- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Никога няма да имам гадже .. :(
А ако го е срам - дерматолог. Или майка му да разпита приятелки.
И аз така мисляПървоначално написано от Spider_Web
![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
може да сваля кг и бес фитнесаз свалих 14 бес спорт и фитнес
![]()
Вместо да се оплакваш постоянно земи направи нещо.Погрижи се за външния си вид най-напред.Така ще имаш самочувствие.Като се оплакваш,че си дебел,вземи да отслабнеш с фитнес.Отиди на козметик за пъпките.Като постигнеш резултати ще имаш и самочувствие.Срама трябва д аго преодолееш иначе нищо няма да стане.Не очаквай при теб да дойде момиче и да ти каже:"Искаш ли да станем гаджета?".Просто направи нещо,а не се оплаквай.
КАК?Първоначално написано от gorki
![]()
mi s dietiПървоначално написано от същия
po bavno e ...moje da ne mu se hodi na ftns
![]()
e az vku6ti vse edno imam fitnes salon... veloargometar, giri i o6te kup gluposti ot Teleshoping... 6te vidim dali za u4ili6te 6te sun gotov da imam gadjeПървоначално написано от gorki
За да отслабнеш не мисля ,че фитнеса е добра идея. От него просто ще станеш мускулесто говедои пак ще си си на същите килограми. Започни да се занимаваш с някакъв спорт.Излизай всеки ден и спортувай бе!Като седиш пред компа какво очакваш, чудеса ли????? Ставай сутрин и излизай да потичаш.След това се прибери и си почини малко.После излез играй баскет,футбол,карай колело,скейт,волейбол к'вото ти е кеф въпроса е да спортуваш.Не се тъпчи с пици,кифли и т.н. ,защото няма да има ефект. Яж повече плодове и зеленчуци и си намалявай храната постепенно.. Например ако по принцип ядеш по 5 пържоли на ден, започни всеки ден да намаляваш на следващия ден изяж 4, след това 3 и така... Не мога да повярвам, че сам не можеш да се сетиш то с лежане не става!
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Виж,по няколко начина можеш да тренираш.Фитнеса освен за да станеш "напомпано говедо" ( хахааа
) може и да отслабнеш с него
.
За да бъдеш напомпано говедо тренирай 3-4 пъти в седмица,почивай мн,вдигай тежко.Самия брой на повторенията трябва да е по малък,по-начесто.
Но предполагам не това ти е целта,а.
За твоя случай трябва едно основно нещо - трябва да се потиш.Ама здравата.За това пак може да ти свърши работа фитнеса макар че аз предпочитам бягане на вън,а не на пътеката и колело пред велоаргуметъра
.Абе нека упражненията ти да бъдат с повече повторения и с по-малко серий.И се поти.
![]()
Но един съвет от мен пич - зарежи работата с упражненията и 'сичко - ако имаш достатъчно пари,сега и книжка ще вземеш,"купи" си жена.По-бързо,по-лесно,по-удобно
.Карай я наляво надясно купувай и това онова...Никоя няма да ти откаже
.Е да и по-скъпо е де
.Абе различни гледни точки...
![]()
Аре стига с тия влакове и тия патници!!! само тва слушам.
човече така както си я подкарал няма да я докараш до никъде.
пъпките и килограмите се оправят лесно , но със срамежливостта трябва ти сам да се пребориш .бъди на принципа " Ебал сам му маиката на всичко " не трябва да ти пука за нищо. събирай се по често с хора и все нещо че закачиш . ако не 1-вия път то 2-рия или 3-тия и т.н.
Good Luck Dude !!!
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Не се притеснявай и твойта звезда ще огрей![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
dobre dano ste pravi![]()
imam edin posleden vupros svurzan s fitnesa.
kato po4na da treniram koga e po-hubavo - predi ili sled qdene? Smqtam da treniram do umora 3 puti na den, da vidim kolko o6te 6te sum debel![]()
За да блъскаш като говедо ти трябва енергияЯж 1-2 часа преди да започнеш да тренираш...
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
SUPER mnoo si prav.. vsichki kato cheli sa izlezli ot matricata.. ne iskat da vidqt sveta po-razchupeno..UJAS.. dobre che ne sum ot stadoto..Първоначално написано от Kill Zone
a za tebe..mi kakvo da ti kaja.. kak shte te haresat kato ti ne se haresvash..
puk i imashe edna prikazka che jenite obichat s U6ITE... mislq che e taka.
govori milo..i nai-vajnoto UMNOaz mnogo durja da ima umni hora okolo mene..umni hora, koito ne sa izlezli ot MATRICATA..
![]()
zamisli se vurhu tova kak si mechtal da izglejdash vinagi i zapochvai da rwabptish za i vurhu sebe si.vseki koito se griji za sebe si privlicha okoto postepenno![]()
Pich, sichko e do naglasa! Ako si se otchaql i si mislish "nikoga nqq da imam gadje" naistina taka she stane! Raboti v/u sebe si, obache predi da pochnesh s vanshnostta i prochie, promeni si malko misleneto! Usihni se, kaji si che iskash ne da se promenish, a prosto da stanesh po-dobar i davai!
Kolkoto do fitnesa - savetvam te da otidesh v nqkoi dobar fitnes centar, kadeto mogat da ti napravqt programa ot uprajneniq, rejim na hranene i dr, koqto da otgovarq na tvoite nujdi. A ne prosto da praish "nqkvi si uprajneniq"... Kolkoto do pupkite - ako shte sus zlaten losion da gi majesh, ako ne spazvash dobra higiena na liceto nishto nqq da stane. Predi vsichko - mii go postoqnno, s voda i sapun. Posle idvat drugite mu tam exfolianti, losioni, kremove i t.n...
No kato cqlo - pak ti kazvam, sichko e do naglasa..
I uporitost, estestveno...
Ne se priesnqvai i ne se otchaivai. Ne e vajno dali si debel ili pypchiv. Vajnoto e da imash samochuvstvie, a taka kato razbiram namash i kapka takova! Taka che se otpusni i deistvai!
Аз съм точно такъвПървоначално написано от Lorraine
... Като изклучим , че тялото не ми е кой знае колко супер
... Смисъл средно между слабо и нормално ... И такива дрешки имам ...
Сериозно ти говоря
![]()
Животът е кратък и водка "Flirt" не запазва спомените ...
zdraveite, az sym na 17 g.[sled mesec stavam na 18] i ne sym bil nikoga s momiche...da - grozen sum ako tova pitate \imam pupki i sum leko debel\ no ne samo tova e problema, osven tova sum i mnogo ama mnogo sramejliv, az 1 dyma ne moga da kaja pred momicheto, puk kamo li ne6to drugo spored men, kakto e trugnalo nqma da imam nikoga gadje. pisna mi nqkakvi suveti? prosto e mnogo trudno govoreneto s momicheta. vse edno sa ot druga planeta
priqtel,i az s1m mnogo srAmejliva
Ma nedei taka!Kvo zna4i:
grozen sum ako tova pitate \imam pupki i sum leko debel\ eh na4i mnogo se draznq taka...vs16tnost,horata vinagi ve4e se vliqqt ot v1n6niq vid...koeto e napravo ujasno
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
ооПървоначално написано от {_^SeX^On^The^BeacH^_}
![]()
я по-добре спри,че лошо става
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Taka e ,za6toto nikoe momi4e ne obi4a sramejlivi pi4ove.Първоначално написано от Lorraine
![]()
btw ot kyde si?Първоначално написано от Lorraine
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
kato stana na 18 6te otida v nqkakuv bar\diskoteka (za purvi put v jivota wooow) i kato vidq nqkoe momi4e iskam da pitam dali trqbva da sum murtvo piqn (i na tva 6te trebe da se u4a 6toto ne sum pil dosega
)???
От София ...Първоначално написано от Lorraine
![]()
Животът е кратък и водка "Flirt" не запазва спомените ...
Съвет: Никога не си мисли лоши неща за себе си...подсъзнателно това се вижда от другите хора и ги отблъсква.Никога не се оплаквай пред момиче колко си тъп, грозен или други такива с мисълта, че ще те подкрепят...Оттекчително е и отблъскващо...Дръж се мъжки...без да те е срам, че до еди ква си възраст не си бил с момиче.Просто бъди себе си без никакви притеснения...смей се...забавлявай се...успехПървоначално написано от eh
![]()
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi