- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Hmmm seks s 12 godi6na?
ами мен слабо ме интересува,кога ще се на**е за пръв път,дали на 12 или на 16,обачеПървоначално написано от Whisskas
мисля че това,че децата започват със нещо толкова сериозно на такава малка възраст,е проблем на цялото общество...според мен,децата и подрастващите не са достатъчно информирани,за вредите от половия живот на такава възраст...и не са наясно въобще със думата секс изобщо!
Мое мнение е,че на 12-13 години или да кажем 5-6-7 клас,тинеийджърите не са много запознати със това че секса не е нещо,което трябва да направят,за да се изфукат,а е нещо което се прави,за да доставя удоволствие...незнам какво удоволствие ще изпитат деца на 12 години...на които даже и организмът им още не се е развил....![]()
(лично мнение изразявам)![]()
f@nt@zi@
Аз ви предлагам да зарежете тая тема, защото така или иначе с приказки нищо няма да направите.
Първоначално написано от I_love_dead_people
![]()
ae az sum na 14g i sum mom4e i skoro s priqtelkata mi she se ... tq sushto e na 14 kak mislite ? Da iz4akame li oshte ?
Taka e, neka i stane dupkata golqma kato me4a hralupa, kato e tolkova otvorena. Pikli s pikli nakude sa trugnali.Първоначално написано от bqsna
Kum posledniq post- iz4akaite, zakude burzate na 14?
Ей педофилПървоначално написано от bqsna
...напрао бягай при родилното отделение
~ от там ги почвай
~
nz hora za6to tolkova se o4udvate,ne vijdate li 4e "decata" iako mutirat...4estno kazano predi mnogo se o4udvah na takiva individ4eta,no imam priatel koito e ohrana v "kultovata" diskoteka Amor i prosto kato mi razpravia za tezi devoiki lo6i mi stava....a o6te po lo6o mi stava kato 4uia za 20 godi6nite "pi4ove" koito otivat tam za da zabiat niakoia zabludena 6toto nikoia macka na negovite god. niama da mu pusna........tva ne6to e jalkoooo![]()
to i ti stava6 meko kazano jalka kat si razpraq6 pred foruma kyv ti e priqtela i ot kyde e.Първоначално написано от sinful`girl
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Abe kaf sex na 12 godi6ni be........ve4e e moderno da si na 10 i da si razkatan ot sex be.......
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Първоначално написано от WindWaker
hm....interesno 6to,prosto kazvam kakvi sa mi nabludeniata i to za mesta kadeto se sabirat to4no tezi momi4enca.....ne mislia 4e v tva ima ne6to jalkonooooo 6tom kazva6 ok np
![]()
Men lichno tva ma nervi mnou!Nqkfa 12 godishna pikla det oshte i gurdi nqma da ima i da hoi sa chuka.. deiba deckara ralta!Mnou e tupo tva apuk oshte po tupo postupvat teq det hodat da chukat takiva lapeta shtot ne sa zamislqt za posledstviqta!Basi hora tva vse pak e DETE pri koito v pove4eto slu4ai i cikal nqmat!Abe.. nz az sam PROTIV tva!!!
Draznq se no vseki re6ava sam za sebesi.....ot kogoa da zapo4ne se e*e
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
shh ti si nqkav izvraten... kvi hora ima nemoga... ako nqkoq na 12 mi se sable4e 6te e .... preobleka we ... tq e oshte deteПървоначално написано от Sashii
![]()
predi i sled vsichko.... Chovek
ako nqkoi go interesuva kak izglejdam http://img192.imageshack.us/my.php?image=azikemaka4.png
на 12-13 е една нормална възраст за старт в половия живот. тъпо е на 18 и все още да се учиш или да не си виждала гола паца примерноПървоначално написано от bqsna
Не, маце ти си тъпото парче. В България децата знаят кво е секс. Това, ти си разтяла в кутия е отделен въпрос и плюс това девственоста не псе определя от скъсването на ципата, а от това дали се чувстваш девствена. Кво като е праила секс тя пак си е дете, от едното е/ане не се става мъж или жена!Първоначално написано от TaRaNTyLa
![]()
Ааааа щом се ебе, не е дете!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от Анонимко
Оле,ма ти нормален ли си.Да,дете,което се е ебало,много добре звучи.
Иначе тва е супер отврат,да правиш секс с някво момиченце,което едва ли не още си играе с куклите.Тва секса под 15-16 е супер тъпа работа.А който мъж е навит на такива работи е егати СВИНЯТА!!!
aman ot razocharovani ot lubovta i nekvi tupi selqci mujemrazki!
Yupeeee !
Разочарована от любовта?ооо,сигурно е точно така.Нищо,че си имам гадже,което много обичам,тва няма значение нали.И че това да правиш секс на 12 е такава деградация за обществото,че едва ли може повече
а бе да ли е на 12 или на 14 ква е разликата? нищо особено. след като има цикъл една жена е готова за секс. ако ще и на 10 да е, щом като се чувства вече пълноценна жена и го иска, нека да го прави. но да използва контрацептиви, за да няма лоши последици. кофтито в секса на ранна възраст е незнанието, а не физическата невъзможност, щото нея си я има напрактика и щом организма има тази потребност, дали ще се гали с пръст тайно от баща си и майка си или ще си го слага с голям и опитен батко няма значение. дори е по-добре защото на 18 ще е много опитна и ще предава своя опит на други младежи.
e kvo e tva no comment-->ti ve4e komentiraПървоначално написано от bqsna
zna4i az ne im se draznq a im su4uvstvam
tva obiknoveno sa pi4ki koito ne im uvira glavata i se opitvat tui da se muknat s golemite
nemam ni6to protiv tqh da ti kaja
podminavam na zdrasti 4ao i tva e ama kogato bqh na 11(kogato o6te dori ne sum se celuvala) edna frendka(12)mi se hvale6e za purviq put s mom4e s koeto se eba samo za da svali 6oto nema6e drug na4in...jalka istoriq
pove4eto se usvestvat do kum 18 tui 4e spox
seki si izbira jizneniq put!(bah misulta)
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!