- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Никога няма да имам гадже .. :(
ehhh mnogo si mi daleko ..a na kolko siПървоначално написано от {_^SeX^On^The^BeacH^_}
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
алоо.. тва не е чат![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
dam..syjalqvamПървоначално написано от skate_warrior
![]()
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
spored men sramejlivostta ti idva ot samoocenkata ti , koqto hi4 ne e visoka. poraboti v/u sebe si- s dostata4no usliliq 6te opravi6 i figurata i pupkite.
"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше
Smqtam da treniram do umora 3 puti na den, da vidim kolko o6te 6te sum debel Evil or Very MadTi da ne si se pobarkal????tri pati na den?da vidime kolko 6e izkara6 s takiva trenirovki?az sa6to hodq na fitnes ama az hodq za po 1 4as prez den!
sramejlivite sa i edni ot nai sladkite...![]()
spoko vseki 4ovek si ima polovinka i ti 6te nameri6 tvoqta![]()
Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
много правилно и умно отношение!! сега по темата.. пич, основния проблем не е в това че си закръглен или има пъпки.. това са неща които минават и заминават. аз нямам пъпки, в 10 клас бяха 100 килограма, за едно лято пораснах с 20 сантиметра и станах 75 килограма. после се дооформих, без фитнес, просто внимавах какво ям и сега съм 180 висок и 85 кг. не се обличам като тези от Матрицата, определено не се държа като тях но пак съм сам. не ти го казвам за да те отчайвам. просто жените около мен са от Матрицата и да се занимаваш с такива... не ти е работа. когато срещнеш подходящата, тя ще те хареса такъв какъвто си. но ако имаш желание за промяна и да станеш такъв какъвто сам да се харесаш - давай. както писаха другите - има много начини за това.
на 18 ми окапа половината коса... беше супер кофти. нищо не може да се направи. оттогава се подстригвам супер късо а това лято дори вече се бръсна. кефи ме!!! това е важното, какво мислят другите за мен - изобщо не ми пука. по принцип съм много весел и забавен човек, но нали съм висок и едър, пък сега и с тази прическа, като влезна някъде и всичко млъква и ме гледат някакви такива странни... и ми става супер смешно... но какво да се прави!!!
така че горе главата. погрижи се за себе си и стани такъв какъвто искаш да бъдеш - вътрешно и външно.
абе то не ти трябва само тяло за да те хареса едно момиче.....пък и момичетата си падат само по педали с розови блуски ...абее тъпа работа![]()
Абе пич аз съм на 24 и още съм девствен, просто някои хора не са родени с късмет....
п.с. гледай филма "40 годишен девственик" ще ти хареса![]()
---
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
protoss,
те точно това НЕ искат. искат да го изпитваш но не и да го показваш. покажеш ли го, разбирай - покажеш ли го твърде рано, нищо няма да се получи. жените искат мистерия, тръпка - искат хем да ги сваляш, хем като клъвнат да се дръпнеш, но не грубо ами просто все едно им казваш "ти гониш" пък и това с пиедестала - лоша идея... от опит ти казвам недей да ги поставяш там. някой ще им хареса за кратко, но общо взето ще се уплашат че имаш много високи критерии и прекалемо големи очаквания от тях. а това си е страшничко.
hei q spokoino.nedei da se kompleksirash ot tova 4e imash papki i 4e si leko debel!ne vsichki momi4eta gledat samo vanshnostta!az naprimer mnogo darja i na harakter i nachin na darjane!haresash li si momi4e 1vo trqbva da i pokajesh 4e darjish na neq))) aide kasmet!!!
![]()
xax... fo da kaja.... ti sama kaza-az naprimer mnogo darja "i" na harakteraПървоначално написано от mechtaq_za_teb
-no vse pak durjish na vunshnosta nali :P nrm 4oveka shte si vdigne samo4uvstvieto spox
![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!