- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- (и към модераторите) Проблеми в раздел "Секс"
Хайде, стани модератор, та да оправиш батака.
Ще пуснеш ли сам анкета за кандидатурата си или ще бъдеш горд и достатъчно достоен, барем някой друг те забележи и предложи?![]()
Да се кандидатирам? Хах. И с 50-те ми поста, нищо че преди година и нещо като влизах пак със същия ник имах 700 и нещо, пак няма да ме одобрят. Ще има "много малка активност, няма принос към форума, бла бла". Пък и много хора ще гласуват против под девиза "Аз като не мога да стана и той не трябва да стане"
Поне не криеш лелеяните си надежди...![]()
Животът е БРЯГ!
Да може би ти анонимна, но не съвсем. Представи си, че еденият(едната) от тези които те познават е "абсолютна клюкарка" и всичките ти познати разберат. На теб може и да не ти пука, но доста хора им пука.Първоначално написано от `Death`Whore`
Иначе според мен е доста глупаво да се иска помощ в тийн форум, ако човек има найстина сериозен проблем и иска да остане анонимен...за това си има специален телефон, който е и безплатен. Още повече, че там роботят специалисти, които далеч повече биха помогнали от мен и от който и да е друг от форума.
11 tochka deaktiven profil.
Абе аз да съм на 13 години да са ме отпушили без презерватив и да съм ревала цяла нощ от страх мислиш ли че ще мога да кажа на някъв чичка по телефона ко е станало. Мн по лесно е да напишеш тука в графа "име" "girl_13_TROUBLE" примерно и да питаш.
Предлагам себе си за модератор.![]()
П.С. регистрацията е нова, на предишната имах около 800 мнения
...Arbeit macht frei...
Ъм,забелязахте ли,че нито един модератор не е дал мнение??? Изводна модераторите им е през...за нашето мнение.
![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Аз смело мога да твърдя, че положението е под контрол. И форумът изглежда много добре във висока степен.
И, Snoopy_, и аз като се регистрирах (да поясня - 2003г., а не 2004!!!) форума беше съвсем различен. Първо, че нямаше толкова потребители и второ, че всички "използваха" форума по предназначение, а не да поспамят малко или да избиват комплекси анонимно в интернет. Но като се огледам навсякъде е така, не само тук.
Винаги ще се намери някое пропуснато нецензурирано мненийце и т.н., но мисля, че е нормално и не трябва да се захващате за тях като удавник за сламка, с цел да докажете правотата на думите си.
Просто аз ф. Какво е предназначението на този форум? "тийновето да си помагат един на друг" ли?
Форума изглежда много добре?! Под "много добре" да разбирам "форум,пълен с тъпи и безмислени теми" ли? Извинявай, виждам, че се опитваш да направиш нещо по въпроса, обаче...форума е пълна боза в последно време...И така и не получих отговор на въпроса си:защо темите само се заключват,а не изтриват? Разбирам да се заключи тема, която е полезна с нещо, но теми от рода на:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=49562 -> Имам 3-та топка !![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=49513
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=49381
какво търсят още във форума??????Само го затрупват с пумия.
![]()
Tова за 3-тата топка ми хареса. Трябва да се премести в раздел под името ”Хумор”![]()
Та, по темата.. Чудя се защо като форума е толкова посещаван от толкова много млади хора, защо модераторите са толкова малко? Добре - някои си вършат работата усърдно, други не толкова (може би нямат време, сили, нерви), защо просто не се включат още няколко модератора, които вече да разпределят работата помежду си? Пък това за 100-те мнения и гостите не ми се струва много удобно... Наистина - има някои неща, които за един човек са адски срамни.. Не става въпрос само за това, че ”селската клюкарка” може да си отвори устата, но като цяло е наистина адски трудно да пуснеш тема за нещо, за което се срамуваш, чрез своят юзър. От личен опит го зная![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Темите се остават, за да може да се види , че ако пуснеш несериозна тема тя ще бъде заключена. Иначе вярно, че форума хич не изглежда добре, направо е стаанал помия.Първоначално написано от sometimes_
Хм. Ще ти кажа, че целта (ако е такава) не се получава изобщо, защото са много малко хората, които съм видял да помогнат реално на друг. 80-90% от хората (включително и аз) сме тука, за да пишем глупости и да си губим времето.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
^npocTo^a3^f^ теб ли сложиха за говорителка или само ти четеш тази тема от ръководния екипНе мога да се съглася, че целия форум е наред. Хубаво... поддържате по-голямата част от форума, модвате, но има места където спам темите вече стоят втори ден...
Не мисля,че тема от рода на "Имам 3-та топка" би могла да бъде изтрита "безпричинно".Както казах-разбирам да се заключват теми, които имат някакъв смисъл и могат да бъдат полезни.За тези теми съм напълно съгласна, но защо стоят темите-базици и т.н.? Незнам какъв смисъл виждате вие-модераторите, да не би да ви е забавно форума да е затрупан с простотии?![]()
sometimes_, регистрирана февруари тази година няма как да виждаш особен смисъл в това, да...
Да започнем от някъде - "да се заключват теми, които имат някакъв смисъл и мога да бъдат позлезни"?!?Теми, в които има смисъл, не се заключват! Или ако се заключват то то не е по 11 точка. Така че тук навлизаме в съсвсем различна тема. Нека спрем.
И както казах - няма как форумът да е затрупан с простотии, след като ЕДНА тема се заключва, ВСИЧКИ други се ТРИЯТ.
Защо става така?
Ами, както също мисля, че вече казах - някога пропищяха/те, че се трият много мнения безпричинно, тогава се прие - ЕДНО мнение се модерира, а ВСИЧКИ други се трият. Същото важи и с темите. Аз вече правя всичко механично, не се замислям защо е така, просто го правя и знам, че е правилно.![]()