.
Отговор в тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 199
    Супер фен
    Град
    HeLL ..
    мен пък ме кефят ноооооооооооооооооо.....кат се сетя че са супер супер заблудени и че слушат чалга и даже те незнаят що се обличат така блаа ..не казвам че всичките са такива простооо ...
    иначе има някои дето са си рапарчета и супер много си разбират от нещата и се обличат така ..но пък и има хора които си се обличат по нормален начин и разбират мно повече що е рап що е хип хоп и всичко .. ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

ne sa vajni tolkova drehite kolkoto mom4eto no se pak na men ne mi dopada mn mn takav stil

Голям фен
    аз не ги харесвам мноо одърпани ми изглеждат
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Аз преди мноу им са кефих и продължавам де стига д не е са прекалено широки и смъкнати Но си ме кефят

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Ама разбира се, че ме кефят.Както и тея с впитите дънки и яки джапанки.Даже някога съм се чудила за съчетанието супер смъкнат с джапанки.А, ланците винаги са на мода.Нали все пак ако нещо не е на мода няма да си го харесвам.Та, обичам ланеца, да е жълт, ама жълт.И да блести на слънцето.Естествено, турбо гаджето ми, не влиза в него в супер якия басейн, защото жълтото ще почернее и ще трябва да правим домашно ланец от казанчето за тоалетната /трудно се боядисват ей/.
    Степента на смъкнатост е от голямо значение.Не мога да ги гледам полу-смъкнати.Направо се отвращавам от такъв тип момчета.Идеалният за мен е 50 цент или поне някое негово копие.Затова всички със висока степен смъкнатост ги пращам на солариум, дано почернеят
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Супер фен
    ne mi haresvat
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Re: Въпрос към момичета (Дрехи)

Цитирай Първоначално написано от Gangsta_zone
    Абе момичета искам да ви питам дали харесвате момчета с рапърски дрехи (смъкнати дънки, широка тениска, кецове, ланци и така на татък) ама изкам да сте честни плс
    мне изобщо не ми харесва този стил на обличане изглеждат се едно са се увили в няк'ви чаршафи и са супер смешни

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от aLL|aLoNe
    Ама разбира се, че ме кефят.Както и тея с впитите дънки и яки джапанки.Даже някога съм се чудила за съчетанието супер смъкнат с джапанки.А, ланците винаги са на мода.Нали все пак ако нещо не е на мода няма да си го харесвам.Та, обичам ланеца, да е жълт, ама жълт.И да блести на слънцето.Естествено, турбо гаджето ми, не влиза в него в супер якия басейн, защото жълтото ще почернее и ще трябва да правим домашно ланец от казанчето за тоалетната /трудно се боядисват ей/.
    Степента на смъкнатост е от голямо значение.Не мога да ги гледам полу-смъкнати.Направо се отвращавам от такъв тип момчета.Идеалният за мен е 50 цент или поне някое негово копие.Затова всички със висока степен смъкнатост ги пращам на солариум, дано почернеят
    ХаХаАХАхА Леле това беше супер...направо ме разби

По темата: обикновено така се обличат разни пикльовци на по 12-13-14 (в най-масовия случай),смятащи се за големи гъзари,щото слушат "великия" си хип хоп и са научили до една псувните в квартала!Мразя момчета без обноски,а "рапърчетата" в повечето случаи никак ги нямат...Всъщност то доста мъже ги нямат,ама това е друга тема...хах сигурно разбрахте,че НЕ харесвам такива момчета,НО да избираш приятелите/гаджето по дрехите е повече от глупаво,тъй че...
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Guest
    Az mnogo im se kefia... mnogo iako izglejdat...edno takova bezrazlichno. kefiat me

Фен
    Град
    sofia
    mrazq mom4eta s prilepnali po tqh pantalonki,pederastki teniski i tn..kefi me da sa smuknati,no ne prekaleno..da ne visqt,no pak da sa im svobodni dre6kite =)

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    Не.Изобщо.хм..и все пак се сещам за 1-2 изключения,но 99% от тях не ме кефят.
    get off.

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    ами, аз лично си ходя с кецове, но не съм рапърка. и се кефя на момчета с кецове, но не и на момчета с панталони, в които могат да влязат още дядото и бащата... да е леко смъкнат и с разкопчана риза... по възможност русичък и със зелени очички... перфекция!
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Голям фен
    аз лично много им се кефя!и много често се заглеждам по такива момчета :P
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от In4iTu_
    Ами..не съм против рапърския стил на обличане...смъкнатите дънки - ок, ланците - ок, кецове - да.., но широките тениски не ми харесват много.
    На същото мнение съм.Вместо няква тениска с размер ХХХL е много по-добре например широки дънки,кецове и БЯЛ ПОТНИК ПО ТЯЛОТО!Направо се разтапям...

fake
    Guest
    точно тези, за които питаш - "луук ет ми мадафака, айм соу генКстъ!" ме отвращават...не, излъгах...просто много им се смея и не виждам как може човек над 14 години да ходи с такива дрехи
    широки дънки,кецове и БЯЛ ПОТНИК ПО ТЯЛОТО

да,харесвам момчетата облечени по тоя начин,ама да не са прекалено развлечени щото е смешно.

Не ги харесвам.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    VE4E NE E TOVA MODERNO,NAI DOBRE S PRILEPNALI PO GUZARSKI DREHI!NQKVI PIKLIOVCI FEN4ETA NA MI6O 6AMARA MOGAT DA GI NOSQT TEQ DREHI KADETO VLIZAT 3 PUTI V TQH.

Град
    Пловдив

Абе момичета искам да ви питам дали харесвате момчета с рапърски дрехи (смъкнати дънки, широка тениска, кецове, ланци и така на татък) ама изкам да сте честни плс
    Позьори не обичам. Ако ще е със смъкнати дрехи, нека е скейтър, но не и рапър.
    don't make war, make skateparks
    don't build bombs,build ramps

Цитирай Първоначално написано от Тyrael
    Комерс, бате, всичко е за пари.

Повече от фен
    Град
    V moqt si svqt

Цитирай Първоначално написано от _sk8mastR_
    Позьори не обичам. Ако ще е със смъкнати дрехи, нека е скейтър, но не и рапър.
    И аз съм на същото мнение!

всичко трябва да е с мярка... демек - без синджири, без фланелки тип "рокля", без гащи с дъно до петите... иии кърпа на главата, МОЙ
    приятно смъкнатите младежи ме радват. факт!
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Mn e gazarsko. Kefi me.
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Супер фен Аватара на maybelline
    Не харесвам момчета с рапърски дрехи,особено ако походката им е някаква рапърска...не е приятна гледка.За някои може да е готино,но на мен не ми харесва.

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Момчета в стил "Мишо Шамара" винаги са ми били смешни.Харесвам момчета с кецове със смъкнати гащи и т.н. но пък като ми тръгнат с едни ланци с шапки накриво и гривни до рамото изглеждат тъпо и смешно.Незнам лично мнение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си