- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Обърнат косъм-трябва ли да се притеснявам??
Знам че такава тема е пускана,доста време се рових из търсачката,но не намерих проблем като моя.Едно косъмче на крака ми расте на обратно от един месец и не може да излезеболи ме,а и е събрало доста гной.Стана вече твърдо топче.Слагам му Ихтиол за да излезе гнойта(а и косъмчето,надявам се)но не става.Чувала съм че може да се отиде на лекар и да го сцепи.Не ме е страх,но скоро заминавам на село за малко повече и се притеснявавам,ако не отида на лекар скоро,дали може да стане по сериозно??Благодаря за отговорите предварително
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Estestveno 4e moje da stane po seriozno!! Ako ne te e strax i mislish 4e shte izdurjish na bolkata, prosto si iztiskvash gnoita, s pinseta izdurpvash kosuma i posle dezinfektirash. Ako li ne otivash na lekar i bez tova e po oda4niq variant!
Za takava infekciq, znaesh li kolko vlosheno trqbva da i e polojenieto. No se pak si prava, po-dobre na lekar. Nai-sigurno e.
Idi na lekar i az sam imala obarnati kosam4eta no 4ak do gnoi ne se e stigalo
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
izchegyrtai go s iglichka
Мерси много за отговорите.Тази седмица ще посетя личния си лекар.А това за стафилококовата инфекция-рових се в гугъл но не намерих много.Разбрах само че е някаква бактерия,но дано не се стига до такива усложнения [-o<
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Za da nqma6 obarnati kosam4eta pove4e vednaj se epilirai vednaj se brasni po krakata i taka sa sigyrnost nqma da ima6 obarnati kosmi