.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 107

Град
    София

...

Не всички момичета търсят sexa в една връзка , може да изпиташ и любовта без sex!

Супер фен
    Тамън са ще се насладиш на духовен живот лишен от грехове. =D>
    2т. системно

Повече от фен
    можеш да я изпиташ на 13. 1 от 4 връзки се разпада ОСНОВНО заради лош секс. поне в още 1 от тези 4 лошият секс е втората причина за разпадането и. Така че ни пощадете с бразилско-сериалестите си представи за междухорски отношения.

Guest
    ДА може що да не може

друг е вапроса,че ще продалжи до тогава докато единия от партниорите не разбере,че секс нема да има

особено на 18 годни враска без секс трудно

щом неможе да се забелва на 18 години тва си е проблем и тряа да отидеш на лекар според мене
    нормално е на 12-13 годишна вазраст да е така защото не е развит добре органа но на 18 ми се струва болестно състояние

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
    wuzmojno e pri platonichnata liubov
    хахаха
    порастни!
    платонична любов... такова нещо няма
    не може да си с някой, да имаш чувства към него и да не изпитваш нужда от.. по-голяма близост, ако мога така да го нарека
    тва е все едно да не те привлича физически, а е невъзможно щом го "обичаш"
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен
    Естествено, че платонична любов няма! Любовта е и желание! Може да няма възможност за секс, но желание, натискане, целувки, възбуждане винаги има! А ако хората са малки за секс, нямат връзка.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Възможно е, но само в началото и до определен момент, защото хормоните винаги започват да бушуват и ако не се получи работата връзката отива на кино.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Мега фен
    Хормоните бушуват още от началото на връзката. Поне при мен е така.

Град
    Bulgarien
    Съвсем възможно е... даже платоничната любов е нещо по-хубаво... ето например с мойта приятелка сме заедно от почти 2 години вече и още не сме го правили...(btw пълнолетни сме)
    ...Arbeit macht frei...

Мега фен
    И аз не съм спала с най-добрата си приятелка, а сме "заедно" от повече от 10 години.

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    a sega vsichki tezi , koito kazaha che e vuzmojno bez sex .. kolko ot vas pravqt sex s priatelkite/priatelite si ? 99.9 % nali ?
    ne znam kakvo se lujem samo... za men rano ili kusno sex-a shte e ot kreshtqshta nujda ... tova sa hormoni , jelaniq kakto iskate go razbiraite
    no v predishniq si post go kazah - penisa shte mu se zabeli na choveka , a 11 cm NE prechat v nikakuv sluchai za edin sex !!!

Yupeeee !

Град
    Bulgarien
    А не може ли да го вкарва и без да го забелва? В смисъл ако има много лубрикант?
    ...Arbeit macht frei...

Град
    dimitrovgrad
    gestapo, и все пак няма да сте вечно така, нали? щото иначе закво изобщо сте заедно, връзката ви по нищо не се отличава от приятелството
    със същия успех можехте да сте си и само приятели, едва щеше да има кой знае каква разлика в отношенията ви от сега
    а и все някога ще правите секс, няма да оставате 40-годишни девственици... поне предполагам тая връзка трябва да има някакво развитие все пак

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е рано или късно да-но имам познати,които ходеха повече от 2 години и половина преди да правт секс,а аз лично-година и половина.Не че не са бушували хормоните,ама понякога някой от партньорите просто не иска-да го насилваме ли?

Мега фен
    Странно виждане - сексът е развитие на връзката. Сексът е част от връзката. Развитие е бракът, съвместното съжителство.

Град
    Bulgarien
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    gestapo, и все пак няма да сте вечно така, нали? щото иначе закво изобщо сте заедно, връзката ви по нищо не се отличава от приятелството
    със същия успех можехте да сте си и само приятели, едва щеше да има кой знае каква разлика в отношенията ви от сега
    а и все някога ще правите секс, няма да оставате 40-годишни девственици... поне предполагам тая връзка трябва да има някакво развитие все пак
    Ъъъ... не аз съм автора?!
    ...Arbeit macht frei...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    А защо да е странно.За мен добрата връзка е тази,която се развива постепенно и сексът не е водещо,не е нещо което ще направиш веднага като целувката да речем.За мен сексът е много обвързващ.За тебе може и да не е,но има хора,за които това е последствие от техните взаимоотношения,а не причина те да се зародят.

Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от gestapo
    хаха много добре знам
    виж си първия пост на тази страница

Мега фен
    Не правя секс на първата среща, да поясня. Но до края на първия месец от връзката трябва това да стане според мен. Не съм казала, че не е обвързващо, точно това е - свързва душите заедно с телата.

А ти като си с някого, не го ли желаеш? Нямаш ли нужда от секс? Или дори да се желаете много, ще чакате 1/2 година, защото сексът трябва да не е на първо място във връзката.

Град
    Bulgarien
    Цитирай Първоначално написано от gestapo
    хаха много добре знам
    виж си първия пост на тази страница
    Не сме само приятели, целуваме се, разхождаме се заедно и изобщо правим всичко като вас с изключение на секса
    ...Arbeit macht frei...

Мега фен
    Защо?

navigatora
    Guest
    vuzmojno e... nai mnogo 1 sedmica....

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    11 sm-yspokoi se de.Kvo tolkova!!!
    taka pita6 dali e v1zmojna vr1zka bez seks-da!Lubovta ne ozna4ava seks!
    `Death`Whore`,na kolko si godini v kraina smetka?!?!Mnogo si mi interesna
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Мега фен
    На 20 години съм. Защо съм ти интересна? Защото сескът е част от любовта за мен? Защото не го приемам като нещо, което давам на мъжа след едногодишна връзка, например? А ти на колко си? Имала ли си сериозна връзка?

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    dore de!ne iskam da te obijdam,nito da sporq.prosto te pitah!
    i az s1m na 14 i imam seriozna vr1zka-2 godini.vsi4ko e perfektno i bez seks!!!!!!!!!
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си