- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Към момичетата:Имам ужасен сърбеж,помогнете ми!
Здравейте.Извинявам се ако има такава тема,ама...се притеснявам.Значиот 2-3 дена има гаден сърбеж (имала съм и друг път,но винаги минава на 3-тия ден) и понеже много ме дразни,постоянно се чеша.Сутринта забелязах че устничките ми са се зачервили и подули и вече ме боли и от наи-лекия допир
.Ходих на гинеколог,ама имаше голяма опашка и се върнах.Какво да правя?
![]()
da se wyrnesh d0 ginek0l0gA i da izchakash 0pashkata ...![]()
NiK0gA nE zNaEsH k0lK0 rAn0 sHtE sTaNe TvUrDe kYsN0 !!!
----------------------------------------------
JiVoTyT e T0vA,k0eT0 sI tEcHe,d0kAt0 nIe pRaViM dRuGi pLaN0vE !!!
----------------------------------------------
nai-veroqtno ima6 gubi4ki(infekciq,koqto se polu4ava ot nai-razli4ni ne6ta)-ako skoro si pila antibiotici,ako si se mila otdolu sus sapun,ot materiqta na belioto ti(vsqka koja e razli4no 4uvstvitelna ot razli4ni vidove materii),ako higienata ti ne e dostatu4no dobra(ne se obijdai,kazvam ti samo varianti),ako vodi6 polov jivot,i partniora ti ima takava infekciq(gubi4ki),ako si izpolzvala samobrusna4ka,kurpa i pr.na nqkoi dr. ot semeistvoto i toi ima gubi4ki,su6to moje6 da se zarazi6,i,ako si izpolzvalasilno aromatizirani intimni sapuni.
Nadqvam se da sum ti dala nqkoi otgovori,6toto sigurno se 4udi6 kvo e tva,i ot kude e do6lo!...Dano sum ti pomognala malko...Uspeh!!!![]()
Da jivee6,zna4i da pravi6 ne6ta,koito da te nadjivqvat!...
A,zabravih da kaja,4e,za da predotvrati6 podobno ne6to da se slu4i,ako pie6 antibiotici,te trqbva da se priemat s VitaminB,(ako ne znae6),za da ne se pri4inqvat takiva infekcii.
Da jivee6,zna4i da pravi6 ne6ta,koito da te nadjivqvat!...
mila,nai dobre otidi pak na ginekolog i tozi put iz4akai opa6kata,za6toto moje da e seriozno.tova moje da e priznak za gubi4ki,infekciq i t.n.uspeh!
Предполагам, че става дума за гъбична инфекция. Не се чеши, а отивай обратно при гинеколога! И в никакъв случай не предприемай нищо сама. Макар че......може да си направиш отвара от смрадлика и да се потопиш в нея....мисля, че помага и няма да навреди. И все пак-лекаря те зове!
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Къпеш ли се редовно..?
На първо време спри да се чешеш и поддуржай много добра лична хигиена, също така компрес със лайка няма да е зле
Имаш гъбички!!!! 99% съм сигурна! Бързо отивай при гинеколог, за да ти изпише лекарство. Ако си ходила по обществени басеини, сауни... Оттам е 100%. Лечението не е сложно, спокойно, ще се оправиш за 10-тина дни. Не е страшно. Но побързай! Недей да губиш време. Чакаш си на опашката и това е! Сериозно, мила, не отлагай. Айде пиши за развитието на проблема ти.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
сигурно става въпос за гъбична инфекция,така че отивай пак при гинеколога и си изчакай реда!![]()
bravo {P}MoHika{P} super qka si...Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
![]()