Дълго време отсъствах от този форум, бях намерил много отговори тук и бях отговорил на доста нещо, но се оттеглих. Сега се завърнах и заварвам нещо което виждам и по улиците и ми е болно - мания за самодоказване. Този форум е направен за да питат по-малките и по-неопитните а по големите и по-опитните да отговарят. Защо всяка тема започва с нещо от сорта на "Снощи като правихме 530-тия си тек за вечерта с приятелката ми на 53 сантиметровия ми пенис му стана това и това, при вас как е?"
Втори проблем са некомпетентните изказвания, безуспешните иронични вулгаризми, личните нападки или просто крайностите. Преди това беше едно цивилизовано форумче където хора с истински проблеми идваха и нормални хора отговаряха. Сега сульо и пульо влизат тук и във всяка тема оставят своето "много сте тъпи ве аз тва аз онова".
В скобите има намек за модераторите, искрено ви съветвам да гледате малко повече и всеки пост, съдържащ лични нападки, изказвания не по темата или просто хварлени във въздуха простотий да бъдат изтривани на секундата. Потребителят пуснал въпросните да бъде предупреждаван(колко пъти вие решавате) и след това баннат по IP адрес. И сега вместо да дойде някой модератор, да ми остави пост "точка Х от правилника" и да закючи темата, го моля да я остави и да чуе мнението на другите.
Искам да кажа че това не е някаква моя прищявка да привлека внимание. Влизам тук за да помагам и да се образовам, а не да чета глупости. Благодаря предварително на 2-3мата който ще ме подкрепят и благодаря на десетките който ще напишат "много си прост ко на занимаваш" като по този начин докажат това което съм написал по горе. Благодаря за вниманието!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
Благодаря!