.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Фен
    Град
    In your nightmares

Какво правите с подаръчите от бивши гаджета?

Ако сте скарани и не се траете?
    А ако сте приятели?
    Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...

Re: Какво правите с подаръчите от бивши гаджета?

Цитирай Първоначално написано от Сънчо
    А ако сте приятели?
    Аз със никое от бифшите ми гаджета не съм в лоши отношения и си пазя подаръците. Пък дори и да бяхме в лоши отношения пак щях да си ги пазя

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Ахахахха е разбира се че ги пазя...освен ако мн не ме е ядосал някой и в пристъп на ярост...вече е на парчета ..КАКВОТО Е ЦЯЛО СИ ПАЗЯ
    2 т. от правилника. Бан на профил

Пазя ги естествено!Мисля че никога не бих изхвърлила или счупила нещо,което ми е подарено от гадже.

Това са си спомени...как ще ги изхвърла като човека се е набутал да ми купува нещо!

Фен
    Град
    In your mind~
    Пазя си сичку,само имаше едно сърчице порцеланово ама се счупи

Град
    iN ThE DreAmSs

:Pp~

ami da pazq si gi...no izbqgvam da gi nosq...biv6iq vse mi podarqva6e srebro!Sega nosq edinstveno obecite za6toto sr mn mi haresvat...a v na4aloto ..sled kato skusahme ne gi noseh be6e mi kofti i si misleh 4e e glupavo da gi nosq
    JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world

Не ги пазя. Изперквам ги. Нз за какво ми са - да ми напомнят за разни идиоти от миналото ми, или пък приятеля ми да се дразни.
    Но не са ми и подарявали съществени подаръци. Разни джунджурийки от рода дездорантчета, светещи топченца...
    HardC0re and BDSM forever

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Pazq si gi mn qsny dori i da ne sme v dobri tno6eniq
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Не ми се е случвало да не се трая с бившо гадже.Пазя си ги и мн държа на тях.
    He Is The Poison And The Antidote

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    аа аз си пазя всичко...имам едно огромно плюшено сърце от бившия ми приятел...тва ми е любимия предмет,ахх
    f@nt@zi@

Повече от фен
    Град
    Mars
    ами бившето беше ми подарил едно много сладко нещо обаче след като скасахме то се счупи(незнам как точно стана)но сега с него сме приятели
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Kakvoto sa mi podarqvali vse e cenno i ne moga da ho hvarlq, a i mi e podarqvano s iskrenni chuvstva... Za tova si gi pribiram nqkude dalboko za da ne gi vijdam (stava mi mn gadno... zatova) no ne gi hvarlqm v nikav sluchai! No imam sega... toq neshtasnik na parvata ni sreshta mi beshe podaril 1 cvete obache to uvqhna mn barzo shtoto beshe super jega togava i za tova nz ot kude go izmakna... ama mi kaza da go hvarlq tova i mi dade drugo... beshe izkustveno obache az ocenih jesta i sega stoi v nas... maika go e slojila daje do 1panerche s takiva raboti i mn hubavo stoi obache... samo kato se setq ot koi mi e i za kakvo mi go e podaril... i losho mi stava! I sega nz kakvo da go pravq
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Град
    some where ,where i am alone and nobody know me!
    ami..........az si vzex edna kytiq ot obuvki i vsi4ki ne6ta tam slagaam igra4ki grivni4ki,pisumca i t.n....rqdko otvarqam taq kutiq zada ne se se6tam i da mi e tupo...........tova pravq az......e posledniq s koito bqx mn me qdosa i ......re6ix me4eto koeto mi be6e podaril,da stane igra4ka na ky4eto mi.......

Пазя ги

i kvo kato sa ot bivshite nali sa si pak podaruci estesveno che gi pazq.daje imam edna visulka peperuda deto e strashno hubava i mi e stanala talisman i ne q svqlqm ot vrata si.

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Повечето ги пазя-не че са кой знае колко,защото не обичам да ми подаряват джунджурийки без повод.Аз си ги купувам сама

Фен
    Град
    {In YoUr HeArT}

Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
    А ако сте приятели?
    Аз със никое от бифшите ми гаджета не съм в лоши отношения и си пазя подаръците. Пък дори и да бяхме в лоши отношения пак щях да си ги пазя
    i az sum taka si4ko si pazq i bivshite mn si gi uvajavam kato priqteli
    {{*I wAnT tO bE liKe BaRbIe..tHat BitcH haS eVeRyThinG*}}

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Еми само с един съм в лоши( в момента пасивни) отношения а той ми е подарявал много неща и сичките са в едно пликче чакащи момента да се върнат при него...
    От всички останали каквото и да са ми дали ми е много мило и си ги пазя.Просто нямам лоши спомени.Късала съм само с 1-2,с останалите не се виждаме или не продължаваме по някфи странни причини-например растояния.

Мега фен Аватара на iiirish
    и в двата случея ги пазя. мисля, че е доста тъпо да изхвърляш нещо, което някога е било подарено с любов

Когато бяхме разделени за малко превъртях, но не съм си изхвърляла подараците от него. Просто ги сложих на място да не са ми пред очите.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Голям фен Аватара на thirteen
    Аз не съм скарана с нито един от бившите ми.Пък и не са ми подарявали кой знае колко работи.Пазя си ги.

Guest
    re6ix me4eto koeto mi be6e podaril,da stane igra4ka na ky4eto mi.......
    Tova mi haresa,ne se bqh setila za tukuv variant,no e dosta dobro!
    E az li4no,moite gi pazq,no gi pribiram i skladiram v edin 6kaf,ima hora za koito ne iskam da se se6tam,4e sa bili 4ast ot ejednevieto mi!

Град
    In The Middle Of Nowhere

А ако сте приятели?
    I v dvata slu4aq-pazq,prosto postepenno zapo4vam da gi priemam kato obiknoveni ve6ti,a ne kato podaraci s emocionalna stoinost
    Ходя без да спирам, никъде не стигам,нищо не намирам,никого не искам..

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Пазя ги, тъй или иначе са били част от живота ми - не мога току-така да ги хвърля.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

emi moeto biv6e gaje su6to mi podarqva6e samo srebro i si gi nosq za6toto mi haresvat a ne za drygo
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си