Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
Цитирай Първоначално написано от Mo6no
Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Дам, сигурно си прав.
Ами да. Някое момиче се е държало гадно с теб и ти си се комплексирал и си решил да си го изкарваш на всички момичета и да се "отнасяш сравнително зле" с тях.

Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Само първият пост съм чел и отговарям на него...
По заблудено животно от момичето няма.
...

Отдавна и аз бях така, но го осъзнах доста бързо. Трябва се отнасяш сравнително зле!
....

Е са например от 1 седмица на една приятелка само и угаждам, каквото каже го правя, където каже отиваме и почна много да ми лази по нервите, защото непрекъснато е недоволна. Едва ли не иска да ми каже, че съм прекалено лесен , а никога няма да ме има това момиче. Е са обръщам друга страница, ще правим само каквото аз кажа и после ще я отрежа да видя дали ше ми се моли. И съм сигурен, че ще го направи.
elelel а аз съм останала с добро впечатление от MiRaCuLiX.bb

И аз, и аз!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Вие не усещате ли че, сте просто шепа насрани деца, на които още майчиното мляко им тече от устата и не сте достатъчно дорасли, че да разисквате такива теми, като КАКВО Е ЖИВОТА. Никой не знае, да го е. А някви пикльовци в някъв миризлив тийн (ебати отвратителната дума) форум ми се правят на философи...

Ми нз, конкретно аз и MiRaCuLiX.bb не минаваме за "насрани деца, на които още майчиното мляко им тече от устата..."