- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли участвали в оргия
Ем аз участвах... Викаха му гласуване за пармалент... Ехбахти оргията... 140 човека го сложиха на 8 милиона![]()
Kva orgiq kvi prstotii??Nie da ne sme jivotni???Zqpah nqkaf nau4nopupolqren film i v nego 7502572057 myjki praiha sex s 1 jenska.Nali 4ovek se razli4ava ot jivotnote po-tova 4e ne se otdava samo na fizi4eskite si jelaniq?Za men sexa e mnogo sukrovenno prejivqvane i e samo za 2-ma du6i(ot moralna gledna to4ka)ot fizi4eska nai-veroqtno 6te e priqtno,a lekarski poglednato mn bolesti mogat da se hvanat!!I tyi kato otrictelnite raboti naddelqvat v u4astieto v orgiq,az ne bih u4astvala![]()
Я ме светни каква е разликата?!?!По възможност с повече думи...Първоначално написано от Night_Knight
![]()
Ако успея да опра гръб в някоя плътна стена ще се радвам да участвам![]()
Хем никой няма да ме издебне отзад хем ще намажа![]()
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
Аз бих участвала!Защо не!Стига всичко да е в границите на нормалното!Хигиенично и здравословно!В такъв случай не виждам защо да не се прави?!
Не, НИКОГА!!!
Т'ва е супер извратено и отвратително...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Естествено, че НЕ бих участвала...
I`m trying to make your dreams come true...
are tia saglasnite da se subereme nekude i da opitame
seriozno ako iskate da razmenqme icq-ta
znaete li kolk osa turseni v momenta filmi na tema 'amatiorski seks'
Aide pishete na ls
Е ти се изказа мой чове![]()
![]()
![]()
Ехеееее 10-15 човека!ти пък
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Ей,момичета,стига сте се правили на моралистки!И аз съм жена и ми се правят такива неща!Признайте си!
може, може, ама да има организация и ред, че да не стане като в оня виц
"три пъти ме ебаа, два минета направих, а аз нищо не ебах"![]()
Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
![]()
ти добре ли си? аз това го приемам като 4е все едно ще ме изнасилят...след което ОТ 6ТИЯ ЕТАЖ ПРАВО НАДОЛУ С ОПРЯН В ГЛАВАТА ПИСТОЛЕТ.
Не не бих щот си падам малко расист така леко ненаред с психиката и може от оргия да стане тексаско кланеособенно ако ми прищрака кат на войничето от хепи трий френдс
![]()
e az sam f i bih se navila na 3-ka no 10-15 4oveka mislq 4e sa mnogo
Повече от трима са много .
Az bih go napravila,kvo tolkova golqma raota shte si napraq kefa i tva e \/
Da az bih uchastwal!;]
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Какво да си призная?!Първоначално написано от lo_flo
Т'ва са ебати извратените и отвратителни неща...
Това не е секс.
Това, че на теб ти се "правят такива неща" не значи, че всички момичета са като теб.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Да,определено.Трябва да пробваш и как е да се фърлиш от моста на Марица да видиша ПаУарааПървоначално написано от eternity
![]()