- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Интересува ли ви мнението на околните за вас
Пука ми само за мнението на тези, за които си заслужава да ми пука!
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
Не не ме интересува.Такава съм не съм идеална!!!Да говорят каквото си искат.
Абе сички дето казвате,че не ви пука лъжете.Или др вариант-лъжете себе си.Има хора,на които им пука по-малко от колкото на други,но такива,дето въобще не им НЯМА.
Пука ви дори за мнението на хора,които ни'кви не са ви. Единствените,на които не им пука са мутрите и мъртвите...смятам,че не е нужно да обяснявам защо.
От преди няколко години не ме интересува,защото аз ценя единствено собственото си мнение и понякога на най-близките ми![]()
offline forever!
само от тези,които чувствам много близки![]()
аз принципно не се интересувам но понякога като ми се насъбере множко и си поплаквам обилно ! иначе винаги се дуржа на положение и не ми е гадно от това което говорят ами от това че понякога неподходящи хора вярват![]()
![]()
![]()
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
Тяхното мнение и да не ме интересува..все ше се намери някой и ше ми каже еди кой си е говорил еди к'во си и на мен ми става до няк'ва степен гадно..шот тея хора не ме познаат нито на характер, нито нищо..влияят се от чуждото мнение ама аз отдавна съм им казала на всички, че съм ги ебала в устата и не ми дреме..![]()
Обичай ближния,ближи обичния..
От Гъза в Устата - 6A Завинаги .
Винаги се вслушвам в мнението на другите ! Старая се да променя нещата в себе си , които другите не харесват ! Иначе , не ме интересува мнението на другите относно начина ми на обличане, тъй като никой не може да ме накара да се обличам различно от моят си стил !
Да интересувам се,но в рамките на нормалното.Не обичам другите да диктуват какво да правя аз.
Никога не ми е пукало,няма и да ми пука.Тези,които говорят лошо за мен (или за някой друг) или завиждат,или са комплексари.Тези клюкари и лицемери хич не ги понасям и не ми дреме за мнението на някви си там мижитурки.Интересувам се от мнението на близките и приятвлите ми.Другите да си говорят,колкото да не заспят и да не ме занимават със себе си!!!
Just haters make me famous! εĭз
не ми пука-данък хорско мнение не плащам
всеки може да мисли и говори каквото си иска-мен не ме засяга дори и аз да съм обекта на разговора
Ъъъ... не кратко и ясно - не..![]()
Не ме интересува мнението им .. ако имат да ми кажат нещо , да ми казват в очите , тогава се интересувам ..
Нека завиждат ... определено има за какво , само дето .. който ми е казал нещо , за квото и да е - дрехите , приятелката , баща ми , майка ми и т.н. ... винаги е бил оборен , и го е хващало още повече яд .. такъв ми е характера![]()
![]()
![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Само който са ми близки.. и знам че не ме лъжат
Мечтите са безкрайни..
Обръщам внимание на мнениета на моето семейство, а иначе ..Данък обществено мнение не плащам !
I DoN`t WaNt EvErYtHiNg ...JuSt ThE BeSt !
ami ne me interesuva. obru6tam vnimanie na mneniqta na po bizkite mi fr i semeistvoto mi
Ахаха супер смешни са някви изказвания от рода на:
"Те не ме харесват-значи ми завиждат" ...![]()
Ако не е някой близък или приятел, съм го е**л![]()
![]()
ami ne ne me interesuva...sprq ad me interesuva otdavna sled kato razbrah kak vi sa horata okolo men...i mnogo mnogo rqdko mi se slu4va da se zainteresuvam ot ne4ie mnenie...a to e qsno koito te obijda z.na4i ti zavijda![]()
OnLy BeCaUsE I DoNt CarE DoeSnT meAn I DoNt UnDeRsTaNd
От много време насам не ме интересува какво ще кажат другите за мен. Достатъчно много съм си патил от чуждо мнение, за да му обръщам каквото и да било внимание. Щом хората имат време да говорят за мен да го правят.
преди много ми пукаше кой какво мисли за мен, но сега вече пораснах и жъобще не ми дреме! Много хора говорят ло6о за мен, защото не ме познават и си правят грешни впечатления, защото ми завиждат, че не съм като тях (пове4ето - курвички и пропаднали фръцли)! Пък те ми се смеят, че съм различна, аз, че са еднакви... И Кой печели повече?! - Аз, много ясно!Да си говорят квото искат, то е важно какво мислят хора, които наистина са постигнали повече неща от мен, но повечето, които коментират не са такива, така че
Не трябва да ви пука, какво те мислят за вас, а какво вие за тях!!!
![]()
![]()
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
HE me interesuva..ne mi puka kakvo misqt za men!Mi da 6tom govorqt za teb qvno zavijdat..i nqma kak po dr na4in da go pokajat
Зависи на кой мнението, ако е човек който уважавам - да, ама ако е някой шибаняк - хич не ме ебе
The Spark