- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- аз сьм страшно ревнива и незнам как да спра да го ревнувам
Извинявай. Ами на мен пък баща ми ми дава половина пари за гориво и при мен е оферта ... Приятен ден !Първоначално написано от `Death`Whore`
2т. забрана за ползване на профил
Е какво като има кола ??? Повечето хора имат автомобил. Ми и моята кола е готина за моите разбирания ...
LoRinSeR ... ha - nqma nishto losho choveka da ima kola , az skoro shte si vzimam , ne tova e temata obache . Loshoto e che "kuklichki" kato taq gi e strah da zagubqt tva da se vozqt v Mercedes , a ne da zagubqt toq deto q kara taq kola . ot tova se vuzmushtavam![]()
Yupeeee !
Първоначално написано от Paduan`
Имам една Алфа за продаване, ако те интересува.
xmmm LoRinSer za kakva alfa stava vupros , i za kakvi pari
kaji mi tam kilometri , godina , zabelejki ?
po princip ne sum dovolen ot italianskite koli - dosta priateli si vzeha fiat-i - punto , bravo ... ne sa dovolni hich
amaa nishto de kaji za kakvo stava vupros![]()
Yupeeee !
Малееееееееее колко сте злеееееееееее!!!
Тука на чат го обърнахте![]()
Няма ли админи и модератори тука веее![]()
Пълна анархия и само обиташки мнения![]()
Първоначално написано от Paduan`
Данни:
Дата на производство - януари 1993 г.
Тип двигател - Бензинов
Мощност (к.с.) - 110 к.с.
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Хечбек
Пробег - 130000 км
Цвят - Светло сив
Особености:
4(5) Врати
Аларма
Бордови компютър
Газова уредба
Ел. Стъкла
Застраховка
Лети джанти
Металик
Стерео уредба
Центр. заключване
Шибедах
Климатик
Цената е 2000лв
Просто седи пред блока и не върши никумо работа. Баща ми кара ауди, а аз една Алфа 156. Но 33-ката е резачка. Аз съм фен на Алфа Ромео. Можеш да дойдеш да я видиш покараш и т.н
Снимка: http://img135.imageshack.us/my.php?i...4244561pk8.jpg
Ми и аз съм много ревнива ама се опитвам да не го показвам...все пак той ти има доверие/предполагам/тря и ти да се опиташ да му вярваш...колкото и да е готин и сичкото му там...ти все пак си започнала нещо с тоя човек...а и в една връзка доверието е най-важно!
Здържай се малко...имай му доверие...явно момчето найстина държи на теб щом се дразни от ревността ти
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
mi.. imai mu doverie..ako mu imash doverie 6te znae6 che nqma za kakvo da go revnuvash..
mmm nikak ne e zle , ako neshtata sa realni(kilometrite nai-veche)
osobeno za tazi cena
problema e che ne sum ot sofia .. ama skoro ako ne izlezne neshto moje i da doida , che veche otkacham![]()
Yupeeee !
Ревност = Любов
Don't hate the player , hate the GAME!
Ti prosto go revnuva6 za6toto ne mu vqrva6 toi nakraq 6e go razbere tova 6e ti tegli edna maina i tova e taka 4e ti preporu4vam da spre6 za6toto ako tvoeto gadje koeto ima kola predpolagam e golf 3 shvane ne6tata 6e te otreje kato indiqnec krenvir6 s tomahavka.....
Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!
NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!
ne vsu6tnost ve4e nqmam problem s revnosta...razbrah mnogo ne6ta koito neznae6 do sega...blagodarq na edna 4ast ot horata izrazili mnenieto vuv formata na suvet i na drugata koqto samo kulne6e...no kakto i da e ... vajnoto e 4e vseki si izkaza menieto ... az li4no sum dovolna,a na teq koito zavijdat nemoga da im pomogna sus ni6to a osven EMM NAMERETE SI NQKOI KATO MOQda si go obi4ate da si vi obi4a i da si jiveete jivota po sevuzmojni na4ini...taka.. moga samo da vi pojelaq uspeh i mnogo LUBOV takava kato na6ata s priqtelq mi
![]()
naistina ponqkoga ti trqbva malko svetlinka v tunela za da produlji6 napred![]()
Нямаше нужда да намесваш колата му. Явно това ти е напвайло впечатление и си мислиш, че ти като си ми забелязала колата всички други момичета ще го правят.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.