- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Ударих си слабините.Сега на малките срамни устни..
Уф малко ме е срам ама ще ви разкажа за моя проблем.Вчера карах колело и връвата на маратонката ми се заплете в педала.И аз трябваше да спра,но спрях доста рязко и си ударих слабините.После като се прибрах разгледах дали ми има нещо и видях че на малките срамни устни от дясно ми е цепнато!![]()
Какво мога да направя по въпроса?
![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Благодаря!
Ми иди на лекар или кажи на майка ти
oo mn poznato da se odari6 tam i az sum se udrqla ama ne si spomnqm da sum imala takiva posledici.....po dobre kaji na maika ti![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Ох гадно познато чувство, но съм момче и е доста по неприятно УХ както и да е та отиди на лекър
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Лекър![]()
1во... не придивявам претенции че говоря/пиша правилен,книжовен български.... ама лекАр не се ли пише с А, не с Ъ![]()
2ро - мн обичам теми с неформолирано заглавие![]()
3то -миличка,вс са прави -отиди на лекАр!
2 т. от правилника. Бан на профил
абе какъв лекар бе хора? спокойно мацка, и аз съм се удряла и имах също като теб цепнатина, след 2-3 дни ми мина без нищо да правяникакъв лекар!
za6to puk momi4eto da ne otide na lekar za neino spokoistvie![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
иди на лекар мно ясно ...![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Първоначално написано от Ice_Queen
ООООООООО ДА !!!
Много си грамотна каквито и претенции да имаш формОлировката е малко с У, прЕдивявай си колкото искаш![]()
човек бърка,хората не са безгрешни,а ти ходи пии 1 студена вода!лека ти нощПървоначално написано от CHE_DUVARA
Първоначално написано от Ice_Queen
Тогава, човек като греши, ти защо правиш забележки ?
2т. забрана за ползване на профил
не с цел да се заяждам ест.!!!!!просто на 2 места беше направена 1 и съща такава. лелелел айде изяще ме сега!цт тцПървоначално написано от LoRinSeR
![]()
Ti 6to prai6 togava zabelejki? Mnoo li si umna? Ebati prostata putka.![]()
Първоначално написано от Анонимко
що не ходиш да пиеш 1 валериан верно!аман от заядливи старчета леле...айде вс сте безгрешни до 1..после защо не се пише на кирилица !правете още заядливи забележки деба..
по темата- и на мен ми се е случвало,но и аз не ходих на лекар,след време мина .
zaqdlivi zabelejki...XAXAXA i ti ne si mnoo umna taka kato gledam.A 6to se otnasq do latinicata...6te pi6a kakto iskam, problem?
otidi na lekar za da si po spokoina
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
о боже..колко си глупава!Първоначално написано от Ice_Queen
това второто лекЪр явно е било нарочно, за да се покаже грешката в началото..
и сега 2 твои грешки !!!
ПИЙ се пише с Й накрая!
ИЗЯЩЕ се пише изяжте ... аре като научиш езика тогава пиши на кирилица !
със здраве
Blagodarq za savetite.Otidox na ginekolog.Toi mi kaza 4e nqma nishto i 4e shte zarastne samo trqbva da go maja s edno krem4e.Mersi na vsi4ki!![]()
![]()
Първоначално написано от no0k1e
Просто е с голмо самочувствие сладураната![]()
2т. забрана за ползване на профил
da q zaklu4at taq tema nakraq 6toto vie golemi sudnici se izvudihte ARE..Първоначално написано от no0k1e
Mnooogoooo sudnici mnogo ne6to. Dano bezgre6nite vi dy6i popadnat tam kudeto trqbva. pfu.. A tva za naro4noto..nqma da komentiram,vs moje da si nameri izvineniq kogato trqbva..ama zaqdliva naciq nqma 6to.! A ti Anonimniq,vlez si s nika i togava 6te si govorim,4e taka samo plue6 maika si!prostaci..aa nee..![]()
Mili4ka,ne vijda6 li 4e na 80% ot tiqdeto pisaha ne im pyka za tvoq problem,a samo gledat kak da se zaqdat za da ne se vijdat tqhnite gre6ki?Първоначално написано от Anonimna_
Radvam se 4e si o.k!
A ti si licemer! Evala..to samo taka se ocelqva,dai boje pove4e hora da se y4at ot teb! TQ se izvini,a ti si vre6 nosa deto ne trqbva!Kude li 4etoh kak i teb dosta te Opluvaha!Първоначално написано от LoRinSeR
ARE de ,nqma li o6te zaqdlivci da psamqt v temata!![]()
Tebe da ne te bi4i PMS, mome?Първоначално написано от Vampire_girl
(PMS ne postanovlenie na Ministerski suvet, a predmenstrualen Sindrom! :mt019 )