- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Интересува ли ви мнението на околните за вас
6te izl1ja,ako kaja,4e hi4 ne mi dreme..prosto zavisi ot situaciite,estestveno nai-ve4e ot horata..na vseki mu stava kofti malko ili mnogo kato 4ue ne6to kofti z sebe si ili kato polu4ava kofti otno6enie,ama i na vseki mu e qko da go odobrqvat i priemat i tn..oba4ee..ima nqkoi hora,koito ako 6te da mi kajat nai-hubavite dumi,nqma da me polaskaqt-po s16tiq na4in,ako me obidqt nai-jestoko-s16to,prosto za6toto te ne ozna4avat ni6to za mene. Puka mi za mnenieto na onezi hora,koito se interesuvat ot men i az ot tqh-toest semeistvoto mi i priqtelite mi. I ako e nqkoi,koito i men me kefi. Ina4e se opitvam da ne obr16tam vnimanie. Pove4e 6te mi e nepriqtno ot lo6o otno6enie otkolkoto ot lo6i prikazki, No,kakvoto-takova. Vajnoto e da si jivee6 dobre ZARADI SEBE SI-zatova si se s1obrazqvam glavno s1s sobstvenoto mnenie![]()
Look deep inside me ...
ne osobenno
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Ми общо взето за мене е важно мнението на околните за мен и моите постъпки,всеки би искал да се говори с уважение за него,но не бих си жертвала щастието заради хорското мнение,пак бих си правила това което ми казва сърцето.Е то си зависи и от ситуацията де,но не много се водя по хорското мнение
men me interesuva neznam za6to no e taka i mnogo se drazna sre6to men govorqt po4ti vsi4kite mi priateli i to razni laji po4ti vsi4ki razprostranqvat laji za men i te stigat ponqkoga do roditelite mi a poneje te mi nqmat doverie vqrvat na ostanalite kak da promena tov akajete mi. HELP
ами ДА пука ми ...пукам и зам нението на приятелите ми за мен ... искам моите приятели да държат на мен както аз на тях ... а за мнението на другите хора ... не не ме интересува .. те не ме познават и единственото което могат да кажат е че съм много тъпа ,щото аз така се държа и че се обличам супер зле .. е за тяхното мнениет не ме и интересува .. а и те не ме интересуват ... чувала съм доста критики относно себе си в какъв ли не аспекс ... от хора които не ме познават .. а до тва как се обличамкои квото ще да си говори не ми пука !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Мда, интересува ме. Даже понякога малко повече отколкото е необходимо.
Но си мисля, че всеки който казва, че не му пука за хорското мнение, откровено послъгва.
Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
![]()
зависи чие мнение ама и да има някой нещо против мене и да не ми го казва ,а да си праи ташак.. ше кажа само
''те ми се смеят ,че съм различна,аз им се смеем ,че са еднакви ''![]()
![]()
Vuobshte ne se interesyvam ot kompleksiranite im mneniq!!!! Int me samo na nqkoi priqteli ,no kogato az se haresvam a puk te ne..chesno ne mi pukavajnoto e samiqt ti da se haresvash :P :P :P
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
Да, и аз такаПървоначално написано от DeSiTo0o
![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Категорично НЕ!Ако ме интересуваше,до никъде нямаше да стигна...
Не,да не плащам данък обществено мнение![]()
izob6to![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Не ми пука,освен ако мнението не е от някой много близък приятел,защото то ще е искрено!!!
Например когато тренирах бойни изкуства моя най добър приятеля ми каза че съм станал много агресивен,много съм го закачал и аз се отказах от спорта защото беше прав,мислех само с кого да се бия!!!
едно време ме интересуваше....сега не ми пука .....![]()
ако под "околни" се разбират приятелите - донякъде може би да. ако се има предвид просто познати - изобщо!
Когато бях малка - на 13-14г, ме интересуваше. Но сега изобщо не ми пука за хорското мнение. Не живея за хората, а за себе си. А и не плащам данък "Обществено мнение".
Ни най малко ме интересува какво мислят околните за мен...
Аз съм си аз, различна от останалите, не ми пука кой каво казва по мой адрес или кой каво се опитва да прави, винаги прецаквам плановете на враговете си или приятелите си, но пък аз имам само обикновени познати- не ми дреме...
Да си го кажем направо- пука ми само за родителите ми и някои роднини, другите да вървят подяволите...
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
интересува ме мнението само и динствено на близките ми хора,а относно останалите изобщо не ме бърка какво говорят,защото пове4ето говорят разни глупости от завист
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
za jalost se interesyvam kato chuq neshto losho za men i poludqvam mnogo se iznervqmv posledno vreme dosta neshta chuvam ama i ne pravq nishto po vaprosa .. samo se qdosvam i sled tva mi minava i zabravqm..mn sam tapa .. bi trqbvalo da ne mi puka kakvo mislqt nqkfi ligli det dori ne me poznavat ..
![]()