- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как разбирате живота - дискусия
Още си малък, един ден ще разбереш. Ако хората не те уважават ти се качват на главата. Това няма нищо общо с комплекси, аз не се притеснявам от това си държание, защото удовлетворява нуждите ми и това ми е достатъчно.Първоначално написано от Mo6no
Ice_Queen,![]()
Виж кво, дядоПървоначално написано от Анонимко
, щом никой не знае какво е живота, това значи, че ТИ също НЕ знаеш. Така че си затваряй кривозъбия плювалник и отивай да си сменяш старческия памперс. И ако темата не ти харесва, никой не те кара да пишеш в нея
![]()
Тъй значи, добрее.Първоначално написано от Eclipse_bb
![]()
Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
![]()
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
Вярно много съм много малък някъде около 120 см. А ти на колко си?Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Това не означава, че ти трябва да им се качваш на главата.Ако хората не те уважават ти се качват на главата.
Това пък е егоизъм.защото удовлетворява нуждите ми и това ми е достатъчно.
И между другото не искам да се заяждам с теб, но ми е интерестно, какво ще ми отговориш... Особенно за онази фраза "По заблудено животно от момичето няма. ".
11 tochka deaktiven profil.
Животът е безкрайно мъчение за моята изстрадала и неразбрана душа, която се стреми да се докосне до красотата на мрака, но винаги бива повличана надолу от Бог. За мен животът е...тъмнина...безкрайно отчуждение и самота...Прокълнат съм да скитам из нощите като призрак на моята собствена същност. Душата ми е черна като ноща и аз съм едно цяло с нея...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кръвта ми е черна, като моята душа,
смърта е красива като тъмнината на ноща,
очите ми мъртви, като гарванова песен,
с окървавени студени ръце, посрещам тази мрачна есен...
Mo6no, на 15 си нали? Аз съм на 20, се разбирам малко повече. Кога съм ти се качвал на главата? Пак ти казвам, незнаеш какво е егоизъм. Това, че си гледам интересите незначи, че съм егоист. Ако не си ги гледаш си по-скоро идиот.
Да ти отговоря не мога, защото не задаваш въпрос. Но да ти обясня мога и неведнъж съм го правил.
Съгласен, особено с последното изречениеПървоначално написано от MiRaCuLiX.bb
[quote="Mo6no"]Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Така извадено то контекстра няма нищо общо с егоизма...
Между другото, как разбирате понятието "комплекс" от психологическа гледна точка?![]()
Почти позна...на 16 съм. И този начин на държание няма нищо общо с възрастта. Аз познавам един човек на 40, който се държи с жените като боклуци. И качвал ми си се на главата...спомнаш ли си онази задача за червея.Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Много ме изнерви.
![]()
За мен Егоист е човек, който се интересува само и единствонно от своите интереси. И аз си гледам интересите, но не само и своите.
Добре. Да приемем, че незнам какво е егоизъм. А ти ми кажи какво е?
Първоначално написано от Mo6no
На твкива като теб има казват "алтруисти" или поне си в начална форма на такова нещо...
Чудно ми е, ти за себе си ли живееш или за другите??
Най-вече за себе си, но гледам да не преча на другите (стига те да не ми пречат)Първоначално написано от Eclipse_bb
Чак да следиш интересите на гругите не, но да им помагаш да ги постигнат защо не. Егоизмът за мен е точно това, винаги да си прекалено зает със себе си, за да не помогнеш на нуждаещият се. Никой не е длъжен да помага на когото и да било, но понякога почти нищо не ти коства да отделиш от скъпоценното си време и за другите./не говоря дори за близки хора/ И все пак не мога да съдя хората за това им качество, защото в каквата и ситуация да попаднеш винаги ти ще си най-важният.
Първоначално написано от Eclipse_bb
![]()
![]()
Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Е всеки си има право на мнение все пак...![]()
,всеки със своят си характер... хах ..бтв,не мога да повярвам колко се запалихте по тази тема
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
И аз, ама май темата умря...