.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47

tc tc

mila milaaa.... nz i az kakfo da ti kaja...ti si si provalila jivota s tfa mom4e ;( nz kakuf suvet ti dam ne moje tfa da produljava nemojeeeeeeeee qsno! krai slaga6 krai!tova e 4isto samoubiistvo ako ostane6 s nego nadqvam se da razmisli6 i da go zaebe6 toq a vpro4en na kolko si ti i toi na kolko e >?

Фен
    Град
    In your nightmares
    О тука съм изпуснала да се изкажа Ем кво да ти кажа, едва ли ще е нещо различно от това което си чула до сега... Мащай го тоя!
    Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...

Guest
    ше пребият баща и майка ти ахахах а кучето на салам няма ли да го направят?

гет а лайф съмнявам се да говориш истината по простата причина че за такива неща човек не се оплаква тук а в полицията

Повече от фен Аватара на the_man
    toq ne te zaslujava. nqmam kakvo drugo da kaja. ne e edinstven. prosto nqma smisal. tfa e kat da pluva6 sre6tu te4enieto i da 4aka6 da stigne6 do izvora.
    Цитирай Първоначално написано от Maria98
    не помагат ли? ескапеле ли да купувам? преди или след се пие?
    Всеки луд с номера си...

kokinka
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от the_man
    toq ne te zaslujava. nqmam kakvo drugo da kaja. ne e edinstven. prosto nqma smisal. tfa e kat da pluva6 sre6tu te4enieto i da 4aka6 da stigne6 do izvora.
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Чудно ми е какво правиш още с него. Такива като него не заслужават дори да ги погледнеш. Не се измъчвай повече, остави го.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

ti...kak si s misleneto ....zabravi go toq ne6tastnik kade si tragnala na 18 godini s takav de4ko kak moje da namesva i roditelite ti?!?!?toq ne e redoven... oba4e silno se samnqvam 4e e sposovben po nqkakav na4in tozi kompleksar da navredi na teb ili tvoeto semeistvo fizi4eski no mai psixi4eski ti e povliql slance...
    А защо така се получава че винаги когато изградя на ново онази част от моя малък свят все се появява пречка....все някой руши това,което се опитвам да създам...

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Ne kategori4no trqbva da go zareje6 i da ti se izvinqva, toi se 6te prodaljava da te obijda znam go ot li4en opit!!A pak za zaplahite- boje tozi e spr golqm tapak....Ne my se vrazvai!!....

kakuv e vuo6te smiusula da xodite???edva li 4uvstavata ti sa tolkova silni 4e da turpi6 tova unijenie i obidite mu i o6te po-malko tova koeto prikazva za roditelite ti..ne si malka i moje6 da go osuznae6!ne obru6tai vnimanie na zaplxite mu i go zareji 6te se 4uvstav6 mnogo po-dobre bez nego.

Абе зарязвай го тоя!!! Сигурно има някакви отклонения!!!

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    Цитирай Първоначално написано от francheska_baby
    Абе зарязвай го тоя!!! Сигурно има някакви отклонения!!!
    100% му има нещо
    но маи и на теб ти има нещо

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Не плачи за нищо и за никой които не плаче за теб!!!
    Зарежи го до като не е станало късно.Късмет

Kak moje da imash chuvstva kym takyv psihar!!! Toq e super otkachen. Po-dobre se otyrvi ot nego! Az ne bih go tyrpqla!!!!

ti luda l isi bila 4e da trugnesh s takuv-kude ti e bil um momi4e nqmam nishto protiv teb,no kak ... protiv nego sum
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    заеби го-ТАКИВА МОМЧЕТА НЕ СИ ЗАСЛУЖАВАТ!!!Никой няма право да те обижда .Бтв тоя е голям кретен
    =D> =D>
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    абе тоя нормален ли е?!!!
    Съвета,който мисля,че е най-оместен е да късаш с него,и повече да не се връщаш при него!!!
    Отдалечи се колкото е по-възможно от тоя малоумник....!
    f@nt@zi@

toq ne e s vsi4kiq si opredeleno. tova za maika ti i ba6ta ti sa gluposti. zareji go i ne mu obra6tai vnimanie .

"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше

Голям фен
    Град
    Бургас
    За обидите между другото има голяма разлика...някой възприемат и най-малкото за обида.При мен момичето на, което страшно много държа ме беше ядосала и и казах "Майната ти тогава"...за което страшно много съжалявам, но няма да стане на нейното...та тя после ми пише, че съм я напсувал като "Мръсно куче" и съм и се изрепчил...еми сори, ама и ние си имаме нерви...No more mr. Nice Guy...защо да се държа добре като не се оценява...Аз да съм си помислил как да се държа...блахаха...тва ме уби...а тва, че изобщо не ме има за нищо е много хубаво поведение така ли?Не възнамерявам да ставам роб на някого...и ще се държа както се държат с мен.Така ,че както казвам...монетата има 2 страни...разбирам, че може би е идиот, ама все пак дали и ти не прекаляваш???

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    e ti nqma6 li po qki4ki priqteli da vzemat da go nabiqt toq kak bi mogla da izpitva6 4uvstva kam nqkoi koito te unijava obija i zapla6va nai blizkite ti hora ami q kaji na va6ite kakvo govori za tqh da vidim kakvo 6te napravi toq muhlio

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: ...За една седмица скъса 4 пъти с мен...

Цитирай Първоначално написано от ЕдНо МомИчЕЕеЕе
    Сърди се за най-малкото което кажа и къса с мен за щяло и не щяло.Обижда ме после пък ми се извинява.Вече не мога да го трая само дето имам чувства към него.Нарече ме олигофренка каза ми също так "много си злее..." и незнам си още какво казва ми ,че не съм красива негови приятели го ебавали как е могъл да тръгне с мен.И за капак на всичко ме заплашва,че ако аз пък скъсам с него ще пребият баща ми до смърт и ще изнасилят майка ми пред мен.Айде кажете какво да правя ,че вече не се трае това АД!
    Ми к'во праиш още с него?! Аз ако бях за една седмица щях 8 пъти да скъсам с него

toq qvno e mnogoooo zle!!! gadjeto ti trqa da te kara da se 4uvstva6 nai krasivata nai prekrasnata nai dobrata da ti dava liubov i 6tastie a neee kato toq idiot! ostavi t1pite mu zaplahi i go zareji!

Град
    Etropole
    Mila zareji go.....nesi zaslujava da si s takuv druvnik :}}}}}}

"KuChKo, p0zdravi gadjeto si ot men!!!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си