.
Отговор в тема
Страница 6 от 15 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 352
    6te izl1ja,ako kaja,4e hi4 ne mi dreme..prosto zavisi ot situaciite,estestveno nai-ve4e ot horata..na vseki mu stava kofti malko ili mnogo kato 4ue ne6to kofti z sebe si ili kato polu4ava kofti otno6enie,ama i na vseki mu e qko da go odobrqvat i priemat i tn..oba4ee..ima nqkoi hora,koito ako 6te da mi kajat nai-hubavite dumi,nqma da me polaskaqt-po s16tiq na4in,ako me obidqt nai-jestoko-s16to,prosto za6toto te ne ozna4avat ni6to za mene. Puka mi za mnenieto na onezi hora,koito se interesuvat ot men i az ot tqh-toest semeistvoto mi i priqtelite mi. I ako e nqkoi,koito i men me kefi. Ina4e se opitvam da ne obr16tam vnimanie. Pove4e 6te mi e nepriqtno ot lo6o otno6enie otkolkoto ot lo6i prikazki, No,kakvoto-takova. Vajnoto e da si jivee6 dobre ZARADI SEBE SI-zatova si se s1obrazqvam glavno s1s sobstvenoto mnenie
    Look deep inside me ...

Фен
    Град
    Монтана
    оо определено знам , че когато момичета злословят по мой адрес е защото завиждат и не ме грее кой кво казва ... важното е аз какво мисля А аз имам достатъчно високо мнение за себе си , че да може 1-2 злобни коментара да го помрачат

странно но да
    2, 11 и 8 точка системно - бан

ne osobenno

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Ми общо взето за мене е важно мнението на околните за мен и моите постъпки,всеки би искал да се говори с уважение за него,но не бих си жертвала щастието заради хорското мнение,пак бих си правила това което ми казва сърцето.Е то си зависи и от ситуацията де,но не много се водя по хорското мнение
    ТОЛКОВА КРАСИВА И НЕДОСТИЖИМА! ТОЛКОВА БЕЗЦЕННА, ЧЕ ИЗЛЪЖЕШ ЛИ Я - САМ ОСТАВАШ!

Guest
    men me interesuva neznam za6to no e taka i mnogo se drazna sre6to men govorqt po4ti vsi4kite mi priateli i to razni laji po4ti vsi4ki razprostranqvat laji za men i te stigat ponqkoga do roditelite mi a poneje te mi nqmat doverie vqrvat na ostanalite kak da promena tov akajete mi. HELP

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами ДА пука ми ...пукам и зам нението на приятелите ми за мен ... искам моите приятели да държат на мен както аз на тях ... а за мнението на другите хора ... не не ме интересува .. те не ме познават и единственото което могат да кажат е че съм много тъпа ,щото аз така се държа и че се обличам супер зле .. е за тяхното мнениет не ме и интересува .. а и те не ме интересуват ... чувала съм доста критики относно себе си в какъв ли не аспекс ... от хора които не ме познават .. а до тва как се обличам кои квото ще да си говори не ми пука !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    In my head
    Мда, интересува ме. Даже понякога малко повече отколкото е необходимо.
    Но си мисля, че всеки който казва, че не му пука за хорското мнение, откровено послъгва.

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Цитирай Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
    xa..interesuva me mnenieto na hora, ot koito i az se interesuvam..
    az sum takava kakvato sum.. ako na nqkoi mu precha da se maha.. trqbva da se durjish estestveno, zashtoto ako se opitash da se haresash na vsichki nikoi nqma da te haresa.. vinagi e taka..ednite te haresvat, drugite te mrazqt..

Град
    София
    зависи чие мнение ама и да има някой нещо против мене и да не ми го казва ,а да си праи ташак.. ше кажа само
    ''те ми се смеят ,че съм различна,аз им се смеем ,че са еднакви ''

Vuobshte ne se interesyvam ot kompleksiranite im mneniq!!!! Int me samo na nqkoi priqteli ,no kogato az se haresvam a puk te ne..chesno ne mi puka vajnoto e samiqt ti da se haresvash :P :P :P
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от DeSiTo0o
    Вече не ми пука какво говорят.Много малко са хората,които ме интересува какво мислят за мен.
    Да, и аз така

БебЕтатаа мииии

Категорично НЕ!Ако ме интересуваше,до никъде нямаше да стигна...

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Не,да не плащам данък обществено мнение

Голям фен
    izob6to
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    Не ми пука,освен ако мнението не е от някой много близък приятел,защото то ще е искрено!!!
    Например когато тренирах бойни изкуства моя най добър приятеля ми каза че съм станал много агресивен,много съм го закачал и аз се отказах от спорта защото беше прав,мислех само с кого да се бия!!!

Голям фен
    az vinagi sam iskala horata da misliq dobri ne6ta za men ama to vinagi ima i intriganti na toq svqt.taka 4e ve4e gledam da ne se int mn mn ot 4ujnoto mnenie
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

едно време ме интересуваше....сега не ми пука .....

Мега фен Аватара на iiirish
    ако под "околни" се разбират приятелите - донякъде може би да. ако се има предвид просто познати - изобщо!

Когато бях малка - на 13-14г, ме интересуваше. Но сега изобщо не ми пука за хорското мнение. Не живея за хората, а за себе си. А и не плащам данък "Обществено мнение".

Ни най малко ме интересува какво мислят околните за мен...
    Аз съм си аз, различна от останалите, не ми пука кой каво казва по мой адрес или кой каво се опитва да прави, винаги прецаквам плановете на враговете си или приятелите си, но пък аз имам само обикновени познати- не ми дреме...
    Да си го кажем направо- пука ми само за родителите ми и някои роднини, другите да вървят подяволите...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

интересува ме мнението само и динствено на близките ми хора,а относно останалите изобщо не ме бърка какво говорят,защото пове4ето говорят разни глупости от завист
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Повече от фен
    za jalost se interesyvam kato chuq neshto losho za men i poludqvam mnogo se iznervqm v posledno vreme dosta neshta chuvam ama i ne pravq nishto po vaprosa .. samo se qdosvam i sled tva mi minava i zabravqm..mn sam tapa .. bi trqbvalo da ne mi puka kakvo mislqt nqkfi ligli det dori ne me poznavat ..

Even heaven is hell without you

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си