.
Отговор в тема
Страница 7 от 15 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 352
    Не ме интересува мнението на хора,за които не ми пука!Интересува ме на близките и приятелите!

interesuva me ako nqkoq fr mi kae ne6to-no ponqkoga i togava mn ne se vliqq!a preds si togaa kolko m int za mnenieto na dr!prosto jivota e takuv 4e ne traa da ti puka ot ni6to!v tva sum se ubedila mnogokratno!

Цитирай Първоначално написано от Fucking_Bitch
    Категорично НЕ!Ако ме интересуваше,до никъде нямаше да стигна...

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Изобщо не ме интерсува какво говорят за мен... такива работи съм чувала.. и то от хора които изобщо не ме познават.Абе да си говорят.. пука ми ако го каже близък приятел.. иначе не. да се оправят.На мене ако ми пукаше какво се говори....
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

хич не ме и интересува,само на най-близките.Ей ся преди малко ми "сервираха" едно такова мненийце и толкос ма е*е че незнам
    Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Wuobshte ne se interesuwam ot mnenieto na drugite za men,ne me zasqga dali mi zawijdat ili ne.Kakwoto iskat towa da si goworqt,za men e wajno horata na koito durja da poznawat istinskoto w men,a ne towa koeto drugite obsujdat.

Изобщо не ми пука!Ако говорят,проблема си е техен,после с техните камъни по тяхната глава...

Фешън момче
    Guest
    Не ме интересува мнението на хора,за които не ми пука! Интересува ме на близките и приятелите!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Когато бях на 12-13 ме интересуваше . Вече съм над тия неща

Град
    Там, където е сърцето...
    Ми зависи чие мнение. Интересувам се от мнението на моите приятели, но не и на някой, който се мисли за .......
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Guest
    От 0 до 12 години не ме интересуваше, от 13 до 17 - да и сега пак не.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от punisher
    зависи чие мнение ама и да има някой нещо против мене и да не ми го казва ,а да си праи ташак.. ше кажа само
    ''те ми се смеят ,че съм различна,аз им се смеем ,че са еднакви ''
    =D> =D> =D> =D> !!! Respect.. !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Голям фен
    Ху-Ху, да бе, не ви интересува. Всички са толкова независими, свободни и такива непукисти... ехааа!

Мен ме интересува и то много. Понеже... какво всъщност е човек, когато никой не го харесва? Затова винаги се старая да правя добро впечатление. Е, да, не ме грее чак толкова много какво ще си помисли този в рейса за мен, защото виждам го за 5 мин и едва ли някога пак ще се срещнем. Но не ми е приятно примерно да съм с леке на дрехата или някакъв подобен оправим дефект и даже непознатите да ме гледат в него. И ми пука. А прекалено много ме трогва мнението на някой познат.

Не,мн ясно
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Guest
    male nz ma az sam golqm nepukist ne me barka ot ni6to i izob6to ne mi dreme kvo govorqt za men.

Град
    OUT OF SPACE
    ami az sam narkomanka ot 5-6godini predi tova 2-3samo na treva taka 4e mnoo raboti sam 4uvala za sebe si ...nqkoi dosta interesni!ama 4esno kazano ne mi puka hi4 az imam drugi cennosti tova e qsno v1lnuvat me mnoo po razli4ni ne6ta az otdavna s1m nad tezi ne6ta...........

Интересува ме мнението само на най-близките хора.
    Останалите не ме интересуват.

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от strange__
    Твърде малко са хората в чиято критика по мой адрес бих се заслушала...не за дргуо,а защото всеки може да ти каже:"Ауу ама да много хубаво разсъждаваш..много добре се държиш с Драгойчо....красива си....умна си и тн. и тн.",но колко от тези мнения ще са искрени?!Подмазвачи много,приятели наистина малко Отдавна вече не се впечатлявам от шушуканията зад гърба ми и мазните усмивки,когато се обърна.И отдавна вече не ми пука за мнението на куп ограничени....хора

Град
    Нарния
    Данък "обществено мнение" не плащам, така че....

Амииии имаше време, когато ме интересуваше, но вече не Интересуват ме няколко човека, сички други да духат
    На който му се убива време...

преди много се влияех от чуждото мнение но сега съм на друга вълна тей че не ме засяга много много

Супер фен
    Град
    в килера
    никой не се интересува от мойто мнение ==> и аз не се интересувам от чуждото
    може понякога да се сдухам ако ми кажат нещо лошо, но бързо ми минава

КАТЕГОРИЧНО НЕ
    Всяко приятелство може да завърши с любов,но не всяка любов може да завърши с приятелство! ! !

Интересува ме мнението на хората, които обичам и на които държа.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Vraca
    карам скейт,имам жена,радавм се о сърце,искрен съм,иситнски съм,мога да пиша текстове и записвам тогава кво ме боли кво могат и казват другите? как са те и т.н. ич ма не боли. Ама се пак ако некой койт супер мноо ценя илу уважавам каже лоша дума гледма да оправа меннието му щот сигурно грешката е у мене. Само ако ми се наруши баланса почва да ме боли
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си