- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- възможна ли е връзка без секс
Не всички момичета търсят sexa в една връзка , може да изпиташ и любовта без sex!![]()
Тамън са ще се насладиш на духовен живот лишен от грехове. =D>
2т. системно
можеш да я изпиташ на 13. 1 от 4 връзки се разпада ОСНОВНО заради лош секс. поне в още 1 от тези 4 лошият секс е втората причина за разпадането и. Така че ни пощадете с бразилско-сериалестите си представи за междухорски отношения.
ДА може що да не може
друг е вапроса,че ще продалжи до тогава докато единия от партниорите не разбере,че секс нема да има
особено на 18 годни враска без секс трудно
щом неможе да се забелва на 18 години тва си е проблем и тряа да отидеш на лекар според мене
нормално е на 12-13 годишна вазраст да е така защото не е развит добре органа но на 18 ми се струва болестно състояние![]()
хахахаПървоначално написано от Slippin aSS Grabba
![]()
порастни!
платонична любов... такова нещо няма
не може да си с някой, да имаш чувства към него и да не изпитваш нужда от.. по-голяма близост, ако мога така да го нарека
тва е все едно да не те привлича физически, а е невъзможно щом го "обичаш"
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Естествено, че платонична любов няма! Любовта е и желание! Може да няма възможност за секс, но желание, натискане, целувки, възбуждане винаги има! А ако хората са малки за секс, нямат връзка.
Възможно е, но само в началото и до определен момент, защото хормоните винаги започват да бушуват и ако не се получи работата връзката отива на кино.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Хормоните бушуват още от началото на връзката. Поне при мен е така.
Съвсем възможно е... даже платоничната любов е нещо по-хубаво... ето например с мойта приятелка сме заедно от почти 2 години вечеи още не сме го правили...(btw пълнолетни сме)
...Arbeit macht frei...
И аз не съм спала с най-добрата си приятелка, а сме "заедно" от повече от 10 години.
a sega vsichki tezi , koito kazaha che e vuzmojno bez sex .. kolko ot vas pravqt sex s priatelkite/priatelite si ? 99.9 % nali ?
ne znam kakvo se lujem samo... za men rano ili kusno sex-a shte e ot kreshtqshta nujda ... tova sa hormoni , jelaniq kakto iskate go razbiraite
no v predishniq si post go kazah - penisa shte mu se zabeli na choveka , a 11 cm NE prechat v nikakuv sluchai za edin sex !!!
Yupeeee !
А не може ли да го вкарва и без да го забелва? В смисъл ако има много лубрикант?
...Arbeit macht frei...
gestapo, и все пак няма да сте вечно така, нали? щото иначе закво изобщо сте заедно, връзката ви по нищо не се отличава от приятелството
със същия успех можехте да сте си и само приятели, едва щеше да има кой знае каква разлика в отношенията ви от сега![]()
а и все някога ще правите секс, няма да оставате 40-годишни девственици... поне предполагамтая връзка трябва да има някакво развитие все пак
Е рано или късно да-но имам познати,които ходеха повече от 2 години и половина преди да правт секс,а аз лично-година и половина.Не че не са бушували хормоните,ама понякога някой от партньорите просто не иска-да го насилваме ли?
Странно виждане - сексът е развитие на връзката. Сексът е част от връзката. Развитие е бракът, съвместното съжителство.
Ъъъ... не аз съм автора?!Първоначално написано от valantain_love
![]()
...Arbeit macht frei...
А защо да е странно.За мен добрата връзка е тази,която се развива постепенно и сексът не е водещо,не е нещо което ще направиш веднага като целувката да речем.За мен сексът е много обвързващ.За тебе може и да не е,но има хора,за които това е последствие от техните взаимоотношения,а не причина те да се зародят.
хаха много добре знамПървоначално написано от gestapo
виж си първия пост на тази страница
Не правя секс на първата среща, да поясня. Но до края на първия месец от връзката трябва това да стане според мен. Не съм казала, че не е обвързващо, точно това е - свързва душите заедно с телата.
А ти като си с някого, не го ли желаеш? Нямаш ли нужда от секс? Или дори да се желаете много, ще чакате 1/2 година, защото сексът трябва да не е на първо място във връзката.
Не сме само приятели, целуваме се, разхождаме се заедно и изобщо правим всичко като вас с изключение на сексаПървоначално написано от valantain_love
![]()
...Arbeit macht frei...
Защо?
vuzmojno e... nai mnogo 1 sedmica....
11 sm-yspokoi se de.Kvo tolkova!!!
taka pita6 dali e v1zmojna vr1zka bez seks-da!Lubovta ne ozna4ava seks!
`Death`Whore`,na kolko si godini v kraina smetka?!?!Mnogo si mi interesna![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
На 20 години съм. Защо съм ти интересна? Защото сескът е част от любовта за мен? Защото не го приемам като нещо, което давам на мъжа след едногодишна връзка, например? А ти на колко си? Имала ли си сериозна връзка?
dore de!ne iskam da te obijdam,nito da sporq.prosto te pitah!
i az s1m na 14 i imam seriozna vr1zka-2 godini.vsi4ko e perfektno i bez seks!!!!!!!!!![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.