.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 98

Град
    Etropole
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    12 годишните да вървят да си играят на кукли,да си пишат домашните и да се научат какво е федербал и народна топка!А не да правят секс!
    =D> =D> =D> =D> =D>

"KuChKo, p0zdravi gadjeto si ot men!!!"

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от sexy_tigar4e_MM
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    ВСИЧКИ теми, в които става въпрос за момичета правещи секс на 12-13 са ебавки.
    MISLISH LI??
    Не казвам че не съществуват такива момичета, но те не са толкова много и са с психични отклонения. Ако говорим обаче за тийнпроблем, тук идват някои хора чиято цел е да внесат смут и/или да скандализират форума. В това отношение темата за 13 годишното курве е като златна мина, защото винаги произвежда 10 страници морални лекции и псувни, докато автора се залива от смях.

aiii stia e batkas...to huu mA i mom4eto da e na 12 ...ina4e ne staa
    Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне

Damm super mnogo se draznq,4e nqkakvi nedorazviti kele6i praqt takiva ne6ta.Za men tova ne e normalno,na vsi4koto otgore da pravqt sex s parviq sre6tnat!
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Juicy_Lucy
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    ВСИЧКИ теми, в които става въпрос за момичета правещи секс на 12-13 са ебавки.
    не си прав.колкото и да е отвратително,има и такижа 'девойки'
    тъпа работа..още прави под масата ходят,иначе правят секс.. ха ха ха...
    Така си е, даже виждам всеки ден 12-13 годишни които са се наконтили повече от каки по на 20-25 години (БАХ ТИ ) и само като видя някоя такава и се попикавам от смях, даже имаше случай в които една ми се сваляше и се правеше на голяма викам "махайсе от тука че като те почна с шамарите " това не е шега, и друго не казвам ,че всички се правят на големи и ще легнат с теб ама има и такива
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Повече от фен
    Да, възмутително е. Да, дразнещо е. Но също така са дразнещи подобни теми, защото е достатъчна една да си изкажете мнението по този въпрос, а не да пишете колко било грозно и курвенско в по няколко такива. Оставете момиченцата. Колкото и да се вайкате, колкото и да ги поучавате, нищо няма да се промени. Не учете другите как да живеят!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    I spored mene sa ebavka..no naistina seki re6ava koga i na kolko godini 6te zapo4ne da vodi svoi polov jivot
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Град
    НяКъдЕ По ПъТя Към МеЧтиТе
    Abe dali sa ebavka ili ne temite, nqq znachenie. Shtoto vav foruma ili ne, tiq gospojichki si gi ima. I polojenieto stava vse po-tragichno!...
    A na onq gospodin samo da mu kaja: pich, pod 14 god, osven che e nezakonno, e PROSTO IZVRATENO. Ako shte i 150 da i e obikolkata ,
    NA 12 GODINI E DETE!!!!
    E takiva jivotni kat tva nai-mn gi mraza..
    Bahti rabotata..

Град
    Bulgarien
    Цитирай Първоначално написано от Sashii
    аз съм спал с 12годишна и мога да ти кажа че е екстра ако си и първи .. ама не тряя да даваш данни твои да те намерят куките или баща и.. че става лошо.
    Бой Бой Бой!
    ...Arbeit macht frei...

Град
    Liberty city
    Не се чувствам достатъчно голям, за да ви раздавам акъл на половина, но
    темата е безмислена толкова, колкото и повечето в този раздел. А той се превърна в 1 ГОЛЯМА пумия благодарение на това, че повечето тук сте лековерни и се зарибявате за евтини и неподплътени от никъде истории където 9 годишни опитват анален секс или някой споделя, че е спал със сестра си. Продължавайки да пишете в подобни теми за 11 годишни мръсни ще продължават и темите за 11 годишни мръсници. И хоп - статистиката започне да ви изглежда наистина такава.

Просто ви призовавам по-големите (да речем 15 - 16 годишните би трябвало да претендират за повече акъл) не пишете подобни ебавки, защото колкото и иронизращи да са, в купом те правят една лоша статистика, която наистина подклажда неприязън. И може би най-сетне ще разберете, че секса не е нормална игра за 11 - 12 годишни деца. Спрете да го взимате на сериозно!!!

ghettoking

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    разбира се че се дразня ..... ! те просто са супер малумниииииииии !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

mn e tupo dam....

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SANDRETO
    mn e tupo dam....
    ..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Guest
    12 годишни - това звучи гордо!!!

Re: Hmmm seks s 12 godi6na?

Цитирай Първоначално написано от bqsna
    Zdr na si4ki nai4i iskam da vi pitam ne6u ne se li draznite kato nekva pikla na 12,13 god mi e trugnala da prai sex i po4va da pita 4ak pak i kvi prezarvativi da polzva batiii decata...no comment !!!
    Какво да се дразня , то повечето такива теми са майтапи.
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

БГР
    Guest
    оффф кво да ви кажа... тъпи деца.. хахахаха
    на 12 години се бутат там къде не им е работата, а предствяте ли си кви ще бъдат на 20 години... но коммент
    аз 12 години съм си играл на нинтендото и не съм си и помислял за такива неща а те ше се ебат...ебати пиклите... зебат прихванат некоя болест като знам с богагата сексуална култура са...

Guest
    Ne mi e qsno koi moje da e tolkova zle che da se zanimava s nekakvi 12 godishi pikli... tctc tova ne moga da go razbera
    osven ako i momcheto ne e na 12 godini ... ama i tova ne moga da si go predstavq shoto sigorno patkata mu 3 santimetra nadurvena i sigorno ne moje da se izprazni... ebi mikata u groba ot kum krusta

Всеки за себе си, за съжаление вече не се възприема толкова странно, че келешата се боцкат
    You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
    I only care about today, tomorrow is too far away!

Повече от фен

Re: Hmmm seks s 12 godi6na?

Цитирай Първоначално написано от bqsna
    Zdr na si4ki nai4i iskam da vi pitam ne6u ne se li draznite kato nekva pikla na 12,13 god mi e trugnala da prai sex i po4va da pita 4ak pak i kvi prezarvativi da polzva batiii decata...no comment !!!

te daje ne izpitvat udovolstvie we praqt go sao za guzariq
    mama im

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Еми мене ме дразни, щото некви дет нищо не разбират нито от секс, нито от любов, нито изобщо са станали готови за тва, са тръгнали да го правят и го правят, за да се покажат колко са яки, кви мацки са...а на 15-16 сиг ще ги мяркаме на околовръстното...

abe o6te ot zemqta ne se vijdat sex 6e mi pravqt..tva stava 6totu ne iskat da izostavat ot priqtelkite si koito sa go praili ve4e
    JiVeI,DoKaTo Ne DoIdE nA mOdA dA sE mRe....!!!

Фен
    Град
    Казанлък, BTW:М съм
    FUCK!Шегувам са на 16 бях

РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    hmMm ... aZ imam Fr. Koqto sa q razpe4atali Na 12...a sega E PalNo Kurve... spi S vSeKi sRe6nAt... koEto e UjasNo ... Nedorazviti pi6lemeta i seks...pFy ... oTvrat...

Цитирай Първоначално написано от Svirka```
    ХаХа кфо се дразните кат си нямате приятели аз още на 11 гоправих
    ти базикаш ли са бе момиче? тва е най-извратеното нещо което съм чувал! тва някой педофил ли те излъга

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си