- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Интересува ли ви мнението на околните за вас
напоследък започва да не ми пука
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
напоследък започва да не ми пука.само мнението на определени хора е важно за мен.
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
И аз съм така общовзето. Интересувам се частично само от общото мнение на хората около мен, а не индивидуално на всеки. Най-вече родителите ми и близките ми приятели ме вълнуват.Първоначално написано от InFaTuAtEd
отдавна съм спряла да се интересувам от мнението на другите
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Интересува ме мнението на хората за който ми пука.А останалите да мислят каквото искат :P
Mnenieto na horata za men koito me interesuvat se broqt na prysti.. ne otdavam znachenie neka da go izkajat no nqma da me zainteresuva![]()
Не ме интересува кфо мислят друте за мен (:
мне въобще не ми пука кво мислят другите за мен
Не ме интересува какво мислят за мен, с изключение за тези за който ми пука.
до някаква степен ме интересува .. няма човек на когото да не му пукаа изобщо![]()
интересува се само от мението на мама тати и кака![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
а трябва ли да ме интересува? кво ме е*е че някои има лошо мнение за мен
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
И аз такаПървоначално написано от macka123
Ама повечето време не ми пука
![]()
ама изобщо![]()
Интересува ме мнението на тези хора които ги ценя и разни такива глупостиИначе мнението на другите за мен са без значение макар, че обичам да разбирам какво са говорили и после им отвръщам на удара
![]()
me 2 :}Първоначално написано от kriska__
Първоначално написано от Drogiranata_
хич![]()
in defense of our dreams...
kakto kazah ako govorat zad garba ti e zashtoto zavijdat ili sashotot ima6 ne6to koeto te nqmat a moje bi i zaradi dvete zaedno nqma zna4enie ne trqbva da ti pyka kvo mislqt i govorqt dr za teb![]()
mn qsno 4e mi puka.... Mi neznam kakvo si mislqt no mi e kofti kato po4nat da me komentirat......Първоначално написано от ..kk...kk
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ъъмм..понякога ме интересува и то доста![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Изобщо не се влияя вече...понеже имам сестра колкото мен и сме в един клас, секи ни завижда и се опитват да ни направят какви ли не номера, говорят зад гърба и разни такива...когато се прибираме от училище има две момичета с 1 година по-големи от нас и ни се смеят постоянно, гледат ни и се правят на интересни, но видя ли само едната от тях да се прибира, забързва крачкатаедин път си минавахме покрай даскалото и те си говореха с едно момче, което очевидно харесваха. Той пък впери поглед в нас със сестра ми и онея двечките си умряха от яд
![]()
Гледам луната - виждам теб, гледам звездите - виждам теб , гледам небето - виждам теб. АБЕ МАМА МУ СТАРА, МРЪДНИ!
Въобще не ме интересува кой кво мисли :P
Суетата.Моят любим грях.