- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- molq vi kajete kakvo da pravq!!!
zna4i moqta istoriq e takavaredi 9meseca se vlubix v 1mom4e koeto e s 1godina po-golqmo ot men.Xodixme 6meseca,obi4axme se abe vsi4ko be6e PERFECT,kato v prikazkite no po 1vreme se poqvi 1momi4e i mi go otne.Toi ne zarqza zaradi neq a tvarde6e 4e me obi4a i naistina az mu vqrvax
dvamata bqxa zaedno to4no 4 dni sled koeto toi si otide na selo.Posle kogato se varna sled 1 mesec popisaxme si razqsnixme si ne6tata i taka...Sega predi okolo 2dni se vidqxme i toi zapo4na da me celuva da me gu6ka da mi kazva sa6tite ne6ta kakto predi da mi govori mili4ko i taka...kajete molq vi se da se varna li pri nego ili izob6to nqma smisal???Az mnogo si go obi4kam i nz kajete daide nevi mneniq pls kvo da pravq???mersi predvaritelno
![]()
Mi kato mnogo go obi4a6 vra6tai se pri nego i tova e .
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
mi SPORED men trqbva da go pitash kakvo iska ot teb i zashto sled kato ste skasali toi se e varnal pri teb i t.n i ako ti kaje 4e te obi4a se hvanete shtom se obi4ate
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Много ми е интересно как някой ви разделя. Никой не може да раздели хора. Просто той те е изоставил. По-интересно ми е друго - обича те, обаче ходи с друга, минава време...и сега решава, че пак иска да е с теб. Много съмнително изглежда. Не мисля, че наистина иска да е с теб.
az ne mislq che trqbva da se vrushtash pri nego...ne mu pozvolqvai da te rpavi na glupachka...verno obichash go ama toi te e zarqzal zaradi druga koqto mu e bila prosto momentno uvlechenie..pak li iskash da stane taka!? na glupachka li iskash da te pravi!?...ne mu pozvolqvai!!!
vsa6nost prava si nqma smisal i neiskam da me pravi na glupa4ka oba4e mn silno go obi4kam i nz nekak si mi e gadno-moga da bada s nego oba4e ot 1strana iskam ot druga pak ne iskam da mi se slu4i otnovo tova da me ostavi![]()
da mnogo e gadno znam....ama surceto ili lichnostta ti e po vajna...kakto si reshish de az samo ti davam suvet no ne si zaslujava da mu pozvolqvash da se durji s tebe kato igrachka i kato zagubi interes kum nqkoe momiche ili kato nqma gadje da se vrushta pri tebe i da te naranqva vseki put..kusmet macka!!!
Emi ako go obi4a6 se vurni pri nego nema kfo da 4aka6![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
dobre 6te vi poslu6am oba4e predi tva 6e izlqza otnovo s nego 6te si pogovorim 1xybavo kakvo to4no iska ot men i togava 6te vi kaja kvo e stanalo i ko to4no iska![]()
Ei na tova mu se vika Tapa P*tka Medaliska !Първоначално написано от sexy_dupe_sf
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
oooo ako se vrashtash pri nego trqbva purvo mnogo hubavo da go nakajesh za tva che si e pozvolil nqkvi gluposti da pravi,ne moje taka![]()
На такива кат тоя -> шута у гъзъ и да ги нематака се действа... или поне аз така действам \
/
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...
nemoga taka prosto da go ostavq.Vseki den kato mina prez nqkoe mestence na koeto sme bili i si spomnqm za nego i za toplite mu celuvki i sladkite mudymi razbira6 li?![]()