.
Отговор в тема
Страница 1 от 15 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 352
    ..kk...kk
    Guest

Интересува ли ви мнението на околните за вас

интересува ли ви мнението ан околните за вас? мислите ли че ако говорятнещо лошо за вас то е защото в изавиждат....такива работи..

ми понякога се интересувам,но мн зависи от чие мнение,защото ако е някой смотаняк мн ясно че е защото ми завижда.но ако е някой приятел да речеме мн бих се интересувала

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Вече не ми пука какво говорят.Много малко са хората,които ме интересува какво мислят за мен.

Guest
    Интересува ме мнението само на най-близките ми хора!А това какво мисли някой си не ме интересува ни най-малко

Супер фен
    doskoro mn se interesuvah kakvo mislqt horata za men no razbrah 4e kakvoto i da pravq nqkoi bolni mozaci prosto nqma da sprat da klukarstvat i da si izmislqt gluposti
    taka 4e kakto 4esto obi4am da kazvam ne moje vseki na tozi svqt da te haresva i ti ne moje6 vinagi da ugodi6 na vseki prosto za6toto vinagi 6te ima nedovolni
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    ne me interesuva kakvo govorqt zad garba mi ..vajnoto e da mluknat sled kato se obarna s lice kum tqh ;]

Фен
    Град
    На Всякаде !!!Кадето има поръчка!!!
    Хич ама хич не ми пука кой кво говори за мен ... квото иска ... ако ще и че съм спал с мъж... дреме ми ... ахахах Тва е комплексарско, да гововяр за теб в твое отсъствие по-добре в очите да ти го кажат!!

Повече от фен
    mi zavisi,ponqkoga me int. a ponqkoga ne,no gledam da ne obra6tam mn vnimanie na horata
    Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Ами да, но зависи какъв е интелектуалния багаж на човека.
    Който много казва, че не му пука мнението за околните всъщност лъже. Именно тези хора най-много се интересуват от мнението на околните и са доста комплексирани.
    11 tochka deaktiven profil.

Супер фен
    Твърде малко са хората в чиято критика по мой адрес бих се заслушала...не за дргуо,а защото всеки може да ти каже:"Ауу ама да много хубаво разсъждаваш..много добре се държиш с Драгойчо....красива си....умна си и тн. и тн.",но колко от тези мнения ще са искрени?!Подмазвачи много,приятели наистина малко Отдавна вече не се впечатлявам от шушуканията зад гърба ми и мазните усмивки,когато се обърна.И отдавна вече не ми пука за мнението на куп ограничени....хора
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Цитирай Първоначално написано от Mo6no
    Който много казва, че не му пука мнението за околните всъщност лъже. Именно тези хора най-много се интересуват от мнението на околните и са доста комплексирани.
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> napulno sum suglasna =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Emi 4esno kazano ve4e ne mi pukat da govorat kfo 6tat
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Само на добрите ми приятели ме интересува, другите

Фен
    Град
    Pazardjik
    interesuva me samo mnenieto na priqtelkata mi za men a na drugite ne,da si mislqt kakvoto si iskat ....
    S golqmata sila idvat i golemite otgovornosti! Taka zapo4va moqtaistoriq!Ako nqkoi vi kaje 4e az sam obiknoven 4ovek....zna4i vi laje!

Голям фен
    xa..interesuva me mnenieto na hora, ot koito i az se interesuvam..
    az sum takava kakvato sum.. ako na nqkoi mu precha da se maha.. trqbva da se durjish estestveno, zashtoto ako se opitash da se haresash na vsichki nikoi nqma da te haresa.. vinagi e taka..ednite te haresvat, drugite te mrazqt..

Град
    Kazanlak
    Мен лично ме интересува мнението на околните. Гледам винаги да се държа мъжки и да не ме говорят много много.
    Ако умрът тарикатите будалите само ще измът!!!
    LANCIA DEDRA 2.0TDI-Този двигател толкова си може.

Фен
    Град
    In your mind~
    Интересувам се какво мислят за мен само хора които ме познават или някой който ме е заинтригувал по някъф начин,а не някой сулио пулио...

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    ne ne mi puka kakvo mislqt horata okolo men...az sum si takava kakvato sum i kakvato iskam da buda...i primerno ako me mislqt za kuchka primerno kazvammm..okay takava sum..taka mi haresva!!! no mene si me obichkat mila dushica sum

Супер фен Аватара на maybelline
    Зависи кои са 'околните'

Голям фен
    само на определени хора
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Не чуждото мнение изобщо не ме интересува все пак е по-добре на хората в устата отколкото в краката

Цитирай Първоначално написано от Mo6no
    Край - заклеймен съм като комплексиран тип.

Колкото и странно да изглежда, не се интересувам от мнението на околните. Няма да ми стане кофти, ако те не харесат това, с което се занимавам, защото аз го правя за себе си. Също и мнението на другите за външния ми вид няма да окаже влияние върху мене.

П.П. Естествено, ако някой си е изградил добро мнение за моя характер или облик - това ще ми хареса.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    интересувам се какво мислят за мен само тези, на които държа
    останалите да си гледат работата, не живея за тях
    апък дали завиждат... нз, зависи от ситуацията, но мн често е така, личи си, че е просто от яд понякога
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    На всички тука дето казвате че не се интересувате от мнението на останалите ще кажа да не лъжат.Всеки човек МАЛКО или МНОГО се интересува от останалите.
    Аз се интересувам от мнението само на най-близките ми хора.Тоест, тези на които имам доверие.

Фен
    Град
    in my sweet w0rld :P
    Хората на които ме интересува мнението им за мен се броят на пръстите на едната ми ръка...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си