.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    Мега фен
    А ако го е срам - дерматолог. Или майка му да разпита приятелки.

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Цитирай Първоначално написано от Spider_Web
    awe 4ovek spokoino za vseki vlak si ima patnici emi trqbva malkol vse pak da preodolee6 srama i gotovo ne 4e e tolkova lesno ama vse pak trqbva da opita6...
    И аз така мисля
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

tc

може да сваля кг и бес фитнес аз свалих 14 бес спорт и фитнес

Мега фен Аватара на koalka
    Вместо да се оплакваш постоянно земи направи нещо.Погрижи се за външния си вид най-напред.Така ще имаш самочувствие.Като се оплакваш,че си дебел,вземи да отслабнеш с фитнес.Отиди на козметик за пъпките.Като постигнеш резултати ще имаш и самочувствие.Срама трябва д аго преодолееш иначе нищо няма да стане.Не очаквай при теб да дойде момиче и да ти каже:"Искаш ли да станем гаджета?".Просто направи нещо,а не се оплаквай.

същия
    Guest

Re: tc

Цитирай Първоначално написано от gorki
    КАК?

mi

Цитирай Първоначално написано от същия
    КАК?
    mi s dieti po bavno e ...moje da ne mu se hodi na ftns

същия
    Guest

Re: mi

Цитирай Първоначално написано от същия
    КАК?
    mi s dieti po bavno e ...moje da ne mu se hodi na ftns
    e az vku6ti vse edno imam fitnes salon... veloargometar, giri i o6te kup gluposti ot Teleshoping... 6te vidim dali za u4ili6te 6te sun gotov da imam gadje

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    За да отслабнеш не мисля ,че фитнеса е добра идея. От него просто ще станеш мускулесто говедо и пак ще си си на същите килограми. Започни да се занимаваш с някакъв спорт.Излизай всеки ден и спортувай бе!Като седиш пред компа какво очакваш, чудеса ли????? Ставай сутрин и излизай да потичаш.След това се прибери и си почини малко.После излез играй баскет,футбол,карай колело,скейт,волейбол к'вото ти е кеф въпроса е да спортуваш.Не се тъпчи с пици,кифли и т.н. ,защото няма да има ефект. Яж повече плодове и зеленчуци и си намалявай храната постепенно.. Например ако по принцип ядеш по 5 пържоли на ден, започни всеки ден да намаляваш на следващия ден изяж 4, след това 3 и така... Не мога да повярвам, че сам не можеш да се сетиш то с лежане не става!

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Виж,по няколко начина можеш да тренираш .Фитнеса освен за да станеш "напомпано говедо" ( хахааа ) може и да отслабнеш с него .
    За да бъдеш напомпано говедо тренирай 3-4 пъти в седмица,почивай мн,вдигай тежко.Самия брой на повторенията трябва да е по малък,по-начесто.
    Но предполагам не това ти е целта,а .
    За твоя случай трябва едно основно нещо - трябва да се потиш.Ама здравата .За това пак може да ти свърши работа фитнеса макар че аз предпочитам бягане на вън,а не на пътеката и колело пред велоаргуметъра .Абе нека упражненията ти да бъдат с повече повторения и с по-малко серий.И се поти.

Но един съвет от мен пич - зарежи работата с упражненията и 'сичко - ако имаш достатъчно пари,сега и книжка ще вземеш,"купи" си жена .По-бързо,по-лесно,по-удобно .Карай я наляво надясно купувай и това онова...Никоя няма да ти откаже .Е да и по-скъпо е де .Абе различни гледни точки...

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Аре стига с тия влакове и тия патници!!! само тва слушам.
    човече така както си я подкарал няма да я докараш до никъде.
    пъпките и килограмите се оправят лесно , но със срамежливостта трябва ти сам да се пребориш .бъди на принципа " Ебал сам му маиката на всичко " не трябва да ти пука за нищо. събирай се по често с хора и все нещо че закачиш . ако не 1-вия път то 2-рия или 3-тия и т.н.

Good Luck Dude !!!
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Не се притеснявай и твойта звезда ще огрей
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Guest
    dobre dano ste pravi
    imam edin posleden vupros svurzan s fitnesa.
    kato po4na da treniram koga e po-hubavo - predi ili sled qdene? Smqtam da treniram do umora 3 puti na den, da vidim kolko o6te 6te sum debel

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    За да блъскаш като говедо ти трябва енергия Яж 1-2 часа преди да започнеш да тренираш...

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Kill Zone
    Виж ся пич светът днес е такъв...груб и грозен...момичетата се заглеждат по образите с еднотипни прически тип надървен петел,очилата "О азис вкарай ми го" и дрешките закупени от женския отдел на теранова.Общо взето днес да си "педал" е модерно.Ако си различен рядко ти обръщат вниманние а ти допринасяш за това.Въпросът е в това,че трябва да се отпуснеш и да не ти дреме много.Пъпките са съвсем нормално нещо (част от израстването) но все пак има медикаменти за тази цел.Другото което те притеснява е че си бил леко закръглен...ами има много начини да го промениш,домаши опражнения,фитнес,диети,ме икаменти и т.н.А за срамежливостта...ми просто трябва да си се отпуснеш и да започнеш да гледаш по друг начин на нещата.Не е толквоа важно какъв си отвън а какъв си отвътре,само трябва да се научиш д ане ти дреме......който не те харесва да си дига багажчето и по магистралата.За всеки влак си има пътници стига да са му отворени вратите...научи се да отваряш твоите а не да ги зазидваш.
    SUPER mnoo si prav.. vsichki kato cheli sa izlezli ot matricata.. ne iskat da vidqt sveta po-razchupeno..UJAS.. dobre che ne sum ot stadoto..

a za tebe..mi kakvo da ti kaja.. kak shte te haresat kato ti ne se haresvash..
    puk i imashe edna prikazka che jenite obichat s U6ITE... mislq che e taka.
    govori milo..i nai-vajnoto UMNO az mnogo durja da ima umni hora okolo mene..umni hora, koito ne sa izlezli ot MATRICATA..

zamisli se vurhu tova kak si mechtal da izglejdash vinagi i zapochvai da rwabptish za i vurhu sebe si.vseki koito se griji za sebe si privlicha okoto postepenno

Град
    НяКъдЕ По ПъТя Към МеЧтиТе
    Pich, sichko e do naglasa! Ako si se otchaql i si mislish "nikoga nqq da imam gadje" naistina taka she stane! Raboti v/u sebe si, obache predi da pochnesh s vanshnostta i prochie, promeni si malko misleneto! Usihni se, kaji si che iskash ne da se promenish, a prosto da stanesh po-dobar i davai!
    Kolkoto do fitnesa - savetvam te da otidesh v nqkoi dobar fitnes centar, kadeto mogat da ti napravqt programa ot uprajneniq, rejim na hranene i dr, koqto da otgovarq na tvoite nujdi. A ne prosto da praish "nqkvi si uprajneniq"... Kolkoto do pupkite - ako shte sus zlaten losion da gi majesh, ako ne spazvash dobra higiena na liceto nishto nqq da stane. Predi vsichko - mii go postoqnno, s voda i sapun. Posle idvat drugite mu tam exfolianti, losioni, kremove i t.n...
    No kato cqlo - pak ti kazvam, sichko e do naglasa..
    I uporitost, estestveno...

Ne se priesnqvai i ne se otchaivai. Ne e vajno dali si debel ili pypchiv. Vajnoto e da imash samochuvstvie, a taka kato razbiram namash i kapka takova! Taka che se otpusni i deistvai!

Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    emi ako misli6 4e e zaradi vyn6niqt ti vid glavno-promeni go .Ami trqbva da si zakupi6 losioni nqkakvi za pypkite i da se naje6 redovno.Idi na frizior da ti opravqt pri4eskata(spored men na bodli4ki e nai ) ,otidi i si vzemi nqkvi novi dre6ki i t.n. oo i hodi na fitnes.Mislq 4e za nqkolko meseca 6te stane6 super,prosto trqbva da si redoven . .Otnosno srama -trqbva da go preodolee6 kolkoto i da ti e trudno. Aide uspeh i dano rabotata stane i 6te se radvam ako sym ti pomognala pone myni4ko
    ок daje po4nah nqkoi ot tezi ne6ta. otnosno pri4eskata...mi obiknovenno sum zalizan kato nqkoi dqdo, puk i nosq riza vkarana v pantalonite...
    vij sega -az li4no bih se vliubila ako vidq nqkoi (kazvam ot moq gledna to4ka ) rus na bodli4ki,sini o4i,ne mn visok..sys super tqlo i da nosi nqkvi dynki i razkop4ana rizka ..auu
    Аз съм точно такъв ... Като изклучим , че тялото не ми е кой знае колко супер ... Смисъл средно между слабо и нормално ... И такива дрешки имам ... Сериозно ти говоря
    Животът е кратък и водка "Flirt" не запазва спомените ...

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    zdraveite, az sym na 17 g.[sled mesec stavam na 18] i ne sym bil nikoga s momiche...da - grozen sum ako tova pitate \imam pupki i sum leko debel\ no ne samo tova e problema, osven tova sum i mnogo ama mnogo sramejliv, az 1 dyma ne moga da kaja pred momicheto, puk kamo li ne6to drugo spored men, kakto e trugnalo nqma da imam nikoga gadje. pisna mi nqkakvi suveti? prosto e mnogo trudno govoreneto s momicheta. vse edno sa ot druga planeta

priqtel,i az s1m mnogo srAmejliva Ma nedei taka!Kvo zna4i:
    grozen sum ako tova pitate \imam pupki i sum leko debel\ eh na4i mnogo se draznq taka...vs16tnost,horata vinagi ve4e se vliqqt ot v1n6niq vid...koeto e napravo ujasno
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от {_^SeX^On^The^BeacH^_}
    emi ako misli6 4e e zaradi vyn6niqt ti vid glavno-promeni go .Ami trqbva da si zakupi6 losioni nqkakvi za pypkite i da se naje6 redovno.Idi na frizior da ti opravqt pri4eskata(spored men na bodli4ki e nai ) ,otidi i si vzemi nqkvi novi dre6ki i t.n. oo i hodi na fitnes.Mislq 4e za nqkolko meseca 6te stane6 super,prosto trqbva da si redoven . .Otnosno srama -trqbva da go preodolee6 kolkoto i da ti e trudno. Aide uspeh i dano rabotata stane i 6te se radvam ako sym ti pomognala pone myni4ko
    ок daje po4nah nqkoi ot tezi ne6ta. otnosno pri4eskata...mi obiknovenno sum zalizan kato nqkoi dqdo, puk i nosq riza vkarana v pantalonite...
    vij sega -az li4no bih se vliubila ako vidq nqkoi (kazvam ot moq gledna to4ka ) rus na bodli4ki,sini o4i,ne mn visok..sys super tqlo i da nosi nqkvi dynki i razkop4ana rizka ..auu
    Аз съм точно такъв ... Като изклучим , че тялото не ми е кой знае колко супер ... Смисъл средно между слабо и нормално ... И такива дрешки имам ... Сериозно ти говоря
    оо я по-добре спри,че лошо става
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Taka e ,za6toto nikoe momi4e ne obi4a sramejlivi pi4ove.

Супер фен
    btw ot kyde si?
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    kato stana na 18 6te otida v nqkakuv bar\diskoteka (za purvi put v jivota wooow ) i kato vidq nqkoe momi4e iskam da pitam dali trqbva da sum murtvo piqn (i na tva 6te trebe da se u4a 6toto ne sum pil dosega )???

btw ot kyde si?
    От София ...
    Животът е кратък и водка "Flirt" не запазва спомените ...

Голям фен
    Град
    Бургас

Re: Moderated by W.I.M.: Никога няма да имам гадже .. :(

Цитирай Първоначално написано от eh
    zdraveite, az sym na 17 g.[sled mesec stavam na 18] i ne sym bil nikoga s momiche...da - grozen sum ako tova pitate \imam pupki i sum leko debel\ no ne samo tova e problema, osven tova sum i mnogo ama mnogo sramejliv, az 1 dyma ne moga da kaja pred momicheto, puk kamo li ne6to drugo spored men, kakto e trugnalo nqma da imam nikoga gadje. pisna mi nqkakvi suveti? prosto e mnogo trudno govoreneto s momicheta. vse edno sa ot druga planeta

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§
    Съвет: Никога не си мисли лоши неща за себе си...подсъзнателно това се вижда от другите хора и ги отблъсква.Никога не се оплаквай пред момиче колко си тъп, грозен или други такива с мисълта, че ще те подкрепят...Оттекчително е и отблъскващо...Дръж се мъжки...без да те е срам, че до еди ква си възраст не си бил с момиче.Просто бъди себе си без никакви притеснения...смей се...забавлявай се...успех

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си