- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- iskam da napalneq!spe6no e molq za saveti!!!!!!
вярно ли е,4е от противозачатъчни може да се напълнее??
Pulna glupost! awe hora vsqko lekarstvo si ima prednaznachenie !!! oh kvo da ti kaja pomisli malko predi da pitash gluposti.Първоначално написано от Анонимко
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
Възможно, но по-добре пробвай с бирена мая. Познавам езво момиче, което качи 5 кг от нея.Първоначално написано от Анонимко
Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.
aide kato ne znae6 da ne se obajda6,6toto ima mn momi4eta,koito sa napylnqli po tozi na4inПървоначално написано от sunny_girl16
Momicheta vojte i az bqh mn slaba sega sym na 16 godini do predi 1 godina se mrazeh nikakvi drehi ne mi sedqha hubavo prekalenoo slaba bqh no edin den imah problemi sys syrceto (posle se okaza che ne e ) kakto i da e ta otidoh na lekyr i lekyrkata mi kaza edna dieta ako moje taka da se nareche za nadebelqvane shte vi q kaja no ako ste pod 15 godini prosto trqbva da pochkate da se razviete spoko nqma vechno da ste tolkova slabi prosto ne moje.
Ta znachi sutrin qjte po 1-2 filii hlqb s malko i med posle kym 10 chasa primerno v golqmoto mejduchasie hapvaite neshto sldko ot tiq vafli deto ima neshto takova posle na obqd trqbva nai mn da qdete znachi 1-vo nqkva sladka ima gotovi edna filiq ili samo taka posle manja i nakraq kiselo mlqko a na vecherq kakvoto poiskate no da qdete moje malko no da hapnete i taka za 1 mesec ot 2 do 3 kila moje da kachite ako redovno go pravite tova :) usepeh
Ей, кльощави, хич да не ви пука!
Аз съм на 13, 1,67 метра съм, но все пак тежа само 42 килограма, ама не ми пука! Ям когато и каквото ми се яде, но пак съм като клечка за зъби. Е, и?