.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63
    Guest

Бръснете ли се? {за мъже}

Споделете мнение "за" и "против" бръсненето по генаталите.Според мен това е нещо нормално за мъжа да има косми пък и представете си всяка седмица примерно с бръснача... Дали да се бръсна а? На мен лично не ми допада а вече ако жената поиска е тва е друго...

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника

Хигиена мой човек -хигиена.., когато не си бръснеш генетала той почва да мирише , независимо дали се къпеш всеки ден , събира потта и миризми , и става мн гадно на момичето като тръгне да ти прави свирка примерно.
    Бръсни се ..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от s0c00l
    Хигиена мой човек -хигиена.., когато не си бръснеш генетала той почва да мирише , независимо дали се къпеш всеки ден , събира потта и миризми , и става мн гадно на момичето като тръгне да ти прави свирка примерно.
    Бръсни се ..
    а да кажа, нямам никави проблеми с хигиената.Къпя се през ден . Само това ли е проблема Хигиена?

Guest
    Ae ti mai si si izbrysnal mozyka tai kat gledam? Ebahti kartofa.

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    mnogo rqdko veche se namira momche , koeto da ne se obezkosmqva na intimnite chasti ... s0c00l e prav : kolkoto i da se kupesh , s kosmite se namirat i pori , koito otdelqt losha mirizma i se potish po-chesto
    da ne govorim che momichetata meko kazano "neodobrqvat" hrasti

Yupeeee !

Супер фен
    Съгласен съм с по-горните мнения,бръсненето е препоръчително

Аз съм на 14 и си се бръсна като първия пич, иначе става като джунгла и е гадно !

Голям фен
    Град
    s0mewhere in the middle 0f n0thinG..varNa;)
    az s1shto sum suglasna brysni se
    NiK0gA nE zNaEsH k0lK0 rAn0 sHtE sTaNe TvUrDe kYsN0 !!!
    ----------------------------------------------
    JiVoTyT e T0vA,k0eT0 sI tEcHe,d0kAt0 nIe pRaViM dRuGi pLaN0vE !!!
    ----------------------------------------------

Guest
    Gyza brusnete li si go?

Супер фен

Re: хааххаха

Цитирай Първоначално написано от 2pac verno li e umrel ?
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Gyza brusnete li si go?
    Да не ме ебът там ,че да го бръсна !

иначе съм съгласна с s0c00l
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    i az sym syglasna sys s0c00l

Повече от фен
    бръсни бръсни, като е гладичко хич не изглежда гадно. А и хигиеничната гледна точка трябва да се има предвид

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: Бръснете ли се? {за мъже}

Споделете мнение "за" и "против" бръсненето по генаталите.Според мен това е нещо нормално за мъжа да има косми пък и представете си всяка седмица примерно с бръснача... Дали да се бръсна а? На мен лично не ми допада а вече ако жената поиска е тва е друго...
    mahai kosmite navsqkade ... samo kosata si ostai i vejdite ... nqkoi i vejdite si skubqt... \/

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    мноу ясно чи са бръсна тама.. само краката, ръцете и веждите не пипам !
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Guest
    ok.10X за мненията

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    по добре се обръсни

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Аз не се бръсна тъм.
    11 tochka deaktiven profil.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Mo6no
    Аз не се бръсна тъм.
    ОМГ мъже вие във кой век живеете ? Как мацката ще ви близне патлака без да е обезкосмен ... То е гадно бе ... Непрекъснато да те сърби от жегата .. Аз когато иам време се коломаскирам долу иначе се бръсна на 3 дни 1 път .. Се пак ходя със супер смъкната талия и ще е грозновато да се показва паяжина + това това го правя и за мене ...
    Направи го и ти .. Обрасла мацка възбужда ли ви ? Ако не , се замислете дето мъжете не са гнусливи за какво става въпрост при жените дето са гнусливи ? Ами нали ще повърнат ...
    Пишка - Гърди - Корем - Мишници тва тряя се махат задължително !

Мн ясно , че се бръсна ...
    Животът е кратък и водка "Flirt" не запазва спомените ...

Град
    Sofia
    Код:
    Mo6no написа: 
    Аз не се бръсна тъм.
    ОМГ мъже вие във кой век живеете ? Как мацката ще ви близне патлака без да е обезкосмен ... То е гадно бе ... Непрекъснато да те сърби от жегата .. Аз когато иам време се коломаскирам долу иначе се бръсна на 3 дни 1 път .. Се пак ходя със супер смъкната талия и ще е грозновато да се показва паяжина + това това го правя и за мене ...
    Направи го и ти .. Обрасла мацка възбужда ли ви ? Ако не , се замислете дето мъжете не са гнусливи за какво става въпрост при жените дето са гнусливи ? Ами нали ще повърнат ...
    Пишка - Гърди - Корем - Мишници тва тряя се махат задължително !

пс. Сори но не бях с рега...

Фен
    Град
    Пловдив
    Ква хигиена кви 5 леа ми говорите ве майна?Ти ако не се къпеш всеки ден и да си бръснат и да нямаш 1 косъм ПАК ЩЕ МИРИШЕШ!Добре въпрос към момичетата понеже нали са "по-хигиенични" от нас като се бръснат и т.н. да ви попитам като се върнете от фитнес примерно или от бягане от някоя здрава тренировка целите сте мокри и изпотени и не миришете защото сте бръснати ли?Айде бе?Като си чист,като се къпеш редовно дори и да не си бръснат няма да миришеш макар при спорт или при изпотяване е напълно нормално!
    Разбирачките да замълчат!Аз се къпя по 3 пъти на ден (с това нищо не целя) и винаги когато се върна от фитнес или от някакъв спорт,кога съм потен е нормално да мириша!Тялото се поти и произвежда "миризма" която е неприятна!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Просто Гост
    Ква хигиена кви 5 леа ми говорите ве майна?Ти ако не се къпеш всеки ден и да си бръснат и да нямаш 1 косъм ПАК ЩЕ МИРИШЕШ!Добре въпрос към момичетата понеже нали са "по-хигиенични" от нас като се бръснат и т.н. да ви попитам като се върнете от фитнес примерно или от бягане от някоя здрава тренировка целите сте мокри и изпотени и не миришете защото сте бръснати ли?Айде бе?Като си чист,като се къпеш редовно дори и да не си бръснат няма да миришеш макар при спорт или при изпотяване е напълно нормално!
    Разбирачките да замълчат!Аз се къпя по 3 пъти на ден (с това нищо не целя) и винаги когато се върна от фитнес или от някакъв спорт,кога съм потен е нормално да мириша!Тялото се поти и произвежда "миризма" която е неприятна!
    Искам да кажа едно голямо "браво" на този човек =D>

Град
    Sofia
    Какво браво ? между краката - храст под мижниците краст .. от яката на фанелката храст ) виш и да се къпеш 10 пъти на ден .. да ти тренираш разбирам те но ако не тринираш и цял ден си на крак нямаш възможност да се къпеш ... Космите запарват пич.. замисли се повечето мацки през лятото имат пъпки по плешките щотот косата им запарва .. за това предпочитам да съм гладак .. само ръцете не си пипам ..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nookie
    Какво браво ? между краката - храст под мижниците краст .. от яката на фанелката храст ) виш и да се къпеш 10 пъти на ден .. да ти тренираш разбирам те но ако не тринираш и цял ден си на крак нямаш възможност да се къпеш ... Космите запарват пич.. замисли се повечето мацки през лятото имат пъпки по плешките щотот косата им запарва .. за това предпочитам да съм гладак .. само ръцете не си пипам ..
    виж тва за мацките е така да ( че косата запарва ) \/

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Nookie
    виж тва за мацките е така да ( че косата запарва ) \/
    логично е и космите да запарват .. но понеже са по къси и не ги пипаме те не се омазняват .. => от космите трудно пъпки ще излезат но пък запарват и е достатично да се повмирисваме от жегите които са във България ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си