- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Как да си го върна :( Беше хубаво ...
Zdraveite priqteli!Iskam da vi pitam ne6to dali vi se e slu4valo .. ta da zapo4na Zna4i vednuj v avtobusa se zapoznah s edno mom4e su6toto to me pokani na rojdeniq si den koito be6e sled 2-3 dni .. sled tfa izlizahem o6te puti .. trqbva6e da da si ida to4no za 10-tina dni na selo .. i tui kato ne hodehme nali vse o6te toi trqbva6e da mi napi6e ima li ne6to da stava ili ne pojela da imame ne6to ob6to i mi prati sms na 5-tiq den ot prestoq mi na selo .. i obajdanq i sms-i ..Znaete li imah 4ustfo 4e prosto ima nqkakfa magiq .. magiqta svur6i sled kato si doideh otnovo v grada .. 5 dni po kusno pisahme v 4ata nemojah da go vidq togava ii toi spomena 4e izlizal s 1 mojelo da si dopadnat ..Az nerazbiram tfa povedenie samo za 5 dnii a cql mesec predi tfa bqhme po4ti zaedno se se 4uvahme vse sms-i .. vijdahme se dori v avtobusa nai malko po 3 puti mi zvane6e .. MOLQ VI KAJETE SI MNENIETO ISKAM DA SI GO VARNA NO NAISTINA VE4E NQMAM SILATA ZA TOVA DORI NZ KAK ..
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
Vliubena v usmihnati letni dni,eto me.Slunceto revnuva me i s lu4i ,gali me.Po-stastliva sum ot predi,znae6 li 4e pri4iata pak si tii..TO4NO TII v gore6ti no6ti to4no ti..
Остави го за малко ...Той ако е искал да има нещо пак ще те потърси ... Незнам мисля че ще го направи след няколко дни
Търсил те е ... а у тва онова ...![]()
moje bi e taka .. da se nadavame!
ами може да има много причини за това поведение.Говори с него,питай го защо така се е променил...Може някой "доброжелател" да му е напълнил главата с глупости,или пък да е нямал чувства към теб...Ако едно момче харесва много едно моииче,не мисля че щеше дори да приеме да излезе с друго.Но той го е направил!Ако се окаже че през цялото време само си е играл със теб,прати го по дяволите!Ще си намериш някой по-добър,който няма да е боклук![]()
И аз така мисляПървоначално написано от BaHk0`CeKcA
![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
i azПървоначално написано от piska_
Ами доста гадно е постъпил,ако е знаел,че имаш чувства към него.А той казвал ли ти е,че има чувства?Това е важно,защото той при това положение с нищо не ти е длъжен и може да прави каквото реши.Но все пак е добре да говориш с него.
Ami.. znaete li mislq 4e dosega dosta puti sme govorili i 4atili i pisali sms-i i tn 4e da ne kaja na negovo mqsto ako bqh 6tqh da uvikam toq 4ovek /v slu4eq men / ako nqmah ne6to kum nego razbira se.. naistina se nadqvam da razbera i otnovo da sum s nego .. no sudbata si e sudba.. nz kak da postupq no 6te se naloji da pogovorim .. tfa mi stana qsno BLAGODARQ ZA OTG AKO NQKOI IMA KFO DA KAJE ILI ISKA DA KAJE NE6TO MOLQ!
Vliubena v usmihnati letni dni,eto me.Slunceto revnuva me i s lu4i ,gali me.Po-stastliva sum ot predi,znae6 li 4e pri4iata pak si tii..TO4NO TII v gore6ti no6ti to4no ti..
Мога да ти кажа че всеки един от нас е Ковач на своята съдба !
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
vsi4ko e vuzmojno v toq svat stiga da go jelae6 silno i s malko kasmet moje puk da te potursi .. koi nzae
hei ne se ot4aivai ..ne e edinstfen :P
ti go kaza....imenno za tova produlji da se borish za nego..ako mislish che iskash da budesh s nego za napred trqbva da npravish tochno tova no ako e momentno uvlechenie ne si zaslujava zashtoto kakto vijdash sama toi si pravi kakvoto si znae..i sum ubedena che ne e naqsno s koi iska da bude..kusmet i pishi kak se razvivat neshtata za napredПървоначално написано от PrIqTeLkA_oT_AdA
![]()
не можеш да си върнеш нещо, което никога не е било твое, а по думите ти между вас е нямало нищо сериозно
vasheto ne e bilo seriozno-ostavi go kazvam ti,ako toi te haresva shte te potursi i spored istoriqta ti toi mi se vijda nekuf jenkar zareji go
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Blagodarq vi na vsi4ki .. az ve4e govorih s nego i da vi kaja 4estno sum s lo6o mnenie za mom4etata .. nemislq ni6to lo6o za nego noo prosto mi pisna .. ako ne vsi4ki po4ti vsi4ki sa ednakvo napravo nqna dumi .. Zna4i govorih s nego .. kakto vidqh tuk nqkude edin otgovor -nemojel da me 4aka i za tfa re6il da me potursi v druda,nz no sega razbiram 4e ne e imal 4ustfa qvno haide bye bye mersi na vsi4ki!
4esno kazano bix te posuvetvala da go ostavi6.spored men toi e bil mn ot4aqn i si e tursil mn spe6no gadje.a kogato ti si zaminala za selo e trugnal da tursi druga....
gledai vinagi napred za6toto ne moje6 da promeni6 ni6to v minaloto no moje6 v nastoq6teto...