- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ...За една седмица скъса 4 пъти с мен...
mila milaaa....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nz i az kakfo da ti kaja...ti si si provalila jivota s tfa mom4e ;(
![]()
![]()
![]()
![]()
nz kakuf suvet ti dam ne moje tfa da produljava
![]()
![]()
nemojeeeeeeeee qsno! krai slaga6 krai!tova e 4isto samoubiistvo ako ostane6 s nego
nadqvam se da razmisli6 i da go zaebe6 toq a vpro4en na kolko si ti i toi na kolko e >?
![]()
О тука съм изпуснала да се изкажаЕм кво да ти кажа, едва ли ще е нещо различно от това което си чула до сега... Мащай го тоя!
![]()
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...
ше пребият баща и майка ти ахахах а кучето на салам няма ли да го направят?
гет а лайф съмнявам се да говориш истината по простата причина че за такива неща човек не се оплаква тук а в полицията
toq ne te zaslujava. nqmam kakvo drugo da kaja. ne e edinstven. prosto nqma smisal. tfa e kat da pluva6 sre6tu te4enieto i da 4aka6 da stigne6 do izvora.
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от the_man
Чудно ми е какво правиш още с него. Такива като него не заслужават дори да ги погледнеш. Не се измъчвай повече, остави го.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ti...kak si s misleneto ....zabravi go toq ne6tastnik kade si tragnala na 18 godini s takav de4ko kak moje da namesva i roditelite ti?!?!?toq ne e redoven... oba4e silno se samnqvam 4e e sposovben po nqkakav na4in tozi kompleksar da navredi na teb ili tvoeto semeistvo fizi4eski no mai psixi4eski ti e povliql slance...![]()
А защо така се получава че винаги когато изградя на ново онази част от моя малък свят все се появява пречка....все някой руши това,което се опитвам да създам...
Ne kategori4no trqbva da go zareje6 i da ti se izvinqva, toi se 6te prodaljava da te obijda znam go ot li4en opit!!A pak za zaplahite- boje tozi e spr golqm tapak....Ne my se vrazvai!!....
kakuv e vuo6te smiusula da xodite???edva li 4uvstavata ti sa tolkova silni 4e da turpi6 tova unijenie i obidite mu i o6te po-malko tova koeto prikazva za roditelite ti..ne si malka i moje6 da go osuznae6!ne obru6tai vnimanie na zaplxite mu i go zareji 6te se 4uvstav6 mnogo po-dobre bez nego.
100% му има нещоПървоначално написано от francheska_baby
но маи и на теб ти има нещо![]()
![]()
![]()
Не плачи за нищо и за никой които не плаче за теб!!!
Зарежи го до като не е станало късно.Късмет![]()
Kak moje da imash chuvstva kym takyv psihar!!! Toq e super otkachen. Po-dobre se otyrvi ot nego! Az ne bih go tyrpqla!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ti luda l isi bila 4e da trugnesh s takuv-kude ti e bil um momi4e nqmam nishto protiv teb,no kak ... protiv nego sum
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
=D> =D>Първоначално написано от Lorraine
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
абе тоя нормален ли е?!!!![]()
Съвета,който мисля,че е най-оместен е да късаш с него,и повече да не се връщаш при него!!!
Отдалечи се колкото е по-възможно от тоя малоумник....!![]()
f@nt@zi@
toq ne e s vsi4kiq si opredeleno. tova za maika ti i ba6ta ti sa gluposti. zareji go i ne mu obra6tai vnimanie .
"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше
За обидите между другото има голяма разлика...някой възприемат и най-малкото за обида.При мен момичето на, което страшно много държа ме беше ядосала и и казах "Майната ти тогава"...за което страшно много съжалявам, но няма да стане на нейното...та тя после ми пише, че съм я напсувал като "Мръсно куче" и съм и се изрепчил...еми сори, ама и ние си имаме нерви...No more mr. Nice Guy...защо да се държа добре като не се оценява...Аз да съм си помислил как да се държа...блахаха...тва ме уби...а тва, че изобщо не ме има за нищо е много хубаво поведение така ли?Не възнамерявам да ставам роб на някого...и ще се държа както се държат с мен.Така ,че както казвам...монетата има 2 страни...разбирам, че може би е идиот, ама все пак дали и ти не прекаляваш???
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
e ti nqma6 li po qki4ki priqteli da vzemat da go nabiqt toq kak bi mogla da izpitva6 4uvstva kam nqkoi koito te unijava obija i zapla6va nai blizkite ti hora ami q kaji na va6ite kakvo govori za tqh da vidim kakvo 6te napravi toq muhlio
Ми к'во праиш още с него?!Първоначално написано от ЕдНо МомИчЕЕеЕе
Аз ако бях за една седмица щях 8 пъти да скъсам с него
toq qvno e mnogoooo zle!!! gadjeto ti trqa da te kara da se 4uvstva6 nai krasivata nai prekrasnata nai dobrata da ti dava liubov i 6tastie a neee kato toq idiot! ostavi t1pite mu zaplahi i go zareji!
Mila zareji go.....nesi zaslujava da si s takuv druvnik :}}}}}}
"KuChKo, p0zdravi gadjeto si ot men!!!"