.
Отговор в тема
Страница 11 от 15 ПървиПърви ... 789101112131415 ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 352

Град
    Синя София!
    Пука ми само за мнението на тези, за които си заслужава да ми пука!
    ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!

Голям фен
    Град
    sofiq
    Не не ме интересува.Такава съм не съм идеална!!!Да говорят каквото си искат.

Абе сички дето казвате,че не ви пука лъжете.Или др вариант-лъжете себе си.Има хора,на които им пука по-малко от колкото на други,но такива,дето въобще не им НЯМА.
    Пука ви дори за мнението на хора,които ни'кви не са ви. Единствените,на които не им пука са мутрите и мъртвите...смятам,че не е нужно да обяснявам защо.

От преди няколко години не ме интересува,защото аз ценя единствено собственото си мнение и понякога на най-близките ми
    offline forever!

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    само от тези,които чувствам много близки

аз принципно не се интересувам но понякога като ми се насъбере множко и си поплаквам обилно ! иначе винаги се дуржа на положение и не ми е гадно от това което говорят ами от това че понякога неподходящи хора вярват
    ~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski

Тяхното мнение и да не ме интересува..все ше се намери някой и ше ми каже еди кой си е говорил еди к'во си и на мен ми става до няк'ва степен гадно..шот тея хора не ме познаат нито на характер, нито нищо..влияят се от чуждото мнение ама аз отдавна съм им казала на всички, че съм ги ебала в устата и не ми дреме..
    Обичай ближния,ближи обичния..

От Гъза в Устата - 6A Завинаги .

Винаги се вслушвам в мнението на другите ! Старая се да променя нещата в себе си , които другите не харесват ! Иначе , не ме интересува мнението на другите относно начина ми на обличане, тъй като никой не може да ме накара да се обличам различно от моят си стил !

Град
    НяМъ Ти КаЖа
    Да интересувам се,но в рамките на нормалното.Не обичам другите да диктуват какво да правя аз.

Никога не ми е пукало,няма и да ми пука.Тези,които говорят лошо за мен (или за някой друг) или завиждат,или са комплексари.Тези клюкари и лицемери хич не ги понасям и не ми дреме за мнението на някви си там мижитурки .Интересувам се от мнението на близките и приятвлите ми.Другите да си говорят,колкото да не заспят и да не ме занимават със себе си!!!
    Just haters make me famous! εĭз

не ми пука-данък хорско мнение не плащам
    всеки може да мисли и говори каквото си иска-мен не ме засяга дори и аз да съм обекта на разговора

Град
    ..във един измислен свят..
    Ъъъ... не кратко и ясно - не..

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Не ме интересува мнението им .. ако имат да ми кажат нещо , да ми казват в очите , тогава се интересувам ..

Нека завиждат ... определено има за какво , само дето .. който ми е казал нещо , за квото и да е - дрехите , приятелката , баща ми , майка ми и т.н. ... винаги е бил оборен , и го е хващало още повече яд .. такъв ми е характера
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Само който са ми близки.. и знам че не ме лъжат
    Мечтите са безкрайни..

Обръщам внимание на мнениета на моето семейство, а иначе ..Данък обществено мнение не плащам !
    I DoN`t WaNt EvErYtHiNg ...JuSt ThE BeSt !

ami ne me interesuva. obru6tam vnimanie na mneniqta na po bizkite mi fr i semeistvoto mi

Ахаха супер смешни са някви изказвания от рода на:
    "Те не ме харесват-значи ми завиждат" ...

Ако не е някой близък или приятел, съм го е**л

ami ne ne me interesuva...sprq ad me interesuva otdavna sled kato razbrah kak vi sa horata okolo men...i mnogo mnogo rqdko mi se slu4va da se zainteresuvam ot ne4ie mnenie...a to e qsno koito te obijda z.na4i ti zavijda
    OnLy BeCaUsE I DoNt CarE DoeSnT meAn I DoNt UnDeRsTaNd

От много време насам не ме интересува какво ще кажат другите за мен. Достатъчно много съм си патил от чуждо мнение, за да му обръщам каквото и да било внимание. Щом хората имат време да говорят за мен да го правят.

Мега фен Аватара на SunSmile
    преди много ми пукаше кой какво мисли за мен, но сега вече пораснах и жъобще не ми дреме! Много хора говорят ло6о за мен, защото не ме познават и си правят грешни впечатления, защото ми завиждат, че не съм като тях (пове4ето - курвички и пропаднали фръцли)! Пък те ми се смеят, че съм различна, аз, че са еднакви... И Кой печели повече?! - Аз, много ясно! Да си говорят квото искат, то е важно какво мислят хора, които наистина са постигнали повече неща от мен, но повечето, които коментират не са такива, така че Не трябва да ви пука, какво те мислят за вас, а какво вие за тях!!!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

и аз преди адски много се дразнех...ама с времето и тва отминава

Град
    Маями,България
    Не ме интересува какво мислят другите за мен Аз съм си аз и не ми пука за вас

Мега фен Аватара на Rofl4e
    HE me interesuva..ne mi puka kakvo misqt za men!Mi da 6tom govorqt za teb qvno zavijdat..i nqma kak po dr na4in da go pokajat

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Зависи на кой мнението, ако е човек който уважавам - да, ама ако е някой шибаняк - хич не ме ебе
    The Spark

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си