- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момчета , обезкосмявате ли си краката ?
Контра ... ХахаПървоначално написано от Eclipse_bb
![]()
Животът е кратък и водка "Flirt" не запазва спомените ...
Ами да.хьхьхьПървоначално написано от {_^SeX^On^The^BeacH^_}
![]()
Иначе по-добре да е с повече косми отколкото да е някъв без косми. Повръща ми се от последните.
11 tochka deaktiven profil.
Повръщай тогава![]()
Да ти е сладко![]()
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
Предпочетам момчетата да се обезкосмяват
Първоначално написано от Mystery
И аз, и аз, вкусовете ни съвпадат явно![]()
![]()
За момчетата ли?Първоначално написано от Eclipse_bb
Я кажи по кви си падаш?
![]()
![]()
По такива като от твоя аватарПървоначално написано от MiRaCuLiX.bb
![]()
![]()
![]()
повече момчета трябва да мислят като васПървоначално написано от Obitax
аз също не обичам момче което си маха космите по краката
![]()
Аз си ги бръсна краката,ама не всеки ден,през седмица и нещо/
o6te malko ako iskate are da napraim taka:
mom4etata 6e hodat na kozmetici,6te se brusnat celite i tn,ap1k momi4etata 6te se ostavim da obrasnem kato krastove!Lele kolko izperkali hora ima..za jalost ] (*,) oba4e se pitam za6to
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Голяма досада е, това лято си ги обезкосмих няколко пъти и после ми писна. Всичко си е до занимаванеПреди се считаше за педалско да се обезкосмяват мъжете. Е, то преди беше и Бийтълс-манията, където сигурно на главата си са имали най-малко косми....
![]()
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!
Отвратително е момче с някви гладки крака ... бляяя е да гадно е и като някаква горила , който има мнооогоооо да си ги маха, ама недейте всички бе момчета гадно е!!!! И кво отвратително е бараш някъв гладък крак бляяя да не сте момичета!!! Подмишниците да естествено.... но краката
пък камоли рацете ужас!!!
Няма угодия...
Мрете в кофите![]()
Я ся обесни как ще стане тоя номер ... ?!?Нали да има косми ама да не са големи .. ама че и екстри ... ама може ли едно БМВ или едно Мерцедесче... ти кво твоя да не го бараш по краката.. !?!АКо е някой като повечето гладки и мойте крака са невероятно гладки по-гладки са и от на някой момичета..не съм момиче.. ама моля теПървоначално написано от ExTr3m3_GiRL
ОБясни ми как става тоя номер,да имаш косми и да не са големи ..???
ам...аз кво да кажа по темата...значи те мойте ксоми на краката са ми руси и нямам никакво намерение да си брасна краката..пак то и за какво да си ги бръсна не искам да приличам на момичетата все пак требе се различаваме.Пак тея,които си бръснат и рацете им предлагам да отидат и да се гръмнат.ХАХАХАХА...Тва вече е асъл п*****с. А за момичетата които харесват момчета които не си бръста краката {}{}.А за момчетата които не си бръснат краката =D> =D> =D> .Тва е от мени
![]()
Еми има някои момчета които имат малко косми и са руси... защо да си ги махат, а пък и тва си е лично мое мнение аз не харесвам момчета с гладки крака , но има си и някви горили те да си ги махат ... просто момчетата с по-малко косми защо да ги махатПървоначално написано от BaHk0`CeKcA
![]()
Хахааа, специално за теб тия с космите ще си ги подстригват до половината, както каза някой преди мен![]()
![]()
BaHk0`CeKcA аз от де да та знам дали не си момиче...ама сори баце обаче космите на краката са ми руси и нямам намерение да ги махам....това моа ти кажа аз!!!!
Ае защо сте толкова крайни тея с многото косми дет са като горили ще си ги махат тея с по - малкото няма
ExTr3m3_GiRL е права и точно тва требе се прай....които иска да си ги маха..обаче тези които имат малко да не го праят![]()
Не е въпроса в това дали сме крайни, въпроса е, че не ти решаваш кой какво ще си маха![]()
![]()
ами...манякас тогава ай отиди си обрасни рацете после сички ти са смеят...а грешка не сички момчетата ше си падат по теб![]()
Аз не решавам кой какво ще си маха нали темата е за това всеки да изрази мнение... какво аз не мога ли да кажа какво мисля ... аз мисля че така е добре и така ми харесва вие си правете каквото искате....има си хора за всичко ! Ти какво трябва да обсъждаш всяко едно мнение ли.... просто казвам какво ми харесва !!!
Ми няма какво да правя в момента...
И когато човек изказва мнение, обикновено не казва "трябва това или онова", а "Аз миисля"/"Според мен" и т.н.![]()