne6to mai.....da e da si krasta deteto Tarzan ili Zoro ama nikoga
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Зависи,де....Има много имена,които са абсурдни и смешни,но има и хубави.![]()
Хаха идиоти е имало,има и ще има.Точно вчера с един приятел обсъждахме едно такова име.Значи,когато бабата на този приятел работела в някакъв завод,имало шофьор там,който се е казвал,забележете СТАЛИН!Т'ва му е малкото име!Представяте ли си.Ба разбирам,че родителите му са били лоялни до гроб на партията ама чак до такава крайност да се стигне...
В условията на социализъма,ти,младежо,ням
честно казано ми става жал за децатакак ще му викат на горкото дете с името "Боцислава" ?!?!?!?!? то пък бива изтрещели родители ама чак толкова.....
"Целувка за лека нощ"
Ужас...А аз едно време си мразех името...
Представяте ли си как дядо Ланселот и баба Бризеида след години седят заедно и чакат да си получат пенсиите...Не ми се иска след години да знам какво ще е ...никой българин няма да е българин по име и всеки ще се чуди как по-изкелиферчено да си кръсти детето...
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Абе тия родители мислят ли един ден как ще се представят примерно...'Приятно ми е-Ланселот Грозданов'И все пак името Фекалия владее
![]()
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
ВЪХМАРМАМУУУУУУУ!
Малеее кво откачалници има на тоя свят!Не е лоша идеята за Бризеида, все пак тя е готин персонаж от "Илиада", но сестра ми иска да си кръсти детето Ирмалин!Звучи като вазелин или нафталин!Баси!
Иначе да оригиналничиш не е никак лошо!Я си представете както сме тръгнали да си кръщаваме децата на любими персонажи да си кръстим детето Арагорн, Фродо, Арвен или...Ам-Гъл!
"-Фродо!
-Да, мамо!
-Саурон те търси по домашния!"
Бахти шантавата история!А да не говоря за Кер, Сежес или...Хари Потър, Хърмяни...Луциус или Драко!Направо...тва утепа рибата!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
-Гунди,не пипай ,мамо,на Пеле играчките!Остави му топката!Гунди,остави я де!Гунди,Гундиии,Гундиоооо оооооооо,казах НЕ,върни му веднага топката,един лек пас ,Гунди!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahah sujelqvam ama ne se sdurjahПървоначално написано от FlowerinesS
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Хората ги харесват имената, защо да не си кръстят децата така.
Явно името значи много за тях!
Да са им живи и здрави децата!
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Да ви кажа не сте прави - родителите нямт за цел да направят мръсно на децата си. Смятат че дават хубаво име, ама ей на не винаги се получава. Аз съм Бриана (харесвам си се) имам сестра Райена - Луиза. Нашите са страшни просто... горката ми сестра, ама те да не нарочно... те си мислят че хубаво са направили
В едно село някакви родители си кръстили детето Силвестър и казали на бабата /която се казвала Стефка/, че са го кръстили на нея![]()
Ако бабата е повярвала е доста отнесена! Да бе, Силвестър-Стефка далече са!Абе тия са ненормални да правят каквото си поискат!Поне се радвам че не си кръщават децата на бабите и дядовците, и така ще има малко разнообразие а не през поколение в родата да се върти едно и също име както е в моята рода-Васил, Димитър, Атанас!Първоначално написано от just_a_kid
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
![]()
![]()
![]()
![]()
хххххххххххххххххаааааааа хххххххххааааахахахахаххх ххххххххаааххххххххааахах аххахахахахаххахахахахааа ааааа Никога няма да спра да се смея.....
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Намомента имам чувството, че тези родители мразят децата си. Как може да им причиняват такова нещо да си кръстиш детето Вагнер-Габриел. Как мислят, че ще се чувстват тези дежа като пораснат?!?!?! Има достатъчно български имена, които са много по-хубави от тези.
П.П.То се намери кой да го каже де. На мен името ми е Алеандра, ама аз си го харесвам. Близко е до Александра. Малко ми е нестандартно, ама какво да се прави, аз си го харесвам.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
aa sega se setih edna istoriq.....lelq mi si imala edno gajde i maika mu se kazvala Radka a moita baba Todora.I zapo4nali da mislqt kak da se kazva deteto taka 4e da ne se razsurdat babite i mu izmislili i(me haha ne se smeite sega)Rad-Todora hahahahahahah dobre 4e ne se e bila omujila za nego 4e ina4e...........![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Чувал съм за момиче, което се казвало Клозетка.![]()
А аз за Кенефка и СалфеткаПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
ахахахаха диво отвсякъдеПървоначално написано от just_a_kid
![]()
![]()
а иначе м/у другото майка ми понеже е учителка,и в класа си има един Ихтиандър ахахахаха![]()
f@nt@zi@
Колко изпростя народа!!!
П.П.Горките дечица, които са ги кръстили с такива имена....
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Мене много ме нервят тея родители,и по-скоро това са измишльотините на майките.Поредната тъпотия.Така след време всички в България ще се казват Стиф, Майкъл,Джордж вместо Станислав,Михаел или Георги.Не че моето е много българско,но като се махне "и"-то накрая става едно красиво българско мъжко име
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Теа не сЪ наред![]()
![]()
това че на вас не ви харесва мисля че не е техен проблемПървоначално написано от Dr. Kazimbutt
те са си правили децата и както пойскат така ще си ги кръщават
я представи си че и мене не ме кефи ти как се казваш ????![]()
If idiots could fly, This forum would be an airport!!!
За мен най-големия шок е, че някой може да си кръсти детето Дева-Мария....за какво говорим
![]()
![]()
![]()
Нека помисля... За хорска простотия?Първоначално написано от SancheZzZz
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."