.
Отговор в тема
Страница 10 от 15 ПървиПърви ... 67891011121314 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 352
    Цитирай Първоначално написано от macka123
    ми понякога се интересувам,но мн зависи от чие мнение,защото ако е някой смотаняк мн ясно че е защото ми завижда.но ако е някой приятел да речеме мн бих се интересувала
    Точно така,мацка

Абсолютно никога не ми е пукало Все пак-на който не му понася-да се изнася И обрратното-никога не съм обсъждала хората или да съм ги нападала без да имам доказателства...Е естествено понякога с момичетата си говорим за тоя или ония...Но никога със злоба или гаднярско

Цитирай Първоначално написано от iliana_svoge
    за съжаление да.

mda i az sujelqvam napravo.....

Banned
    da,interesuva me,poneje po tozi na4in razbiram 6to za 4ovek sym v deistvitelnost.obiknovenno govorqt vse hubavi ne6ta za men,no kogato e lo6o,nai-4esto e ot zavist.davam i primer-otidoh da u4a v dr grad,hvana gi qd,4e sym se izmyknala i vednaga trygnaha sluhove,4e sym stanala nrkomanka.trygnah s edno hiper qko sladur4e(po koeto ne edna si pada)i se zaprikazva kvo li ne.zavistta e veliko ne6to-raz6irqva vyobrajenieto

mi az msiql 4e kato nqkoi govori zad garba ti zavijda pone pri men vinagi e taka i da mnenieto na okolnite me int primerno ako kajat 4e dnes sam se oblqkla losho tiq drehi nqma da gi obli4am ve4e 6tom ne se haresvat na okolnite
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Супер фен
    Град
    Варна
    Ами ако кажа,че не ме интересува ще излъжа...Да,интересува ме!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    Враца
    зависи от чие мнение
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Ами мен лично не ме интересува даже вече и мнението на роднините ми не ме интересува ... защото все ще се намери някои упрек пък мразя да ме критикуват

Много зависи от околните...вземам в предвид мнението на хора,които знам,че са искрени и ми казват наистина това,което мислят,не да ме подразнят,а да си взема поука и да се поправя...

Ей това най го ммразя в себе си че много често се инетересъвам какво дргите мислят за мене

Интересува ме какво мислят за мен само хората, за който ми пука и на който държа или харесвам по някакъв начин. Иначе не ме интересува кой какво мисли за мен.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Интересувам се от мнението на някой,който много уважавам.
    Ако някой,за който не давам и две стотинки,не ме харесва-жив и здрав.I don't care.

Град
    in your sweet dreams
    не ми пука особено , но все пак ... не го подминавам ей така ...
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Kogo se opitvate da zablydite? Ne vi pyka ama se kiprite po 15 4asa pred ogledaloto i spestiavate pari za markovi drehi nali? Tva za koi go pravite za sebe si? Edva li Men me interesyva kakvo vpe4atlenie pravia na horata i gledam to vinagi da e dobro.Ot tam natatuk me interesyva jivo samo mnenieto na maika mi,prepodavatelite mi i niakoi drygi hora koito yvajavam i iskam da me yvajavat.

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Ама грам не ми пука какво мислят околните за мене! и да мисля, че някой като говори за тебе ти завижда, защото човек на който си му безразличен няма да седне да те обсъжда

До някаква степен ме касае и понякога ми влияе..
    London Tipton

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Попринцип не ми пука кой какво казва за мен...пука ми само за мнението на 5-6 човека от всичките които познавам.За жалост в класа си имаме един лицемер който много ми говори зад гърба...сигурно го ие шубе да ми каже каквото мисли в лицето

ама хич не ме засяга
    we give it all.

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Преди да. Сега не..всъщност значително по-малко. Интересуват ме мненията само на близките ми. Не ми пука какво мисли за мен някой от улицата.
    What you give is what you get!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Бе уж си казвам,че не трябва да ме интересува,какво говорят за мен.
    Но мисля,че всъщост ме интересува,не винаги и не за всичко,но все пак се влиая от негативни коментари по мой адрес.

Винаги всеки го интересеува..колкото и жалко да е.Просто ние сме социални животни и до оголяма степен зависим от хората около нас..трябва наистина да си много духовно извисен,че с лекота да приемаш каквато и да е била критика..по-скоро негативната де.и такка..

lo6oto e 4e prekaleno mnogo mislq kakvo kazvat drugite i tova stra6no mi pre4i

Град
    Враца
    Ооо, аз страшно много се влияя от чуждото мнение... Може да се правя, че не е така... но страшно се засягам, ако ми кажат нещо гадно за мен... независимо дали е за външен вид, характер или поведение...

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    зависи колко ги овъжавам ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

po princip ne mi puka ot ni6to i nikoi,oba4e mn mrazq hra koito ne me poznavat da imat pogre6no mnenie za men... ...puk i me intersuva mnenieto na nai blizkite mi.....
    С паРиТе нА мАйка сИ и кОЛиТе На БащА Си пРеД мЕн нЕ ВърВиШ...С дРеХи На АрмАни И ПраДа Си Бил,Е ПоВеЧе Ли Си!?ИзЧезни С ТазИ ДвОличНа УсМиВка......Не чЕ Се НаДуВам...СтИгА ОбСъЖДа КолКо СтрУвАм!РазБерИ...Не Се КуПуВаМ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си