Искате ли да се сложат нови рангове? \/
Ако да, дайте предложения. \/ \
/
Аз имам доста весели предложения, но ще ги запазя за после, че са ми малко разбъркани в главата. Иначе, моля те да поправиш анкетата като махнеш вариянта "Незнам".
По-добре само с "да" или "не" като вариянти.![]()
![]()
О да...Искам,искам!!!
Ми защо не тия да останат така /може би с малки промени/ и да речем, всеки потрбител с 1500+ мнения да пише ЛС на мод /адмо/ какъв ранг иска![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
Според мен това е много добро предложение. =D> \Първоначално написано от pilot_na_karuca
/
Остава и АДМИНИТЕ да си кажат думата...
Идеята е добра. Нека всеки, който е с над 1500 мнения ми изпрати лично съобщение с ранга, който би искал да притежава.
Запазвам правото си да не Одобрявам предложения.
Действайте![]()
е сега се почна ебаааахти флууда...
п.с. махни ми бан-а на ника Мърдърдол![]()
![]()
![]()
няма да искам ранг, просто така никой не
знае коя съмнема респект
![]()
![]()
п.п.с. Одобрявам
Революция!Първоначално написано от ceco
![]()
Въпрос: Може ли да се сменя, смисъл казали сме ранг и след известно време да го сменим с друг?
Mnogo 6te e qko ako mojem da sme s kakvito iskame rangoveDano stane!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
novi rangove...si e na oferta 6toto da ima malko ot malko raznoobrazie...oba4e za vseki kyvto iska rang...tva e qko typo...nekvo mazalo stava i e grozno...
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
Напиши едно ЛС на админа ceco и ако Одобри ранга ще го сложи.Първоначално написано от sherry
![]()
Хора,
Хайде давайте идеи!![]()
направете рангове!
моля ви! така е по-добре...в играта профил ще коментираме и нещо ново))) плс!
иеее!Първоначално написано от ceco
![]()
Аз също съм за нови рангове...още по добре ще е ако всекииндивидуално си избира ранга...но едвали модовете и админа ще са съгласни![]()
Аз пък имам по-добро предложение.Мненията нямат никакво значение,но нека тези,които вече са ветерани тук и пишат тук от повече от 1 година да имат,какъвто те искат ранг,за мен така ще е най-справедливо,защото иначе форума ще се офлуди още повече.Иначе аз предложения за нови рангове нямам,защото това не е конкретизиран форум и ще започнат спорове.