- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- (и към модераторите) Проблеми в раздел "Секс"
Дълго време отсъствах от този форум, бях намерил много отговори тук и бях отговорил на доста нещо, но се оттеглих. Сега се завърнах и заварвам нещо което виждам и по улиците и ми е болно - мания за самодоказване. Този форум е направен за да питат по-малките и по-неопитните а по големите и по-опитните да отговарят. Защо всяка тема започва с нещо от сорта на "Снощи като правихме 530-тия си тек за вечерта с приятелката ми на 53 сантиметровия ми пенис му стана това и това, при вас как е?"
Втори проблем са некомпетентните изказвания, безуспешните иронични вулгаризми, личните нападки или просто крайностите. Преди това беше едно цивилизовано форумче където хора с истински проблеми идваха и нормални хора отговаряха. Сега сульо и пульо влизат тук и във всяка тема оставят своето "много сте тъпи ве аз тва аз онова".
В скобите има намек за модераторите, искрено ви съветвам да гледате малко повече и всеки пост, съдържащ лични нападки, изказвания не по темата или просто хварлени във въздуха простотий да бъдат изтривани на секундата. Потребителят пуснал въпросните да бъде предупреждаван(колко пъти вие решавате) и след това баннат по IP адрес. И сега вместо да дойде някой модератор, да ми остави пост "точка Х от правилника" и да закючи темата, го моля да я остави и да чуе мнението на другите.
Искам да кажа че това не е някаква моя прищявка да привлека внимание. Влизам тук за да помагам и да се образовам, а не да чета глупости. Благодаря предварително на 2-3мата който ще ме подкрепят и благодаря на десетките който ще напишат "много си прост ко на занимаваш" като по този начин докажат това което съм написал по горе. Благодаря за вниманието!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
Благодаря!
xmm moje da ti e malko stranno , che az sum edin ot purvite , koito shte te podkrepqt . ne ti se podmazvam , no samiq az kogato poiskah pomosht neotdavna .. i vurhu men se izsipa cqla pomiq . Izvinqvam se ako sum reagiral prekaleno burno za neshto - vseki si ima pravi na mnenie vse pak
be yourself no matter what they say
Yupeeee !
така е защото "няма" модератори..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
absolutno sum suglasna s po-gore napisanoto,ne moje nqkakvi pikliovci da se gavrqt s horata s problemi(bez zna4enie kolko seriozni)trqbva da ima normalni otgovori,a na koito dadena tema mu se struva redko tupa i bezsmislena t.n da ne otgovaeq prosto,a ne da pi6e tupi komentari!forumite sa napraveni za tova hora da pomagat na hora,a ne da gi sudqt,OBIJDAT i t.n.! ebati i decata,ebati i 4udoto,pak se qdosah!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Не се баннват повечето юзъри (включително и аз), защото основната цел на форума е не да е нормален, а да има колкото се може повече потребители. За да стане форума нормален трябва да се баннат 80-90% от юзърите, а това е невъзможно. Казваш, че основната цел тук е да се учиш е да ама не, дори и аз влизам в този форум, за да пиша глупости.
И защо не си си сложила темата в правилният раздел?
11 tochka deaktiven profil.
tuk naistina se izliva golqma prostitiq vseki den.i ne razbiram za6to moderatorite ne iztrivat vednaga tupite temi i ebavkite a samo gi zaklu4vat i se pulni nanovo s prostotii i nikoi ne gi 4isti.i tezi koito samo se podigravat na drugite ili da kajat ne6to seriozno po dadena tema ili ni6to da ne pi6at.ve4e zna znam na kvo zaprili4a toq forum...![]()
Mo6no.... радвам се че си признаваш. Целта на форума не е да има много поребители, защото този форум не взима пари от цялата работа. ЦЕЛТА Е САМО И ЕДИНСТВЕНО ДА Е НОРМАЛЕН!
Тъй ли, а тези тъпи реклами, които ги има в него (аз естествено ги махам).Първоначално написано от Snoopy_
Иначе, аз пиша сериозно само когато темата ми е найстина интерестна.
офф прав си
някои трябва да ни спаси от тая простотия а тжа би трябвало да са модераторите но тях ги няма![]()
![]()
![]()
![]()
Мисля,че ще е много добре ако не могат да пишат "многоуважаемите гости", защото именно заради тях се получава тая бъркотия. Не може всеки да влиза и да пише по 41567165 безмислени теми, които си стоят часове наред, без да бъдат изтрити, а накрая само се заключват..Е, какъв е смисъла,ако мога да попитам, да бъдат заключени? Форума е пълен с какви ли не глупави теми. До сега трябваше 1000 пъти да бъде забранено на госите да пишат.Само днес има сигурно 100 теми, пуснати от гости, които са пълни с простотии. Изобщо някой обръща ли внимание?
I`m trying to make your dreams come true...
Извинявай, но модераторите да не са някакви падари на които им плащат, за да махат боклука.Първоначално написано от navits
наистина е глупаво
когато някой има проблем и др едва ли не да му се присмиват
но ако някой наистина има голям и рядко срещан проблем на когото трудно бихме повярвали то тук е невъзможно защото мн хора пускат разни глупави измислици.
благодаря за вниманието
ПРЕДЛАГАМ,ДА СЕ НАПРАВИ ТАКА ЧЕ САМО ТОЗИ КОИТО ИМА НАД 100 МНЕНИЯ ПРИМЕРНО ДА МОЖЕ ДА ПУСКА ТЕМИ,А ЗА ГЛУПАВИТЕ МНЕНИЯ ДИРЕКТНО БАН !!!!!!!!!!! ТАКА ЩЕ СТАНЕ НАЙ ДОБРЕ СПОРЕД МЕНЕ![]()
И аз съм абсолютно съгласна, но и аз като се оплаках веднъж и те ми казват дай примери....е хора не виждате ли многобройните примери в почти да не кажа всяка тема..
ами...така е!
napulno sum saglasna sus Snoopy_
![]()
haha e kak ako nqma6 pravo 6te si napravi6 mneniqПървоначално написано от Love__DaLi
![]()
![]()
![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Я не ми викай (големите букви се възприемат като викане).Първоначално написано от Love__DaLi
И защо да го направят така? Хората, който искат помощ искат анонимност и затова в този форум е дадено правото на анонимност. Ако човек иска да запази своята анонимност, а му се наложи да напрваи 100 мнения, за да пусне темата с въпроса си какво ще прави? Ще флууди форума със 100 абсолютно безмислени мнения, за да има правото или може би ще пуска въпросите си в чуждите теми? Така ли?
men dori me e strah da si napisha problema...ima hora koito sa adski razbrani i mojesh da razchitash na kompetentno mnenie..no ima i takiva koito samo kato prochetesh kakvo sa ti napisali moje da ti stane losho...
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Снуупито за кмет!
You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
I only care about today, tomorrow is too far away!
Преди време четях с интерес този раздел и признавам си, научих много неща от него. Сега, когато натисна, виждам поредната излишна тема за първия път, за размера на пениса, за тревогите на някоя уж бременна и по 10 теми за бъзик от един и същи гост. Дали може да се направи защита на форума от глупави хора?
Няма и не може да има нормален форум колкото и да ти е тъжно. Прав/а си за това че винаги се намират хора да засерат нещата но това е нормално - свобода на словото, подхранена от анонимността в интернет. Същите тези хора ако ги срещнеш на улицата дълбоко се съмнявам че ще говорят така и по този начин...Първоначално написано от Snoopy_
Ние не може обаче да променим това за това тези малоумни изказвания просто ги минаваш на бърз крол.
Аз бих направил друго предложение. Навсякъде по света от форумите се създават така наречените How-TO'та или Q&A фаилове които съдържат полезната информация за конкретни теми извлечена от форума. Това е есенцията така да се каже, само че редактирана и систематизирана във вид удобен за четене. После това нещо може да се вкара в едни Stickies на форума и край.
Това го предлагам защото забелязвам че има страшно много еднотипни въпроси на които вече е отговорено по 1000 пъти и се пишат едни и същи неща. Темите са ясни - Правили ли сте анален, вагинален, свирки; Боли ли при нормален, анален, орален. Как да свърша, как него или нея да я свърша.... и т.н. Мисля че може да се поработи. Може в интерес на истината да стане един много готин Любовен гид, който дори в последствие да се издаде като книга. Създаден от българи за българи. Обикновенно всичко което се продава е чужда литература преведена. Няма лошо но все пак сме си в БГ и може да се придаде БГ привкъс на нещата ако е написано от българи за българи...
peace
Moшно, аз и ти да не би да не сме анонимни? Не че ако разговорите бяха на живо, нямаше да споделя доста от нещата, които пиша тук, но дори да напиша нещо срамно, 3-ма човека от форума са ме виждали на живо и 2-ма знаят коя съм. Пак съм анонимна.
Е, процесът е необратим, съжалявам. Преди 4-5 години достъп до интернет имаха само избрани хора. Сега сульо и пульо цъкат с мишката. Проблемът е характерен за АБСОЛЮТНО всички форуми, в които участвам. Оправия - няма.Първоначално написано от Snoopy_
![]()
Оправия има защото изчетох подробно правилата и се оказа че всичките ми аргументи ги има като правила, тоест всички проблеми който изтъкнах ги има в правилата, тоест ако модераторите си гледаха работата нямаше да ги има!