- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бръснете ли се? {за мъже}
Споделете мнение "за" и "против" бръсненето по генаталите.Според мен това е нещо нормално за мъжа да има косми пък и представете си всяка седмица примерно с бръснача... Дали да се бръсна а? На мен лично не ми допада а вече ако жената поиска е тва е друго...
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
Хигиена мой човек -хигиена.., когато не си бръснеш генетала той почва да мирише , независимо дали се къпеш всеки ден , събира потта и миризми , и става мн гадно на момичето като тръгне да ти прави свирка примерно.
Бръсни се ..
а да кажа, нямам никави проблеми с хигиената.Къпя се през денПървоначално написано от s0c00l
. Само това ли е проблема Хигиена?
Ae ti mai si si izbrysnal mozyka tai kat gledam? Ebahti kartofa.![]()
mnogo rqdko veche se namira momche , koeto da ne se obezkosmqva na intimnite chasti ... s0c00l e prav : kolkoto i da se kupesh , s kosmite se namirat i pori , koito otdelqt losha mirizma i se potish po-chesto
da ne govorim che momichetata meko kazano "neodobrqvat" hrasti
Yupeeee !
Съгласен съм с по-горните мнения,бръсненето е препоръчително
Аз съм на 14 и си се бръсна като първия пич, иначе става като джунгла и е гадно !
az s1shto sum suglasnabrysni se
NiK0gA nE zNaEsH k0lK0 rAn0 sHtE sTaNe TvUrDe kYsN0 !!!
----------------------------------------------
JiVoTyT e T0vA,k0eT0 sI tEcHe,d0kAt0 nIe pRaViM dRuGi pLaN0vE !!!
----------------------------------------------
Gyza brusnete li si go?![]()
Първоначално написано от 2pac verno li e umrel ?
![]()
![]()
![]()
иначе съм съгласна с s0c00l![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
бръсни бръсни, като е гладичко хич не изглежда гадно. А и хигиеничната гледна точка трябва да се има предвид
mahai kosmite navsqkade ... samo kosata si ostai i vejdite ... nqkoi i vejdite si skubqt...Първоначално написано от Анонимко
\
/
![]()
мноу ясно чи са бръсна тама.. само краката, ръцете и веждите не пипам !
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
ok.10X за мненията![]()
Аз не се бръсна тъм.![]()
11 tochka deaktiven profil.
ОМГ мъже вие във кой век живеете ? Как мацката ще ви близне патлака без да е обезкосмен ... То е гадно бе ... Непрекъснато да те сърби от жегата .. Аз когато иам време се коломаскирам долу иначе се бръсна на 3 дни 1 път .. Се пак ходя със супер смъкната талия и ще е грозновато да се показва паяжина + това това го правя и за мене ...Първоначално написано от Mo6no
Направи го и ти .. Обрасла мацка възбужда ли ви ? Ако не , се замислете дето мъжете не са гнусливи за какво става въпрост при жените дето са гнусливи ? Ами нали ще повърнат ...
Пишка - Гърди - Корем - Мишници тва тряя се махат задължително !
Мн ясно , че се бръсна ...
Животът е кратък и водка "Flirt" не запазва спомените ...
ОМГ мъже вие във кой век живеете ? Как мацката ще ви близне патлака без да е обезкосмен ... То е гадно бе ... Непрекъснато да те сърби от жегата .. Аз когато иам време се коломаскирам долу иначе се бръсна на 3 дни 1 път .. Се пак ходя със супер смъкната талия и ще е грозновато да се показва паяжина + това това го правя и за мене ...Код:Mo6no написа: Аз не се бръсна тъм.
Направи го и ти .. Обрасла мацка възбужда ли ви ? Ако не , се замислете дето мъжете не са гнусливи за какво става въпрост при жените дето са гнусливи ? Ами нали ще повърнат ...
Пишка - Гърди - Корем - Мишници тва тряя се махат задължително !
пс. Сори но не бях с рега...
Ква хигиена кви 5 леа ми говорите ве майна?Ти ако не се къпеш всеки ден и да си бръснат и да нямаш 1 косъм ПАК ЩЕ МИРИШЕШ!Добре въпрос към момичетата понеже нали са "по-хигиенични" от нас като се бръснат и т.н. да ви попитам като се върнете от фитнес примерно или от бягане от някоя здрава тренировка целите сте мокри и изпотени и не миришете защото сте бръснати ли?Айде бе?Като си чист,като се къпеш редовно дори и да не си бръснат няма да миришеш макар при спорт или при изпотяване е напълно нормално!
Разбирачките да замълчат!Аз се къпя по 3 пъти на ден (с това нищо не целя) и винаги когато се върна от фитнес или от някакъв спорт,кога съм потен е нормално да мириша!Тялото се поти и произвежда "миризма" която е неприятна!![]()
![]()
![]()
Искам да кажа едно голямо "браво" на този човек =D>Първоначално написано от Просто Гост
Какво браво ? между краката - храст под мижниците краст .. от яката на фанелката храст) виш и да се къпеш 10 пъти на ден .. да ти тренираш разбирам те но ако не тринираш и цял ден си на крак нямаш възможност да се къпеш ... Космите запарват пич.. замисли се повечето мацки през лятото имат пъпки по плешките щотот косата им запарва .. за това предпочитам да съм гладак .. само ръцете не си пипам ..
виж тва за мацките е така да ( че косата запарва ) \Първоначално написано от Nookie
/
логично е и космите да запарват .. но понеже са по къси и не ги пипаме те не се омазняват .. => от космите трудно пъпки ще излезат но пък запарват и е достатично да се повмирисваме от жегите които са във България ..Първоначално написано от Анонимко