.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Guest

za6to mom4etata ne me haresvat :(

momi4e sam na 12 ,ne smqtam 4e sam grozna,haraktera mi ne e lo6(ne siakm da se fukam ama mai ne6to takova se polu4ava),a mom4etata ne me haresvat.za6to????

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Щото на 12 не знаят какво е гадже.

mili4ka ne 4e neshto no na tvoite godini si igraeh s kukli.... rano e da te haresvat malka si ...

Guest
    aha ok.mersi se pak prava si [B]a[N]D[i]T[k]a,no ne si igraq s kukli...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    А трябва.Играй си докато можеш че после е тъпня...искам пак да мога да си играя пред блока

Повече от фен
    Прави са всички, защото времето отминава много бързо.. порасва се.
    Пък и в твоята компания трябва да има и момчета все пак... да се задявате там т.н.

А и да си малка нищо не пречи да направиш нещо повечко за себе си. Огледай наоколо си, как се обличат тези, които си имат половинка? Малко грим, т.н., и един съвет: момчета колкото тебе забрави изобщо да се занимават ние сме племе, което се развиваме по-бавно и като по-малки всичко за нас е игра на топки, компютърни игри, ... На 12 си, търси си някъде 14-15.
    Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Не искам да обиждам момчетата (без тях сме за никъде ), но съм чувала, че мъжкият пол се развива с 2 години по-бавно от женския
    Следователно 12годишните момченца са с акъл на 10годишни => още играят на колички...Съгласна съм с impress..търси си някой по-голям

П.С: Това изречение : "хубава съм и характера ми е супер, но не ме харесват" е прекалено банално...
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    podkrepqm niGGa
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Guest
    мъничка си още
    аз съм на 14 и вече започват да се заглеждат момчетата по мен
    спокойно
    и твойто време ще дойде

Guest
    Цитирай Първоначално написано от impress
    А и да си малка нищо не пречи да направиш нещо повечко за себе си. Огледай наоколо си, как се обличат тези, които си имат половинка? Малко грим, т.н., и един съвет: момчета колкото тебе забрави изобщо да се занимават ние сме племе, което се развиваме по-бавно и като по-малки всичко за нас е игра на топки, компютърни игри, ... На 12 си, търси си някъде 14-15.
    Mмм.. Не съм много съгласна. Донякъде е правилно, ние наистина сме по-бързо развиващи се от момчеатата, но пък е мисля, че трябва да си слагаш грим , да си промениш стила на обличане и така нататък. Аз също съм на 12 и имам гадже, на 14. Заедно сме от една година. Аз не съм се променяла заради него, нито той заради мен. То си зависи от човека. Аз лично ( може да прозвучи малко странно, че го казвам, но е така) смятам, че повечео момчета( а и някои момичета) да големи сополанковци. Изглеждат ми малки. Не знам що е така, може би шот сестра ми е доста по-голяма от мен иса ни възпитали еднакво в смисъл.. Имаме разлика 5 години, но си говорим за едни и същи неша и т. н. т. Та .. отплеснах се!

Не се променяй! най добре остави момчетата. не мисли за тях. Аз в началото дори не подозирах, че Теди ( гаджето ми) ме харесва, защото аз не го харесвах. Не мислех за момчеата и нещата се получиха. Така че моят съвет е;

Бъди себе си , не се променяй и засега не мисли за момчеатата.

Фен
    Град
    по света и у нас
    Ima si vreme za si4ko az sa6to na tvoqta vazrast ne sam bila koi znae kolko o4arovatelna i sam nqmala gadjeta ama sled tova se navaksva.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    защото ти е още малко рано за тия неща според мене, знам че е много тъпо да ти кажат такова нещо, спомням си, че и на мене на 12 малко ми беше кофти че си нямам гадже и всички като ми казваха 'рано ти е, рано ти е' още повече се сдухвах;]
    но наистина е така, просто почакай още малко да те обземе суетата
    всичко със времето си, и не се отчайвай, ще видиш, че в един момент всичко много ще се промени и ще дойдат гаджетата (и проблемите покрай тях )
    алелуя.

Голям фен
    Град
    sofia
    4akai we na 15 godini si v 6 klas we kvo sex li iska6 da pravi6 i az na 14 15 o6te si igraeh s kukli kvo e tva ne6to weeee kude vi otiva detstvoto
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Guest
    mn vi blagodarq/mejdu drugoto nikoi ne govori ze sex

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от bonboneno^mace
    4akai we na 15 godini si v 6 klas we kvo sex li iska6 da pravi6 i az na 14 15 o6te si igraeh s kukli kvo e tva ne6to weeee kude vi otiva detstvoto
    На 15 години си в 9-ти клас и плюс това не е казала,че иска да прави секс!А иначе момчетата могат и да харесват и на 12,но не е като при момичетата-така че изчакай.Като поотрастнат малко или наистина си търси по-голям.

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от reason
    На 15 години си в 9-ти клас и плюс това не е казала,че иска да прави секс!А иначе момчетата могат и да харесват и на 12,но не е като при момичетата-така че изчакай.Като поотрастнат малко или наистина си търси по-голям.
    mmmm tq ne e kazal 4e e na 15 a na 12...a i da ne e kazala 4e iska da pravi sex ama to s ednoto idva i drugoto
    A walk to remember

mmmm tq ne e kazal 4e e na 15 a na 12...a i da ne e kazala 4e iska da pravi sex ama to s ednoto idva i drugoto
    това че при теб например не може да просъществува нормална връзка без ебане не значи че при всички хора е така.
    вярно, че момичето е още малко за сериозно обвързване, но все пак.
    алелуя.

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    това че при теб например не може да просъществува нормална връзка без ебане не значи че при всички хора е така.
    вярно, че момичето е още малко за сериозно обвързване, но все пак.
    e dobre de ne mi se karai ama nali se se6ta6 4e mom4enacata samo za tva mislqt i rano ili kusno 6te si poiska
    A walk to remember

а тя трябва да е малоумна, че да му пусне
    алелуя.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от impress
    Mмм.. Не съм много съгласна. Донякъде е правилно, ние наистина сме по-бързо развиващи се от момчеатата, но пък е мисля, че трябва да си слагаш грим , да си промениш стила на обличане и така нататък. Аз също съм на 12 и имам гадже, на 14. Заедно сме от една година. Аз не съм се променяла заради него, нито той заради мен. То си зависи от човека. Аз лично ( може да прозвучи малко странно, че го казвам, но е така) смятам, че повечео момчета( а и някои момичета) да големи сополанковци. Изглеждат ми малки. Не знам що е така, може би шот сестра ми е доста по-голяма от мен иса ни възпитали еднакво в смисъл.. Имаме разлика 5 години, но си говорим за едни и същи неша и т. н. т. Та .. отплеснах се!

Не се променяй! най добре остави момчетата. не мисли за тях. Аз в началото дори не подозирах, че Теди ( гаджето ми) ме харесва, защото аз не го харесвах. Не мислех за момчеата и нещата се получиха. Така че моят съвет е;

Бъди себе си , не се променяй и засега не мисли за момчеатата.
    Просто предложих съвет за промяна, която хем на момичето ще й хареса, хем ще има и повече самочувствие. Айде от моята гледна точка, аз се обличах супер смотано до 8-ми клас. После малко по малко почнах да се оправям но то не става от днес за утре, всички други около мене си бяха фешън и т.н. Сега съм с по-добро самочувствие и така. По дрехите посрещат...

И темата е, защо не я харесват момчетата. Ами нали съм момче и знам какво харесваме повечето. Една бивша приятелка не се обличаше хич добре, за гримиране и за поддържане на косата пък да не говорим, но все пак си ходихме; човек съм, който цени характера. Но не бих казал, че ми беше толкова приятно винаги да я виждам не толкова поддържана, все едно излиза да играе пред блока ....
    Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!

aha ok.mersi se pak prava si [B]a[N]D[i]T[k]a,no ne si igraq s kukli...
    emi normalno e... imam 4uvstvoto 4e ako bqh ostanala tam kudeto jiveeh po rano sega sushto shtqh da si igraq s kukli i izobshto nqmashe da pisha v tozi forum ili da se zanimavam s gajeta.... kamo li da piq po 4ashka na nqkoi praznik ... men ako me pitash radvai se dokato si muni4ka izjivei si detstvoto to ne e mnogo,kratko e posle cql jivot shte si golqma i mom4etata shte te haresvat ima vreme...ne burzai

P.S. mai temata ne e za tuk ...

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: za6to mom4etata ne me haresvat :(

momi4e sam na 12 ,ne smqtam 4e sam grozna,haraktera mi ne e lo6(ne siakm da se fukam ama mai ne6to takova se polu4ava),a mom4etata ne me haresvat.za6to????
    Боже...абе деца вии се побъркахте.Аз на 12 години само съм си играла с момчетата...за кви гаджета говориш.В главата на момчетата на 12 е само футбола,топчета и други там глупости.Ако искаш гадже хвани си някой батко(под батко имам в предвид 13-14)той поне ще знай кво е туй гадже(абе и за там имам съмнения ама пробвай)

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм
    Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]P.S. mai temata ne e za tuk ...
    Наистина темата не е за тук,ама на 12 е все пак...кво да праиш

ми може да си дебела или грозна ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си