- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос към момичета (Дрехи)
тъй е...и аз харесвам смъкнати ама не харесвам гангстери...бляяПървоначално написано от Elektra_x
Мен ли4но ме кафят
олеееееееееееееееееееееее ееее коло сте злеееееееееееее !Първоначално написано от Axel_f
като за начало според мен не лафим за хората които се обличат така само за да са газарчета ....те са нещасници ...говорим за хората които са реал ....
а иначе в темата се пита привличат ливи ..смисал дали като ги видите за пръв път ви привличат не дали ще се жените за тях ... и бтв кои говори за "великия" хип хоп човека които си се сложил бритни спиърс за подпис ...та тя е толкова лигава тъпа .....малумнаа ...не мога да се сетя още по какъв начин да я опиша .... ае мерси ходете си слушаите анелия ини оставете ние да си се кефим на "великия" хип хоп и да си бъдим просто а вие бъдете велики с ваще текстове с по 5-6 реда .... баси тъпите плоски мнения маина .... хоите в дивия и не ни занимаате с простотия !![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
emi.. haresva mi ama da ne e prekaleno...![]()
P.S:Gangsta_zonepi6e se iSkam a ne iZkam.....ама изкам да сте честни плс![]()
az haresvam samo takiva....mn me kefqt![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
не ми допадат..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Ами да харесвам и несъмнено дрехите са около 80% от визията на човек, но има и други неща, които са важни например как изглежда това момче като външност как се държи. Лично мене ме кефят облечените момчета в разсулени панталони и т.н.т, но определено да не се държи грубо като рапър![]()
не знам, но мен лично ме възбуждат понякогавсичко е до настроение
az da se vklu4a li
6te se vklu4a
![]()
ami...da...samo 4e ako stava v1pros za oniq im izpazi zaspali i deto edvam govorqt i ъъъъъ,брато,бууууууууууууу л шит!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ahahahahaha!!!!!Kato 4uq neqto takova mi stava mnogo protivno i sme6no
ina4e drehite...ocenka 5![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
широкиите дънки надолу е добре ама нагоре не чак толкова смъкнато че е смешно
нагоре нещо прилепнал потник кожено яке блуза няква по добре седи
тея ланци мланци не са лоши ама шапките са си шамарщина![]()
толкова е тъпо да лепваш етикети...
но ако слуша джи-юнит и т.н.,надува се и изглежда по подобен начин бих му се присмяла
ама много![]()
Бе виж,някой приятно смъкнат,с малко по-ширкои дрехи от колкото му трябват го приемем,но не и някакви,които носят сякаш дрехите на баща си.Бахти отврата,ужас.
Абе смъкнатото не е за мен.![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Не.
ne tva ve4e e iztarkano i izob6to ne ma kefat takiva
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
Emi xaresfam mnoy poe4e pukar4eta no i raperi stafat![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
ми.. аз лично неПървоначално написано от Gangsta_zone
![]()
emi to zavisi ot choveka,po princip NE mi haresva toq stil, e vqrno sq lanci ala bala... ama te mogat da se nosqt i pri drug vid obleklo ne e zadyljitelno pri izsulenite dynki i shirokite teniski![]()
Obicham, kakvo kato mrazq?Jiveq s kolko umreli mechti?Pileq, no teb shte zapazq!Padam - dushata leti!Rodih se sega shte si trygna!Kyrvq, no me mie dyjda!S lujite - syrceto iztrygna!V gyrdite - syrce ot ryjda !
Хейй,т'ва е тема точно за мен!![]()
Супер много се кефя на момчета,които носят рапърски дрехи или поне които се обличат готино!![]()
na men li4no mi haresva6e kato bqh 6-7-8klas.oba4e sega ve4e ne osobenno.awe gledai sega ne se obli4ai taka ako ne ti idva otvatre.ako 6e go pravi6 samo da se haresa6 na momi4etata e tupo.osven tova ako nqkoe momi4e te haresa tova 6te e za6toto si qk samiq ti a ne zaradi drehite ti.puk i nali v edin moment 6te ostane6 bez tqh....![]()
Зависи на някои момчета им отива на други не, но като цяло предпочитам не чак толкова смъкнати!
мене не ми харесват защото и тази музика не ми допада никак...секи с вкуса си в крайна сметка...мен ми харесват например с дънки с мн странични джобове, но не рапърски....
![]()
![]()
Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.
мен най-мноо ме кефи стила на скейтарите![]()
![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
OPREDELENO DA![]()
![]()
Абе много ме нервят такива.