.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от {_^SeX^On^The^BeacH^_}
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    Цитирай Първоначално написано от {_^SeX^On^The^BeacH^_}
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    emi ako misli6 4e e zaradi vyn6niqt ti vid glavno-promeni go .Ami trqbva da si zakupi6 losioni nqkakvi za pypkite i da se naje6 redovno.Idi na frizior da ti opravqt pri4eskata(spored men na bodli4ki e nai ) ,otidi i si vzemi nqkvi novi dre6ki i t.n. oo i hodi na fitnes.Mislq 4e za nqkolko meseca 6te stane6 super,prosto trqbva da si redoven . .Otnosno srama -trqbva da go preodolee6 kolkoto i da ti e trudno. Aide uspeh i dano rabotata stane i 6te se radvam ako sym ti pomognala pone myni4ko
    ок daje po4nah nqkoi ot tezi ne6ta. otnosno pri4eskata...mi obiknovenno sum zalizan kato nqkoi dqdo, puk i nosq riza vkarana v pantalonite...
    vij sega -az li4no bih se vliubila ako vidq nqkoi (kazvam ot moq gledna to4ka ) rus na bodli4ki,sini o4i,ne mn visok..sys super tqlo i da nosi nqkvi dynki i razkop4ana rizka ..auu
    Аз съм точно такъв ... Като изклучим , че тялото не ми е кой знае колко супер ... Смисъл средно между слабо и нормално ... И такива дрешки имам ... Сериозно ти говоря
    оо я по-добре спри,че лошо става
    btw ot kyde si?
    От София ...
    ehhh mnogo si mi daleko ..a na kolko si
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    алоо.. тва не е чат

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    алоо.. тва не е чат
    dam..syjalqvam
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

spored men sramejlivostta ti idva ot samoocenkata ti , koqto hi4 ne e visoka. poraboti v/u sebe si- s dostata4no usliliq 6te opravi6 i figurata i pupkite.

"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше

Smqtam da treniram do umora 3 puti na den, da vidim kolko o6te 6te sum debel Evil or Very Mad Ti da ne si se pobarkal????tri pati na den?da vidime kolko 6e izkara6 s takiva trenirovki?az sa6to hodq na fitnes ama az hodq za po 1 4as prez den!

Фен
    Град
    sofia
    sramejlivite sa i edni ot nai sladkite...
    spoko vseki 4ovek si ima polovinka i ti 6te nameri6 tvoqta

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
    Цитирай Първоначално написано от Kill Zone
    Виж ся пич светът днес е такъв...груб и грозен...момичетата се заглеждат по образите с еднотипни прически тип надървен петел,очилата "О азис вкарай ми го" и дрешките закупени от женския отдел на теранова.Общо взето днес да си "педал" е модерно.Ако си различен рядко ти обръщат вниманние а ти допринасяш за това.Въпросът е в това,че трябва да се отпуснеш и да не ти дреме много.Пъпките са съвсем нормално нещо (част от израстването) но все пак има медикаменти за тази цел.Другото което те притеснява е че си бил леко закръглен...ами има много начини да го промениш,домаши опражнения,фитнес,диети,ме икаменти и т.н.А за срамежливостта...ми просто трябва да си се отпуснеш и да започнеш да гледаш по друг начин на нещата.Не е толквоа важно какъв си отвън а какъв си отвътре,само трябва да се научиш д ане ти дреме......който не те харесва да си дига багажчето и по магистралата.За всеки влак си има пътници стига да са му отворени вратите...научи се да отваряш твоите а не да ги зазидваш.
    SUPER mnoo si prav.. vsichki kato cheli sa izlezli ot matricata.. ne iskat da vidqt sveta po-razchupeno..UJAS.. dobre che ne sum ot stadoto..

a za tebe..mi kakvo da ti kaja.. kak shte te haresat kato ti ne se haresvash..
    puk i imashe edna prikazka che jenite obichat s U6ITE... mislq che e taka.
    govori milo..i nai-vajnoto UMNO az mnogo durja da ima umni hora okolo mene..umni hora, koito ne sa izlezli ot MATRICATA..

много правилно и умно отношение!! сега по темата.. пич, основния проблем не е в това че си закръглен или има пъпки.. това са неща които минават и заминават. аз нямам пъпки, в 10 клас бяха 100 килограма, за едно лято пораснах с 20 сантиметра и станах 75 килограма. после се дооформих, без фитнес, просто внимавах какво ям и сега съм 180 висок и 85 кг. не се обличам като тези от Матрицата, определено не се държа като тях но пак съм сам. не ти го казвам за да те отчайвам. просто жените около мен са от Матрицата и да се занимаваш с такива... не ти е работа. когато срещнеш подходящата, тя ще те хареса такъв какъвто си. но ако имаш желание за промяна и да станеш такъв какъвто сам да се харесаш - давай. както писаха другите - има много начини за това.

на 18 ми окапа половината коса... беше супер кофти. нищо не може да се направи. оттогава се подстригвам супер късо а това лято дори вече се бръсна. кефи ме!!! това е важното, какво мислят другите за мен - изобщо не ми пука. по принцип съм много весел и забавен човек, но нали съм висок и едър, пък сега и с тази прическа, като влезна някъде и всичко млъква и ме гледат някакви такива странни... и ми става супер смешно... но какво да се прави!!!

така че горе главата. погрижи се за себе си и стани такъв какъвто искаш да бъдеш - вътрешно и външно.

hm

абе то не ти трябва само тяло за да те хареса едно момиче.....пък и момичетата си падат само по педали с розови блуски ...абее тъпа работа

Just Men
    Guest
    Абе пич аз съм на 24 и още съм девствен, просто някои хора не са родени с късмет....
    п.с. гледай филма "40 годишен девственик" ще ти хареса

Guest
    protoss,

те точно това НЕ искат. искат да го изпитваш но не и да го показваш. покажеш ли го, разбирай - покажеш ли го твърде рано, нищо няма да се получи. жените искат мистерия, тръпка - искат хем да ги сваляш, хем като клъвнат да се дръпнеш, но не грубо ами просто все едно им казваш "ти гониш" пък и това с пиедестала - лоша идея... от опит ти казвам недей да ги поставяш там. някой ще им хареса за кратко, но общо взето ще се уплашат че имаш много високи критерии и прекалемо големи очаквания от тях. а това си е страшничко.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

spox

hei q spokoino.nedei da se kompleksirash ot tova 4e imash papki i 4e si leko debel!ne vsichki momi4eta gledat samo vanshnostta!az naprimer mnogo darja i na harakter i nachin na darjane!haresash li si momi4e 1vo trqbva da i pokajesh 4e darjish na neq ))) aide kasmet!!!

Re: spox

Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    hei q spokoino.nedei da se kompleksirash ot tova 4e imash papki i 4e si leko debel!ne vsichki momi4eta gledat samo vanshnostta!az naprimer mnogo darja i na harakter i nachin na darjane!haresash li si momi4e 1vo trqbva da i pokajesh 4e darjish na neq ))) aide kasmet!!!
    xax... fo da kaja.... ti sama kaza-az naprimer mnogo darja "i" na haraktera -no vse pak durjish na vunshnosta nali :P nrm 4oveka shte si vdigne samo4uvstvieto spox
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си