- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос към момичета (Дрехи)
мен пък ме кефят ноооооооооооооооооо.....кат се сетя че са супер супер заблудени и че слушат чалга и даже те незнаят що се обличат така блаа ..не казвам че всичките са такива простооо ...
иначе има някои дето са си рапарчета и супер много си разбират от нещата и се обличат така ..но пък и има хора които си се обличат по нормален начин и разбират мно повече що е рап що е хип хоп и всичко .. ...![]()
![]()
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ne sa vajni tolkova drehite kolkoto mom4etono se pak na men ne mi dopada mn mn takav stil
аз не ги харесвам мноо одърпани ми изглеждат![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
mi da gore-dolu zavisi dali sa v ton![]()
Аз преди мноу им са кефихи продължавам де стига д не е са прекалено широки и смъкнати
Но си ме кефят
![]()
Ама разбира се, че ме кефят.Както и тея с впитите дънки и яки джапанки.Даже някога съм се чудила за съчетанието супер смъкнат с джапанки.А, ланците винаги са на мода.Нали все пак ако нещо не е на мода няма да си го харесвам.Та, обичам ланеца, да е жълт, ама жълт.И да блести на слънцето.Естествено, турбо гаджето ми, не влиза в него в супер якия басейн, защото жълтото ще почернее и ще трябва да правим домашно ланец от казанчето за тоалетната /трудно се боядисват ей/.
Степента на смъкнатост е от голямо значение.Не мога да ги гледам полу-смъкнати.Направо се отвращавам от такъв тип момчета.Идеалният за мен е 50 цент или поне някое негово копие.Затова всички със висока степен смъкнатост ги пращам на солариум, дано почернеят![]()
![]()
ne mi haresvat![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
мне изобщо не ми харесва този стил на обличанеПървоначално написано от Gangsta_zone
![]()
изглеждат се едно са се увили в няк'ви чаршафи и са супер смешни
ХаХаАХАхАПървоначално написано от aLL|aLoNe
Леле това беше супер...направо ме разби
![]()
По темата: обикновено така се обличат разни пикльовци на по 12-13-14 (в най-масовия случай),смятащи се за големи гъзари,щото слушат "великия" си хип хоп и са научили до една псувните в квартала!Мразя момчета без обноски,а "рапърчетата" в повечето случаи никак ги нямат...Всъщност то доста мъже ги нямат,ама това е друга тема...хах сигурно разбрахте,че НЕ харесвам такива момчета,НО да избираш приятелите/гаджето по дрехите е повече от глупаво,тъй че...![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Az mnogo im se kefia... mnogo iako izglejdat...edno takova bezrazlichno. kefiat me
mrazq mom4eta s prilepnali po tqh pantalonki,pederastki teniski i tn..kefi me da sa smuknati,no ne prekaleno..da ne visqt,no pak da sa im svobodni dre6kite =)
Не.Изобщо.хм..и все пак се сещам за 1-2 изключения,но 99% от тях не ме кефят.
get off.
ами, аз лично си ходя с кецове, но не съм рапърка. и се кефя на момчета с кецове, но не и на момчета с панталони, в които могат да влязат още дядото и бащата... да е леко смъкнат и с разкопчана риза... по възможност русичък и със зелени очички... перфекция!
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
аз лично много им се кефя!и много често се заглеждам по такива момчета :P
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
точно тези, за които питаш - "луук ет ми мадафака, айм соу генКстъ!" ме отвращават...не, излъгах...просто много им се смея и не виждам как може човек над 14 години да ходи с такива дрехи![]()
широки дънки,кецове и БЯЛ ПОТНИК ПО ТЯЛОТО![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да,харесвам момчетата облечени по тоя начин,ама да не са прекалено развлечени щото е смешно.
Не ги харесвам.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
VE4E NE E TOVA MODERNO,NAI DOBRE S PRILEPNALI PO GUZARSKI DREHI!NQKVI PIKLIOVCI FEN4ETA NA MI6O 6AMARA MOGAT DA GI NOSQT TEQ DREHI KADETO VLIZAT 3 PUTI V TQH.
Позьори не обичам. Ако ще е със смъкнати дрехи, нека е скейтър, но не и рапър.Първоначално написано от Gangsta_zone
don't make war, make skateparks
don't build bombs,build ramps
Първоначално написано от Тyrael
И аз съм на същото мнение!Първоначално написано от _sk8mastR_
всичко трябва да е с мярка... демек - без синджири, без фланелки тип "рокля", без гащи с дъно до петите... иии кърпа на главата, МОЙ![]()
приятно смъкнатите младежи ме радват. факт!
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Mn e gazarsko.Kefi me.
Не харесвам момчета с рапърски дрехи,особено ако походката им е някаква рапърска...не е приятна гледка.За някои може да е готино,но на мен не ми харесва.