- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли участвали в оргия
ох и на мен ми се прави тройка аз и още двама \/
![]()
Не.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
да но зависи от участничките
много са ми. ама 5-6 по-може
ebati tapoto ne6to,tva e mn izvrateno!
що?Първоначално написано от sladkoto__angel4e__
Нито себе си давам на друг..нито момчето ми на друга..да се оправят.мъже бол...,както и жени.
2 т. от правилника. Бан на профил
Според мен едвам ще ме навият. Бих участвал.
Не си струва да се разболееш от сифилис и спин![]()
с двете ръце съм ЗА!![]()
da be naistina koe mu e izvratenoto horata da si pravqt udovolstvietoПървоначално написано от assd
![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)
НЕ, БЛАГОДАРЯ![]()
me tooПървоначално написано от Night_Knight
\
/
да слуша
еееееее, срамотаПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
О ДА.
Само кажете къде е мероприятието и да грабвам двайсетина презерватива и да тръгвам.
Сигурно не.
Трябва да съм много отчаяна от живота, за да го направя.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ДААз съм участвала ама не чак 15 човека-бяхме 5-6 човека,ако може това да се нарече оргия,беше голям купон!Според мен си заслужава човек да опита поне веднъж нещо по различно
![]()
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
ta tova e gadno be
Защо не?Мисля,че би било яко!
Пускат ни на тъмно------------------>кой,когото хване-------------------->и....
Аз съм участвал с около 10-тина човека, събрахме се пийнахме малко и почнахме съвсем спонтанно даже си мсилех, че няма да ми се отвори парашута оная вечер ама ... Хубавото беше че имаше повече момичета отколкото момчета.Беше доста забавно искам пак.Първоначално написано от ROBOT
![]()
![]()
![]()
Не мисля, че бих се навил....Зависи предполагам...![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
наречете ме както искате, но според мен в това няма никаква романтика .. . а какъв е смисъла да правиш 'просто секс' ? Ако ще е така си има мастурбация и усещането е не по-лошо. Ако ще правиш нещо с друг човек трябва да има чувства между вас ... така е наистина различно и прекрасно ... но просто не мога да си представя човек да обича 10-15 души![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.
-----------------
Непоправим романтик